Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

pomoc OPTIBOX

Zdravim proc pisu potreboval bych pomoct chci prehrat soft ale nejak se nemuzu dopatrat na program prez ktery ho prehraji mam OPTIBOX 8750 HDCICX a proto prosim o pomoc jak a prez jakej programek ho nahtrat popripade zaslat na meil george1@email.cz dik moc

George1
Registrace: 7/2004
Odpověď v diskusním vlákně

RE: pomoc OPTIBOX

Těch 8 roků od registrace jsi byl zmražený,nebo co ? :))) http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=14&t=46036

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Chlape, nič v zlom,

ale skús ten text, čo si napísal, prečítať nahlas na jedno nadýchnutie. Verím, že sa ti to nepodarí. A čo má potom robiť človek, ktorý to po Tebe číta. Pokiaľ to napíšeš znova, aj s čiarkami, tak sa možno aj nájde niekto kto poradí...

Eman
Registrace: 4/2007

http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=13&t=12524&start=20

lubomir63
Registrace: 6/2006

Pro Eman!

No chlapce pokad neumis cesky tak nechod na ceske forum ale na slovenske ja take nerozumim slovensky tak nechodim na slovenske forum to je logicke

George1

Pro George!

Kluku, budeš se divit, ale já rozumím česky móóc dobře a taky slovensky! A preto mi nerobí vôbec žiaden problém ani slovenčina, ani čeština. Problém mi ale robí (dosť ma to irituje), keď niekto píše ako hulvát a absolútne ignoruje všetky pravidlá gramatiky. A je mi jedno či je to gramatika česká alebo slovenská! A možno budeš prekvapený, ale aj z tej českej gramatiky mám "papier". A že sa obmedzuješ iba na české fóra, tak tým iba sám strácaš...

Eman
Registrace: 4/2007

to je ten samej expert co pokydal vsecky hdboxy ??

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

jj, tuším řešil FS9200 :)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Pro Emana

No mne jen udivuje ze nekdo to pochopi a precte a najde se pitomec kterej to nepochopi a neprecte i taci sou mezi nama no kdyz te to tak irituje tak to necti nikdo ti to nenarizuje je to jen svobodna vule ne

George1

Pro Emana

a pokad vim tak v pravidlech neni nikde napsano jak mas psat jestly z carkama nebo bez takze se dej do klidu nama naladu se handrchovat cus

George1

jiříku!

jednička dle mne nejsi!
ale máš pravdu že zde jde o dobrovolnost !
pomoci nebo poplivat, každý dělá co umí.!

tonek
Registrace: 1/2009

pokud neumíš

psát,mohu ti poradit,žádný soft nepřehrávej,uděláš méně škody R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

George

Jednoduché,zajdi k odborníkovi,vyplázni 200-300 za přehrání sw.a nemusíš psát blbosti, o urážkách ani nemluvě,kapiš to !!! :O

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Pro Spyko

Ja jsem se jen zeptal slusne pokad to nekomu vadi jako EMANOJ tak si to ma nechat pro sebe a ne se do mne navazet ja se take nenavazim do nej co pise nebo nepise pokad nevi na mou otazku a prozbu na co jsem psal tak nema odpovidat vubec a ne se navazet do neceho kdyz se ho to netyka tak to vydim tedy ja .

George1

Pro Piko

je zajimave ze ANTOS vedel a odpovedel a toho si cenim kdyz necemu nerozumim a neznam odpoved jako EMAN tak ani neodepisuju natoz jeste nejake hloupe pripominky

George1

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra