![]() |
|
SAT and DVB-T magazínDobrý večerChci se zeptat nekupuje si někdo tento magazín. Pokud ano tak jestly má možnost skenovat tak muhu poprosít či by miho nenaskenoval do pdf a poslal emailem. myslím ted já bych siho klidně koupil ale tu v mem okolí se¨koupit nedá a zase si obědnávat pře net předplatní nechci předem děkuji. |
DjTommy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 487 |
![]() |
|
RE: SAT and DVB-T magazínkokos.. 50 kc mesacne / t.j 600 kc rocne Ta zabije a par klikov cez net objednavku?? ..hmm, no tak ked si hnily, vies co jimmy somr(ak)ville posli mi hned 50 € na ucet a ja ti ho budem kazdy mesíac posielat postou rovno na adresu.. nebudes to mat ani pres net ani oscanovany a rovno s DDD - donaskou do domu |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: SAT and DVB-T magazínOdebírat jsem ho roky, ale letos naposledy. Je plny kramů od Skylinku, informací které lze dávno zjistit z netu. Čas od času se tam objeví dobrý clanek, či test zajímavého přístroje, ale velmi zřídka.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: SAT and DVB-T magazínfuricka tady nejde o to předplatne ani o penízeAle jde mi oto že ne každe číslo je fajn někdy je v něm něco zajmave někdy ne no proto sem psal že předplatit siho nechci. |
DjTommy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 487 |
![]() |
|
RE: SAT and DVB-T magazín..a akoze myslis ze niekto ti zadarmo pol dna bude scanovat 100 stran a posielat mailom ??hmm a neni uz v bohnicich davno po vecierke ?? |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: SAT and DVB-T magazínnekteri lidi maji opravdu sverazne predstavy o tom, co by pro ne meli druzi zadarmo delat ve svem case :laughing: :laughing: :laughing:tobe se nechce kupovat kazde cislo, ale po druhem chces, aby ti to skenoval :laughing: :laughing: :laughing: toto je fakt vtip nebo jak pise "furicka": Bohnice... |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
a chcešho v češtině,nebo v jaké řeči,tak jak píšeš to vypadá,že používáš google překladač vět R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
Re:sat and DVb-t magazinNapiš mejlík a klidně ti ho pošlu ale nebudu to skenovat |
sono
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
RE: SAT and DVB-T magazínJa ho sporadicky kupujem,ale tam je vsetko s oneskorenim,napr recenzie stb,co inde na webe(aj na parabole) uz davno boli... |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 662 |
![]() |
|
RE: SAT and DVB-T magazínOd doby co mám internet jej nekupuji. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: SAT and DVB-T magazínUz to neni casopis co byval. |
jozef84
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 402 |