![]() |
|
pomoc OPTIBOXZdravim proc pisu potreboval bych pomoct chci prehrat soft ale nejak se nemuzu dopatrat na program prez ktery ho prehraji mam OPTIBOX 8750 HDCICX a proto prosim o pomoc jak a prez jakej programek ho nahtrat popripade zaslat na meil george1@email.cz dik moc |
George1
Registrace: 7/2004 Příspěvků: 254 |
![]() |
|
RE: pomoc OPTIBOXTěch 8 roků od registrace jsi byl zmražený,nebo co ? :))) http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=14&t=46036Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
Chlape, nič v zlom,ale skús ten text, čo si napísal, prečítať nahlas na jedno nadýchnutie. Verím, že sa ti to nepodarí. A čo má potom robiť človek, ktorý to po Tebe číta. Pokiaľ to napíšeš znova, aj s čiarkami, tak sa možno aj nájde niekto kto poradí... |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
RE: pomoc OPTIBOXhttp://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=13&t=12524&start=20 |
lubomir63
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 916 |
![]() |
|
Pro Eman!No chlapce pokad neumis cesky tak nechod na ceske forum ale na slovenske ja take nerozumim slovensky tak nechodim na slovenske forum to je logicke |
George1
![]() |
|
Pro George!Kluku, budeš se divit, ale já rozumím česky móóc dobře a taky slovensky! A preto mi nerobí vôbec žiaden problém ani slovenčina, ani čeština. Problém mi ale robí (dosť ma to irituje), keď niekto píše ako hulvát a absolútne ignoruje všetky pravidlá gramatiky. A je mi jedno či je to gramatika česká alebo slovenská! A možno budeš prekvapený, ale aj z tej českej gramatiky mám "papier". A že sa obmedzuješ iba na české fóra, tak tým iba sám strácaš... |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
RE: pomoc OPTIBOXto je ten samej expert co pokydal vsecky hdboxy ??Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: pomoc OPTIBOXjj, tuším řešil FS9200 :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Pro EmanaNo mne jen udivuje ze nekdo to pochopi a precte a najde se pitomec kterej to nepochopi a neprecte i taci sou mezi nama no kdyz te to tak irituje tak to necti nikdo ti to nenarizuje je to jen svobodna vule ne |
George1
![]() |
|
Pro Emanaa pokad vim tak v pravidlech neni nikde napsano jak mas psat jestly z carkama nebo bez takze se dej do klidu nama naladu se handrchovat cus |
George1
![]() |
|
jiříku!jednička dle mne nejsi!ale máš pravdu že zde jde o dobrovolnost ! pomoci nebo poplivat, každý dělá co umí.! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
pokud neumíšpsát,mohu ti poradit,žádný soft nepřehrávej,uděláš méně škody R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 405 |
![]() |
|
GeorgeJednoduché,zajdi k odborníkovi,vyplázni 200-300 za přehrání sw.a nemusíš psát blbosti, o urážkách ani nemluvě,kapiš to !!! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 917 |
![]() |
|
Pro SpykoJa jsem se jen zeptal slusne pokad to nekomu vadi jako EMANOJ tak si to ma nechat pro sebe a ne se do mne navazet ja se take nenavazim do nej co pise nebo nepise pokad nevi na mou otazku a prozbu na co jsem psal tak nema odpovidat vubec a ne se navazet do neceho kdyz se ho to netyka tak to vydim tedy ja . |
George1
![]() |
|
Pro Pikoje zajimave ze ANTOS vedel a odpovedel a toho si cenim kdyz necemu nerozumim a neznam odpoved jako EMAN tak ani neodepisuju natoz jeste nejake hloupe pripominky |
George1
![]() |
|
![]() |