![]() |
|
DVB-T a DVB-S prijímač v jednom za dobrú cenuNeviete o nejakej normalnej znacke sat. prijimaca, co sa nekazi, napr. ferguson, ab ipbox atd, ktory ma aj dvb-t tuner? Nechce sa mi platit za skylink, tak to budem takto riesit. |
matej37
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
RE: DVB-T a DVB-S prijímač v jednom za dobrú c...kúp si už s DVB-S2. DVB-T má dnes už každý plackatý TV |
lubomir63
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 916 |
![]() |
|
RE: DVB-T a DVB-S prijímač v jednom za dobrú c...Myslel som podporu pre dvb-t a aj pre dvb-t2. Má to tento prijímač? Ferguson Ariva 150 Combo |
matej37
![]() |
|
RE: DVB-T a DVB-S prijímač v jednom za dobrú c...lubomir63 ty to nechapes, chcem satelitny prijimac pod tv s podporou dvb-t, aby som nemusel platit posratemu skylinku. Cez dvb-t naladim sk stanice bez ta3 a zo satelitu ta3 |
matej37
![]() |
|
matej37a proč si to DVB-T nenaladíš přímo na telce? :lookaround: :bigeyes:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: DVB-T a DVB-S prijímač v jednom za dobrú c...Pro T2 ještě nezačal pravý čas k nákupu. HW je předražený, výběr minimální. Na Skylink nelze spoléhat, v tom s tebou naprosto souhlasím.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: DVB-T a DVB-S prijímač v jednom za dobrú c...to: eemil Lebo sa mi nechce prepinat medzi tv a sat. prijimacom |
matej37
![]() |
|
RE: DVB-T a DVB-S prijímač v jednom za dobrú c...kdyz dvb-s nebudes pouzivat, nepotrebujes nikde prepinatDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: DVB-T a DVB-S prijímač v jednom za dobrú c...Tak se skus podívat na amiko alien triple, měl by si být přípraven velice slušně i na budoucnost, tady na foru samé chvály, cena přijatelná kolem 4000, na dvb-t2 zatím zapomen. Do té doby budeš stejně kupovat další přijímač...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: DVB-T a DVB-S prijímač v jednom za dobrú c...na jakou budoucnost ? na prijimac s APSK a H265 kterej je jedina cesta do budoucnosti at si radsi 2roky pocka a na nejaky parodie radobypripraveny na budoucnost at radsi zapomene a nic zatim nekupuje, pac by taky za pul roku mohl splakat az bude v prijmu T2Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: DVB-T a DVB-S prijímač v jednom za dobrú c...GOLDEN MEDIA Unibox 2 - jeden z mála prijímačov, ktorý má aj tuner DVB-T2. Cena je pod 150 €. Po nastavení veľmi solídny obraz, zoznam satelitných a DVB-T kanálov je spoločný - netreba medzi nimi prepínať. Rýchlosť prepínania kanálov veľmi dobrá - medzi kódovanými HD kanálmi maximálne 3 sekundy.SD kanály 1 sekunda. 2 x USB, PVR, Timeshift, DivX prehráva aj s titulkami - bohužiaľ bez diakritiky, ale lepšie niečo ako nič. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 496 |
![]() |
|
RE: DVB-T a DVB-S prijímač v jednom za dobrú c...GM Unibox 2 navíc umožňuje nezávisle nahrávat z DVB-S a sledovat DVB-T nebo naopak. Jako jeden z mála má modulátor. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 050 |
![]() |
|
RE: DVB-T a DVB-S prijímač v jednom za dobrú c...Jde hlavně o vyměnitelnost tunerů,což tyto stroje umožňují !!! :8)Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: DVB-T a DVB-S prijímač v jednom za dobrú c...Novinka ,, Golden Media Hypercube,, od 11/2012 |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
![]() |
|
RE: DVB-T a DVB-S prijímač v jednom za dobrú c...ja sem pred asi ctyrmi lety, koupil http://www.satelity-plzen.cz/satelitni-komplety/eshop/27-1-Combo-DVB-S-DVB-T/0/5/280-OPTICUM-4000-TS a porad funguje. sice ten fergusson je vybavenejsi, ale zalezi jestli potrebujes ty funkce navic, ale investice urcite vyhodnejsi, i kdyz i s dvb-t prijmacem nemusis se bat, jeste nekolik let to poslouzi.jinak ja prijmam ze sat, ukrajinske kanaly na amosu. ale treba jsou i uz novejsi combo prijmace, jen ted mi nejde dobre net abych zkoukl, treba na strankach eltasatu ci omko. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: DVB-T a DVB-S prijímač v jednom za dobrú c...Ten Golden robi vsetko s ALI cipom ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: DVB-T a DVB-S prijímač v jednom za dobrú c...Na doplnění ještě 3 tunery včetně T2 + linux ,android ,3D atd... |
Fanyn
![]() |
|
RE:matej77Pred mesiacom som riešil podobný problém a ja som kúpil blueray 3D prehrávač LG HR 550S s DVBT/S aj s 250GB HDD,2xCI slot,pripojenie aj externého HDDhttp://dvd-blu-ray-prehravace-rekordery.heureka.sk/lg-hr550/specifikace/#section Som maximálne spokojný-perfekný obraz DVB-T aj DVB-S,a mám všetko v jednom!Všetko čo nahráš na HDD si môžeš upravovať aj v PC.... môj pôvodný satelit Octagon 980 som mám zatial odpojený a idem na tento LG! Spokojnosť!!! R^ |
TIBI
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 151 |
![]() |
|
RE: DVB-T a DVB-S prijímač v jednom za dobrú c...Ali zde není 1g procesor... |
Fanyn
![]() |
|
RE: DVB-T a DVB-S prijímač v jednom za dobrú c...http://www.linux-sat-keys.com/forum/showthread.php/9004-Golden-Media-Hypercube-Linux-amp-Android |
Fanyn
![]() |
|
RE: DVB-T a DVB-S prijímač v jednom za dobrú c...Fanyn - Aky nevies?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: DVB-T a DVB-S prijímač v jednom za dobrú c...Uz vidim,dik...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: DVB-T a DVB-S prijímač v jednom za dobrú c...Tak na ARM bezi aj coolstream nie? :8)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: DVB-T a DVB-S prijímač v jednom za dobrú c...http://www.cynextra.com/receiver-HD/Golden-Media-Hypercube/ |
Fanyn
![]() |
|
pre : TIBIhttp://dvd-blu-ray-prehravace-rekordery.heureka.cz/lg-hr550/recenze/Tí, ktorí ten produkt nedoporučujú mu vytýkajú dosť podstatné veci. Čudujem sa, že Ti to nevadí. Pre ostatných : na GM Hypercube by ste si mali založiť nové vlákno, aj tá cena bude o niečom inom. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 496 |
![]() |
|
to bublajsNo jistě, máš pravdu, špatně jsem se vyjádřil, připraven na svoji budoucnost, tím myslím satelit s možností linuxu, tak jsem to myslel. Dvb-t2 není na programu dne, mám humaxe s dvb-t2, myslel jsem, že se to rozjede, ale nakonec jsem přetočil anténu na mux4, který na rozdíl od testu dvb-t2 vysílá 24h denně. Nejlepší východisko je koupit receiver s výměnnými tuneri, jak už to někdo tady napsal...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
![]() |