![]() |
|
HD-sat. prijmac aky by ste poradili ?zdravim vsetkych, prosim poradte vase nazory a skusenosti. Planujem vymenit HD-sat. prijmac HD-BOX 8000 prdajca mi vyhovel. Lebo dany primac sa mi neosvedcil a nemam s nim dobre skusenosti. Porebujem prijmac z nahravanim a certifikaciou na skylink, v prvom rade mi ide o stabilitu, spolahlivost kvalitny obraz, rych. prepinanie programov a nezamrzanie. Uvazujem o HD Technisat-Technistar sir alebo o Humaxe 5100 S. Dakujem za vase skusenosti |
Dobko30
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 86 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
Potomco si tady počteš tak snad spíš Optibox Zebra. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
![]() |
|
RE: HD-sat. prijmac aky by ste poradili ?Mrkni na stránky Cynextra.com V listopadu bude na trhu nový stroj umí vše co tě napadne. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: HD-sat. prijmac aky by ste poradili ?Pri to humaxe sa hned resetuj o tyhc dalsich dvoch mozes uvazovat pokial chces cerifikovany........pokial nie je vyber .........obrovsky!Len sa nemotaj okolo crepov,lebo ak sa dobre pamatam aj pri pocitaci si mal smolu.... R^ R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: HD-sat. prijmac aky by ste poradili ?To mas pri noteebooku som mal velku smolu no nakoniec moje reklamacie uznali, takze si na to pametas velmi dobre :) teraz mam NB lenovo Y580 a maximalna spokojnost. Takze verim ze tak bude aj HD prijmacom. Ten HD-box bolo slapnutie uplne vedla dost casto zamrzal a resetoval sa. Preto hladam nieco stabilnejsie a spolahlive rad si necham poradit. |
Dobko30
![]() |
|
RE: HD-sat. prijmac aky by ste poradili ?Tyto parametry chce poradit každý, nakonec se budeš muset rozhodnout sám.."HD-sat. prijmac aky by ste poradili ?" toto téma je tady 2x týdně, proč si to nevyhledáš????? |
migr
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 384 |
![]() |
|
RE: HD-sat. prijmac aky by ste poradili ?Kdo chce tam pomožme mu tam at si koupí co chce.Za týden tu bude zase fnukat ,že něco nejde.Nepoučitelný jsou ty lidi. |
koax
![]() |
|
RE: HD-sat. prijmac aky by ste poradili ?Ja viem ze to tu je stale omielane, ved som si to uz spetne aj pozrel, ale aj tak chcem pocut aj vas nazor a skusenosti. A je mi jasne posledne rozhodnutie musim spravit sam. |
Dobko30
![]() |
|
jakmileMě odejde starý 7 let Kaon SD tak valím pro Optex ORS 9910 HD. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
pre : UfonesPrajem Ti nezabudnuteľné zážitky s novým prijímačom :http://satelitni-prijimace.heureka.cz/optex-ors-9910-hd/recenze/ Pre : Dobko30. Ak trváš na certifikácii, tak ten Technisat alebo Optibox Zebra. Ak nie, kľudne Amiko alebo GM Unibox 2. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 496 |
![]() |
|
CynextraTo ..hobo.., nevis nahodou typ, oznaceni toho noveho Cynextra? Diky JardaD |
JardaD
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 240 |
![]() |
|
CynextraPardon, melo to byt To..koax.. Novy Cynextra HD-receiver ktery ma prijit na podzim. Diky JardaD |
JardaD
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 240 |
![]() |
|
pre : JardaDTo je taký veľký problém (alebo lenivosť) si tú stránku otvoriť ???Hypercube !!! |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 496 |
![]() |
|
RE: HD-sat. prijmac aky by ste poradili ?Technisat, jednoznačně, mám doma HD S2 a teď jsem montoval své mamce Technistar Sir a obrazová kvalita je pro mé oko pořád o levílek nad ostatníma, a o obraz mi jde především. Pokud máte tedy uhl větší než 107 cm, rozhodně Technisat. |
cgyfan
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 287 |
![]() |
|
RE: HD-sat. prijmac aky by ste poradili ?Nebyl jsem tady jjj HYPERCUBE R^ Záleží taky kolik bude stát. |
koax
![]() |
|
RE: HD-sat. prijmac aky by ste poradili ?zebra: certifikacia,spolahlivost, |
villar
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
Dobko30mohu doplňující otázku?,proč nutně potřebuješ skylinkredyšrot?,v čem je jeho výhoda? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: HD-sat. prijmac aky by ste poradili ?pierrepetr: az zapnou ochranu na karte ci jakykoliv jiny "smejd", tak nebude muset nic resit... zadne shaneni noveho softu na webu, reseni problemu s instalaci apod. V uuplne nejhorsim pripade pouze odmackne OK na OTA aktualizaci. To jsou pro zcela bezneho usera hooodne dulezite veci. Pro technickeho hracicku to samo neni... |
008
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
RE: HD-sat. prijmac aky by ste poradili ?A aj v tom najciernejsom pripade sa u necertifikovanych da pouzit cam modul ! |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 662 |
![]() |
|
RE: HD-sat. prijmac aky by ste poradili ?Inak bude ako v tom filme cierno cierna tma, kde hral ten nafťak....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
.008.kdo tě vystrašil?,spíš víc věřím,že bude konec světa,co by tím skylink řešil?,více nasraných zákazníků a pak už to můžou zabalit R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: HD-sat. prijmac aky by ste poradili ?Pokiaľ považuješ kvalitu obrazu ako prioritu pri sat príjme, tak jednoznačne Technisat.Technisat TechniCorder ISIO S/1TB, DigiCorder HD S2/500GB, Samsung UE55F8000
|
artin
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
RE: HD-sat. prijmac aky by ste poradili ?Dobrá pomôcka :http://www.testberichte.de/f/1/2713/269699/1.htmlTechnisat TechniCorder ISIO S/1TB, DigiCorder HD S2/500GB, Samsung UE55F8000
|
artin
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
artina víš kdo tyhle reklamy platí?,pro pár přijímačů,to je celý svět?,to píše každý web,"vynikající obraz" i u těch s.r.a.č.e.k. nekoukatelných R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: HD-sat. prijmac aky by ste poradili ?pirrepetr, máš pravdu. Je to stejné jako onehdy když zde byla diskuse na časopisy Stereo Video, Audio atd. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
HiFiOKhele,lidi jsou ovce nepoučitelní,nejlepší test je oko,ale zase je dobře,že jsou tito věřící,podporují výrobu a spotřebu,to je dobře,děkujeme všem co kupují s.r.a.č.k.y. R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |