![]() |
|
DX úlovky v DVB-TJak jste na tom?Hlásím dnes ráno příjem TVP paketu v Mpeg4 na K45, Mux4 DB na K44 i K42, K36 Klínovec, ZDF paket na K23 ze středního Německa a K46 pražský regionální multiplex. Jede i kompletni sever /Ještěd,Bukovka/. Vše u ČB na BU547 v horizontalu na Rover Digicube. Dnes otočím anténu do vertikálnu. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
RE: DX úlovky v DVB-TTy 2x 45 jsou na cs uzemí nezachytitelné,jediná mohlá být v ms kraji 45ka z Katovic a Skrzyczneho,ale poláci ji nevyužili,tvp ji odmítla,emitel ji měl jako zapujčku pro mux3 od nás ! :8)Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
spykoOK. Nazapomeň, že se jedná o příjem za inverzních podmínek.Ten signál jsem detekoval na českobudějovicku. Snad si nemyslíte, že jsem si ten screen udělal ve Fotoshopu? :))) On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: DX úlovky v DVB-TTak a mame zachvili po DX prijmu.Momentalne u nas na Chomutovsku se inverzni mlha zacala rozpoustet a prosvetcuje slunce.Do ctvrtka uz bude zase asi vse v normalu.Mux4 z Cerne Studnice zatim jede na 25.k. :) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 681 |
![]() |
|
Saxonv tom případě gratuluji,jeden je od Baltu,druhý z Tater !!! :))) R^Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: DX úlovky v DVB-TTed mi naskočil slovenský MUX K56 s JOJkam, Markízou a Domou...TSID 258, CID 8449. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: DX úlovky v DVB-TTed to mělo CID 8964, takže práce pro Davida K. ;)On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: DX úlovky v DVB-TDnes ráno v 6 hod mi asi dvacet minut šel v Havířově k22 mux3 z Kletě. |
stapa
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
Saxonje jasné,že poláci nemají jen jednu frequenci,já jsem to vztahoval pro vých.čechy,tam jedou na 48k,na 45.k jsou východní čechy zahlceny z chlumu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
pierrepetrVýchodní čechy nejsou zatím zahlceny 45. kanálem z chlumu u HK. A nebudou plně i když v listopadu pustí Andrlúv Chlum u Ústí n. O. Krcálky o výkonu 10. kW.. Jo Kleť to je bomba. R^ :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
CES.........piš jen o čem víš,koukni se na mapu pokrytí a na 45.k nikdy PL nepůjde,vždy tam je signál z chlumu,PL 48k.OK R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetr ? ? ?Kolego, si to po sobě přečti, mám to otestovaný, jak to je i s 48K z S.J. - PL. a "neuč orla lítat". :))) R^ :))) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
CES.........sice lítáš hezky,to jo,ale v jiném území R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
CID - Saxon8449 - Kamzík8964 - Velká Javorina Gratuluji, zváldls chytat oba :8) chytáš vysílač, na který hledím z okna ;) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: DX úlovky v DVB-Tto okno je v ložnici? ale na východ určitě!R^ |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonekokna v půlce baráku (chalupy). Ale kochám se hlavně ze střechy a terasy :8) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: DX úlovky v DVB-TDavid: díky chlape!! Po víkendu budu připravovat článek o letošní inverzi. Mám i IO na K 56. Mám IO i na těch PL K45, jsou tam impulsy 60km od sebe k místu přijmu. Na všechno tam byl preamp 16dB.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: DX úlovky v DVB-Ttak teď jsem chytil analogově na K32 RTL Klub - to je asi Maďarsko, že? lokalita Ledenice u Čb - na ty moje antény:-) Jinak pak mi tu hraje maďarsky něco z k 12 , k27 , k55 a k99 , ale nerozpoznám obraz. Jinak na 107.2 FM jsem chytil s RDS i radio textem maďarské NEO FM. |
djbasslick
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
djbasslickjo jen si hraj, hlavně už prosím tě nelez do ranního vysílání, protože po ránu na tebe opravdu nemám v práci nervy :))) :bigeyes: :razz:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
EmilTy poslouchas rano KissJC? Kolik ti je let? Kdyz chceš mít klidne rano, tak jedine s Marií Retkovou na CRO2!! :))) Václav je kafemlejnek, ten by měl mít na ústa zbrojní pas...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Saxonjo, pomalu mi táhne na 40, ale tak starej na ČRO2 se ještě necejtím. Kiss máme naladěnej v práci ze zvyku, původně jsme poslouchali Faktor, ale pak někdy od roku 94,95 jsme přeladili na Krumlov a nějak jsme u toho zůstali i když se změnili na Kiss. :lookaround: Jo původní Krumlov, to bylo rádio.... :8) No a asi minulej, nebo předminulej týden tenhle kafemlejnek zaskakoval a vysílal od 6 do 9 a já myslel že mi praskne hlava a rádio prohodím zavřeným oknem. :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: DX úlovky v DVB-TDnes ráno mi zase šla Klet´ 22k docela dlouho a stabilně a poprvé jsem konečně naskenoval rakouský mux na 21k z Jauerlingu, chvílemi naskočil i kostičkovaný obraz! Kdyby to nebylo ze zadu rušené silným analogem z Katowic na stejném kanálu, tak mohlo být i líp. |
stapa
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 505 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
![]() |