![]() |
|
HD-BOX FS-9105+(PLUS)HD PVR/Optibox Anacon Plus HDAhoj, sice nedavno jsem založil vlákno podobné tomuto, ale jsem pořád na rozpacích, který přijímač koupit jako náhradu za Arivu 200HD. Kamarádi, mohl by mi někdo z vlastníků opravdu poctivě napsat, jaký tip príjímače od stejného výrobce se Vám více osvědčil, odkazy které jsem od Vás dostal na fora, kde se o těchto přijímačích píše, jsem sice studoval, ale osobní reakce a zkušeností vlastníků tady na Parabole bych si vážil více ...Jde o záměr zakoupení přijímače :1)Optibox Anaconda Plus HD LINUX http://www.videotech.cz/hdtv-prijimace/satelitni-dvb-s/linuxove/optibox-anaconda-plus/?listtype=searchfulltext&searchparamfull=%20Optibox%20Anaconda%20plus a přijímač : 2)HD-BOX FS-9105+ (PLUS) HD PVR LINUX http://www.videotech.cz/hdtv-prijimace/satelitni-dvb-s/linuxove/hd-box-fs-9105-plus-hd-pvr-linux/?listtype=searchfulltext&searchparamfull=hd-box --------------------------------------------------- Jde mi o bezproblémovou podporu (ta je snad u obou dobrá???),citlivost tuneru, o snadné nastavení+ovládání a co HLAVNĚ!!!! o Web Browser, internetovou televizi a připojení a sledování hlavně archívy televizí, jako VOYO.cz apod. Ty archívy a internetová televize by byla jako zásadní. Máte zkušenosti jako vlastníci těchto přijímačů, mohli by jste mi prosím doporučit, jaký tedy z těchto dvou HD LINUX přijímačů by bylo lepší zakoupit . PS: jde mi i o pštrosa a testování v protokolech CCcam a Newcans atd. Budu rád za odpovědi, abych jeden z nich zítra objednal. Předem děkuji za korektní radu a odpověď. Přeji všem hezký den.Marek ;) R^ (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
Re:HD-BOX FS-9105+(PLUS)HD PVR/Optibox Anacon PlusPodľa mňa tieto prijímače sú úplne rovnaké len Anaconda plus má o jednu čítačku viac. Tu si môžeš pozrieť, ktoré prijímače sú rovnaké http://wiki.hdfreaks.cc/index.php/Fortis_ModellePlusky tam nie sú ale Anaconda a HD BOX 9105 sú rovnaké. Ale keď už by som sa mal rozhodnúť tak tú Anacondu plus. T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 657 |
![]() |
|
RE: HD-BOX FS-9105+(PLUS)HD PVR/Optibox Anacon...Nechci ti to rozmlouvat, ale raději bych osobně šel do klona dm800se sice si připlatíš, ale bude ti to fungovat na 100%. A to co chceš na těch přístrojích sledovat, mému doporučení dává za pravdu, nebot na mipsel existuje právě takový speciální plugin. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
matchboxxTo je pravda, čo píšeš, ale pýtal sa na tie dve konkrétne značky. Takže zase nekonečné vlákno.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: HD-BOX FS-9105+(PLUS)HD PVR/Optibox Anacon...Ahoj dá se ten klon DM800se sehnat kolem 4000 nebo dokonce pod 4000 kč??VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
RE: HD-BOX FS-9105+(PLUS)HD PVR/Optibox Anacon...jde mi o to Voyo.cz, ten klon DM800HD by to dokázal ???A i jiné archívy televizí??(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
RE: HD-BOX FS-9105+(PLUS)HD PVR/Optibox Anacon...ja by som volil HDbox 9105 PLUS1) 9105 PLUS ma novsi hw a Optibox nema rovnaky model (netka sa starsieho modelu 9105 BEZ +) 2) s HDboxom nemusis preflashovavat firmware, mas ceske menu (myslim, ze optibox ho nema, no moezem sa mylit) 3) s HDboxom mas podporu ceskeho fora 4) s HDboxom mas ofocialnu podporu ceskeho dovozcu Fortisov, HDBIX je verzia pre CR a SR trh, Optibox nie a volil by som 9105+ nie 9105 (PLUS ma novsi hw a vacsiu pamat) |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
losparabo1. v Optibox Anaconda Plus je ten istý hw, len HDBOX skladajú v Čehách, Anacondu plus v Maďarsku2. Anaconda Plus má české menu 3. Na AB FORE najdeš k Anaconde Plus všetko čo potrebuješ 4. Softwarovo sú rovnaké, takže je to ten istý box len v inom obale a Anaconda Plus má o 1 čítačku viac. T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
co je alenepochopitelne preco tu citacku hdbox nema.....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: HD-BOX FS-9105+(PLUS)HD PVR/Optibox Anacon...Vždyť je to všechno na jedno brdo,záleží na kvalitě součástek,provedení práce a SW.Bohužel,toto se dnes nikde a v ničem nenosí. :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: HD-BOX FS-9105+(PLUS)HD PVR/Optibox Anacon...A co sa sklada na slovensku? :zombie:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereSamsung televízoryT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
peterto viem, a este aj ine..... ;)myslel som sat prijimace. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereSatelitné prijímače asi žiadne, ale neviem to na 100%.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: HD-BOX FS-9105+(PLUS)HD PVR/Optibox Anacon...mě se jedná o ty internetové TV a hlavně archívý televizí jako Čt, Prima , nova (voyo), to by umělo? Jinak jsem mluvil s prodejcem klonu DM800HD, který neví, že by něco takového u DM bylo, jako archívy a nevím mi říkal, že je to strašně složité pro člověka, který nemá zkušenosti s Linuxwem. Tak co vybrat?? Tedy z těch třech přijímačů koupit tedy co??? Jo a také prodejce říkal, že klon DM800HD je zastaralý a podpora nic moc...Tak jsem z toho jelem, spíše už M.A.G.O.R.??? Co poradíte, jít do HD boxu, nebo Anacondy, nebo toho DM....(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
RE: HD-BOX FS-9105+(PLUS)HD PVR/Optibox Anacon...VU+,xtrend ale je to ina cena.To co pride na trh nove bude cenovo uz uplne inde.DM samozrejme patri k tomu.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: HD-BOX FS-9105+(PLUS)HD PVR/Optibox Anacon...Este malickost,ani jeden z tychto strojov ti neprecita kartu po rozbaleni.Takze bud ti to urobi predajca, alebo si to musis sam vediet urobit.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: HD-BOX FS-9105+(PLUS)HD PVR/Optibox Anacon...Já mám DM800HD PVR clon a když jsem to k herymu přivezl, tak mi říkal, že jsem měl koupit HD BOX 9105. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: HD-BOX FS-9105+(PLUS)HD PVR/Optibox Anacon...madari ukoncili spolupraci s Fortisem , nebo naopak , tznOptibox se doprodava , jak dlouhu bude trvat podpora Optiboxu to vi jen malokdo ... Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
lubos3necNeviem odkiaľ máš tú informáciu, ale keď je to tak, tak prečo vyšli s novými modelmi ako Anaconda plus a Spider?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
lubos3necAlebo Gekko HD plusT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
peterskod kud ?no prece od Fortisu , jeste nejaky dotaz ? Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
lubos3necNa ich stránke nie je taká informácia, ale môže byť. Tak sa dohodnú s nejakým iným a budú fakčiť ďalej. Ale že by sa Optibox dopredávala, neviem, mne sa to nezdá. Ale toto vlákno nie je o tom.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
marco37Samozrejme DM je DM.A teraz k HD BOXU a Anaconde 1. web browser - sat. prijímač nie je PC, takže nečakaj žiadne zázraky. Flashplayer nefunguje 2. Youtube teraz nefunguje, kým nevyjde nový soft, lebo google tam spravil nejaké zmeny 3. Internet TV - streamy fungujú bez problémov 4. dá sa nahrávať aj na sieťový disk 5. Pluginy od Fortisu, Skyway sú podľa má najstabilnejšie na tieto prijímače. Fungujú všetky stabilne. 6. Vojo.cz - neviem T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
optiboxby urobil dobry tah, keby sa vratil k k typom ako bola panthera a alligator - ale s moznostou pouzitia E2.Ved nakoniec kolko boxov za posledne obdobie sa onjavilo - gigablue, xtrend, vu+ - a ine ktore su dostupnejsie ako DM a idu na E2.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: HD-BOX FS-9105+(PLUS)HD PVR/Optibox Anacon...Tak myslíte koupit spíš ten klon Dream..800HD??? ;) R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |