![]() |
|
Technisat TechniStar SIRFandové, jaké máte zkušenosti s tímto strojem? Nebo doporučíte něco jiného, v této kategorii? Díky! |
Mirko.
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 461 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
DagyNezapomeň na uživatele s nickem Fakultak, ten mi to totiž vysvětlil v tomhle vlákně poprvé. A 008 to popsal hezky, to je fakt. No už se těším, až si ta zašifrovaná data prohlídnu, osobně sázím totiž na šifrování záznamu na disk pomocí algoritmu CSA (asi s konstantním CW, a dost možná i neměnným pro daný přístroj, nejen pro danou nahrávku...), ale teď nic víc nevím, ozvu se kdyžtak až si to prohlídnu, možná že to bude přece jen nakonec ten DES jak píše 008.Za -objev Ameriky- se omlouvám. Všude psali -přístroj nahrává kódovaně- a v diskuzích spousta lidí řvala -co bude se záznamem po výměně OP klíčů?-, a nikdo už nikde nepsal, že to jde přehrát bez karty. Tak jsem si to nějak spojil, že jako přijímač -nahrne- na disk přímo zašifrovaný transportní stream včetně ECM, a při přehrávání probíhá dešifrování standardně, jen se data neberou z tuneru ale z disku... Další variantu už jsem nevymýšlel, takže zjištění, že to hraje bez karty mě udivilo. Sorry. :-p (ale díky vám už mám v celé záležitosti celkem jasno, takže díky, už jsem zas o něco moudřejší) A k tomu "teoretizování" mám poslední dodatek: Každý kdo chce, ať si klidně šifrování nazývá kódováním, ale je to (a úplně zbytečně) jako kdyby dotyčný nesl obrovský transparent "celou problematiku jsem nasál z hospodské diskuze". A to je myslím škoda... Přeju hezký den! :) |
Louskacek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 390 |
![]() |
|
RE: Technisat TechniStar SIRJen bych pro nektere podotknul, ze lze cryptovanim vyžadovat CI+. ;-) |
008
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
antoniusTechnistar SIR prepina z kanala na kanal za 2 az 5 sekund (meral som hodinkami-nie stopkami) - karta ICE Vymena. Zhruba ako Openbox 810. Pocitovo bol mozno Open o 1 sekundu rychlejsi, + este bolo treba stlacit na dial.ovladaci Exit, aby zmizol Zoznam kanalov, na rozdiel od Technistaru SIR, kde Zoznam kanalov zmizne sam (po stlaceni OK). Potesil ma aj Teletext na Technistare SIR: stlacenim OK sa zastavia rotujuce podstranky a mozem si v klude naraz precitat vysledky hokejovej KHL. |
ahe56
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 302 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |