Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

HD-BOX FS-9105+(PLUS)HD PVR/Optibox Anacon Plus HD

Ahoj, sice nedavno jsem založil vlákno podobné tomuto, ale jsem pořád na rozpacích, který přijímač koupit jako náhradu za Arivu 200HD. Kamarádi, mohl by mi někdo z vlastníků opravdu poctivě napsat, jaký tip príjímače od stejného výrobce se Vám více osvědčil, odkazy které jsem od Vás dostal na fora, kde se o těchto přijímačích píše, jsem sice studoval, ale osobní reakce a zkušeností vlastníků tady na Parabole bych si vážil více ...Jde o záměr zakoupení přijímače :
1)Optibox Anaconda Plus HD LINUX
http://www.videotech.cz/hdtv-prijimace/satelitni-dvb-s/linuxove/optibox-anaconda-plus/?listtype=searchfulltext&searchparamfull=%20Optibox%20Anaconda%20plus
a přijímač :
2)HD-BOX FS-9105+ (PLUS) HD PVR LINUX
http://www.videotech.cz/hdtv-prijimace/satelitni-dvb-s/linuxove/hd-box-fs-9105-plus-hd-pvr-linux/?listtype=searchfulltext&searchparamfull=hd-box
---------------------------------------------------
Jde mi o bezproblémovou podporu (ta je snad u obou dobrá???),citlivost tuneru, o snadné nastavení+ovládání a co HLAVNĚ!!!! o Web Browser, internetovou televizi a připojení a sledování hlavně archívy televizí, jako VOYO.cz apod. Ty archívy a internetová televize by byla jako zásadní. Máte zkušenosti jako vlastníci těchto přijímačů, mohli by jste mi prosím doporučit, jaký tedy z těchto dvou HD LINUX přijímačů by bylo lepší zakoupit . PS: jde mi i o pštrosa a testování v protokolech CCcam a Newcans atd. Budu rád za odpovědi, abych jeden z nich zítra objednal. Předem děkuji za korektní radu a odpověď. Přeji všem hezký den.Marek ;) R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HD-BOX FS-9105+(PLUS)HD PVR/Optibox Anacon...

Kluci, děkuji za reakce, už jsem objednal tedy ten Dreambox DM 800 HD PVR (tedy klon). Cena je dobrá, doufám, že jsem se rozhodl správně. Snad to potom vůbec dám dohromady . Ještě jednou moc děkuji za reakce , pozdrav všem a přeji hezký podvečer.M ;) R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37

klon... vela stastia. pokial budes mat, zaruku ti vydrzi...

nic nemam

loon
Registrace: 7/2007

marco37

Jasné, kúp si to a je to na Tebe

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

marco37

Voyo.cz nebudeš ani na DM800 pozerať

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

RE=petersk

to je docela tedy "b.l.b.é". :(( .Jinak ale internetové TV youtube.com a ještě něco půjde na DM 800HD, ne??? Jde se dostat i na ostatní archívy, jako ČT apod....??? R^

marco37

marco37

Cena za klon DM800 je možná dobrá, ale radili Ti DM800SE - a to je rozdíl...

GI XPEED LX3, DM800 clone, motor SG2100

milev1
Registrace: 7/2007

no neviem či si spravil dobre s tým klonom dm-800 pvr . to už ked tak 800 hd se , je to novšie a má to aj chladenie , na to pozor aby si nebol sklamaný hlavne v lete . ja mám síce len orginál .alebo sa pozri na novinku x trend et 4000 má to už procesor 750-ku a org.enigmu-2 a cena je okolo 200 euro .

efendy25
Registrace: 10/2011

než ten klon, tak raději originál HDBOX 9105plus za 2999kč ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Tak jsem to opravdu přehodnotil, objednávku
Dreamboxu 800HD clon zrušil a objednal HD-BOX FS-9105+(PLUS)HD PVR Linux. To bude nejlepší volba (cena - kvalita - výkon). Děkuji všem za reakce... ;) R^

marco37

Tak ať jsi s ním maximálně spokojen, ale nic to nemění na tom ze klon dm800 se (second edition) je o 200% lepší, o dm800 nemá význam psát, poněvadž to je velmi špatné. Vše poznáš až ho budeš mít doma.

matchboxx
Registrace: 9/2012

@matchboxx

proč píšeš o DM800,že je velmi špatný to nechápu,mám oba a nemohu si stěžovat ani na jeden,samo SE má lepší procesor to je poznat,ale oba provozuji bez sebemnších problémů k plné spokojenosti již hezkých pár měsíců a s klidným svědomím je mohu doporučit...

waldic
Registrace: 10/2012

A voyo ti asi nebude fungovat, youtube-tam casto nieco menia-byvaju na to sporadicke zaplaty -ked skonci podpora ko,jedine,ze na to bude enigma. Takze stb s enigmou, alebo hocijaky a kupit za okolo 1000 az 1500 korun mini pc raspberry pi aj s licenciou na mpeg2 a mas plnohodnotny net,archivy czsk...,oscam server... a minimalna spotreba-okolo 3 w,napajanie cez usb z tv,siet...

Kasr
Registrace: 8/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra