Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Rakouský mux na 31kanále

Dnes nalazeno na panasonic TX-L37U2E kolem 13h,ted s výpadky.Lokalita Mladá Boleslav,plzenské síto se zesilovačem,směr Praha.

Berny77
Registrace: 4/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Rakouský mux na 31kanále

Jo kamarade, inverze caruje. Mas naladěné vysílání z Jauerlingu. Ja dneska řešil u několika lidi problém s příjmem Muxu1 z Javorice. Jestli pak vis proč? Jedna se o K33. Rušení signálem DVB-T z Bukove Hory, potvrzené prezenci signálu na K55 a K58 tamtéž. Naštěstí to ve všech pripadech vyřešil náhradní příjem z K53 Mezivrata.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Saxon

Kolik má ten OE 31. kanál výkon v kW ? Máš to zmáknutý - dík za info. R^

CES
Registrace: 4/2007

Udaje se rozcházejí, ale mělo by to byt mezi 60-100kW ERP.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Saxon

Já sice nejsem z M.B., ale často tam služebně jezdím a M.B. má na J.J.Z. docela OK příjmové podmínky. Když to půjde večer a v noci tak to nemá chybu. R^

CES
Registrace: 4/2007

Rakouský mux :

Včera a dnes Rakouský mux v Mostě : č. 21 a 31 inverze jdou bez výpadku : ORF 1,2,Vídeň,sport, ORF 3, 3sat,Servus,Puls4 a ATV. R^

Sova9
Registrace: 4/2011

Berny77

Tak to jsem si myslel.Inverze je čaroděj,ale 21 tma.Zmáknuté co do výkonu to nemám,protože to je jak ta inverze,za pár dní se to rozplyne.Je to jak za analogu,taky k nám s podzimem zabloudil signál od sousedů.Horší je to asi se vzájemným rušením,jak píše saxon.

Berny77
Registrace: 4/2012

jsem z okr. mb, a kolem sedmnacte jsem nahodou preladoval prijmac a ukazovalo mi taky ty rakouske kanaly, s vybornym signalem, ted uz ne. uz jsem myslel ze nemci chteji vzdelat cechy nemcinou, nebo vysilaji to retranslujou ve vych. nemecku. a bylo to sito uz bez zes. a jinak i kdysi davno, i v analogovem rezimu obcas chytalo.

sioga_bs
Registrace: 6/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra