![]() |
|
Rakouský mux na 31kanáleDnes nalazeno na panasonic TX-L37U2E kolem 13h,ted s výpadky.Lokalita Mladá Boleslav,plzenské síto se zesilovačem,směr Praha. |
Berny77
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
RE: Rakouský mux na 31kanáleJo kamarade, inverze caruje. Mas naladěné vysílání z Jauerlingu. Ja dneska řešil u několika lidi problém s příjmem Muxu1 z Javorice. Jestli pak vis proč? Jedna se o K33. Rušení signálem DVB-T z Bukove Hory, potvrzené prezenci signálu na K55 a K58 tamtéž. Naštěstí to ve všech pripadech vyřešil náhradní příjem z K53 Mezivrata.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
SaxonKolik má ten OE 31. kanál výkon v kW ? Máš to zmáknutý - dík za info. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Rakouský mux na 31kanáleUdaje se rozcházejí, ale mělo by to byt mezi 60-100kW ERP.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
SaxonJá sice nejsem z M.B., ale často tam služebně jezdím a M.B. má na J.J.Z. docela OK příjmové podmínky. Když to půjde večer a v noci tak to nemá chybu. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
Rakouský mux :Včera a dnes Rakouský mux v Mostě : č. 21 a 31 inverze jdou bez výpadku : ORF 1,2,Vídeň,sport, ORF 3, 3sat,Servus,Puls4 a ATV. R^ |
Sova9
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
Berny77Tak to jsem si myslel.Inverze je čaroděj,ale 21 tma.Zmáknuté co do výkonu to nemám,protože to je jak ta inverze,za pár dní se to rozplyne.Je to jak za analogu,taky k nám s podzimem zabloudil signál od sousedů.Horší je to asi se vzájemným rušením,jak píše saxon. |
Berny77
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
RE: Rakouský mux na 31kanálejsem z okr. mb, a kolem sedmnacte jsem nahodou preladoval prijmac a ukazovalo mi taky ty rakouske kanaly, s vybornym signalem, ted uz ne. uz jsem myslel ze nemci chteji vzdelat cechy nemcinou, nebo vysilaji to retranslujou ve vych. nemecku. a bylo to sito uz bez zes. a jinak i kdysi davno, i v analogovem rezimu obcas chytalo. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
![]() |