![]() |
|
Sky Italia ccwPřes 60 stanic, některé i v HD.Více na www.n*jmsat.com |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 953 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
to TomikTo není o chvástání ale o tom, že neukazuji na druhé s tím, že "já nic, já muzikant".... prostě je to jen o tom nebýt pokrytec.... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: Sky Italia ccwMna skor vytaca, ze mame slovak sport kde je farebne nic,este vacsia tragedia, ze ani ceske sportove tv nejak mam dojem stracaju vlakno....ale nie ze sa niekto urazí... :lookaround:ostavaju sporty1,2 ale v SD. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
to liquereJá se včera na SS koukal na nPower ligu, bohužel víceméně náhodou, protože ani po bezmála půlroce nemají funkční EPG.... |
hotovyrad
![]() |
|
jak že nic neni14.25 Liga angielska: Sunderland - Newcastle Unitedpiłka nożna hd canal+hd na živo- 16.55 Liga angielska: Queens Park Rangers - Everton FC piłka nożna canal+gool hd na živo :))) |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: Sky Italia ccwAč fanda Kokrhélů z Londýna, užil jsem si to i přes prohru :-) Super kopaná po celou sobotu. Cyfra+ jela až do uvaření. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
to pf09Já jsem si vystačil se Sovětama... PL na Sport 1 HD RU, IT a ESP liga na NTV+ Futbol 1/2 HD |
hotovyrad
![]() |
|
to WADERTen Sandrlend mi utekl, mrknu :-) |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Sky Italia ccwKurna 50. vyrocie kubanskej krizi a vy sa hadate.....teda. :)))Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Sky Italia ccwOprava krizy ! :8)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Sky Italia ccwA ze tas niektorych bavi nahadzovat ccw a dcw! |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 662 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |