Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

M77 Group nechystá konec CS Linku

Tato věta mě fakt dostala:"CITACE" -
Drtivá většina zákazníků CS Linku si nikdy žádnou placenou nabídku nepředplatila.

Co dodat...no snad jen...
já už jsem nedávno tvrdil, že by se tento člověk měl přinejmenším léčit a ne mu dávat prostor ještě aby psal do éteru tyhle k.r.a.v.i.n.y.
Glisníkovi bych to napsal sám a ne prostřednictvím webu Parabola.cz, ale což můžu, na emaily zákazníků nereagují, telefony neberou a serv.poplatek jak tak koukám asi prochlastává, protože podle jeho výroků to snad ani není jinak možné. Na dotaz na facebooku neměl argument a tak celou komunikaci smazal a ukončil. Parabolu.cz bych rád poprosil, aby při dalším podobném blábolu mu bylo řečeno, že tyto hlouposti se nebudou otiskovat a že uživatelé mají v hlavě na rozdíl od někoho mozek. Dále bych poprosil Parabolu.cz, aby byla p.Glisníkovi položena otázka, která napadá každého tady, proč byl zaveden serv.poplatek, který má zkvalitnit služby a ne jen platit a služeb se nedočkat. Ty služby jsou i telefonní linka pro zákazníky ...

PS"když si nikdo nezakoupil placený balíček CS-Linku, proč se vysílal program všech AXN a program Universal... k.o.k.o.t. ;P Rv

Pokračování diskuse je v jiném vlákně:

https://www.parabola.cz/forum/topic-74185/ .

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
Text zeditoval moderátor Mego. Datum editace: 21.10.2012, 21:10.50

marco37
Registrace: 7/2008
informaceToto TÉMA zatím nemá žádné reakce. Můžete být první, kdo začne k tématu diskutovat.

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra