![]() |
|
IR povely do přijímače ve skříňceHezký den, nemáte někdo jednoduché řešení pro receiver zavřený ve skříňce a jeho následné ovládání IR dálkovým ovládáním? Jednou jsem u někoho viděl, že měl použity něco jako světlovodné kabely - jeden konec na IR čidle receiveru a pak vlákno ven vyvedené v rohu skříňky...Máte někdo nějakou radu? |
Tomáš
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 253 |
![]() |
|
RE: IR povely do přijímače ve skříňceNezavirej ho upeces ho. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
IR povely do přijímače ve skříňceHledej IR extender nebo Přídavný přijímač IR signálu |
marecek29
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 101 |
![]() |
|
RE: IR povely do přijímače ve skříňcePokud je přijímač po záruce, tak je řešením "vymontovat" přijímaci diodu, prodloužit ji kusem kabelu a umístit do místa odkud bude vidět na dálkové ovládání.Při novém přijímači jedině přenašeč IR signálu. |
colombo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
RE: IR povely do přijímače ve skříňceDo skriniek(kobiek,ciel)sa zatvárajú väzni,blázni a niektorý švihnutý, aj STB,TV a pod.Ale to je a bude jeho problém,on nepotrebuje radu nás,ale psychiatra.Nech sa darí. :laughing: :)DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
IR povely do přijímačeTaky jsem to řešil skrýt do stolu dá se stb po záruce jen jsem jaksi nedomyslel přístup ke kartě ale zatím nebylo třeba ji vyndavat ;)Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
za televizia na bok dej zrcátko,které nasměruješ R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: IR povely do přijímače ve skříňceCSBox mini s dokoupenym IR cidlem (200,-). |
008
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
RE: IR povely do přijímače ve skříňcePri aute ked ti nedosiahne uz signal z dialkoveho prilozis ho k hlave a otvoris,ale tu ci to funguje??? :laughing: :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
TomášiKdybys chtěl, tak zrovna tu dělám IR extender pro jednoho maníka. Je to s Atmelem a podporuje to všechny používané kmitočty IR-ka (30 až 56 kHz) - nastavuje se propojkama na DPS, akorát je nutné použít správný přijímací člen (TSOP...) podle daného DO. Schéma, plošňák a software klidně Ti klidně pošlu. Napájí se to z výstupu 12V na přijímači nebo z nějakého rozumného zdroje 9 - 15V (spotřebu jsem neřešil, není určeno pro napájení z baterek). Celková cena součástek je tak do 150 Kč. No já vím, že existuje levnější varianta s 555, ale tohleto je stabilní a nic se na tom nenastavuje. :-p Teď letím pryč, ale objevím se tu, tak se kdyžtak ozvi. |
Louskacek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 390 |
![]() |
|
RE: IR povely do přijímače ve skříňcetu bola schema takeho vynalezu ako ty potrebuješ http://www.cssf.cz/showthread.php?31418-Prodlu%9Eov%E1k-DO |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 790 |
![]() |
|
RE: IR povely do přijímače ve skříňcea tu sa to predava http://www.dipolnet.cz/ir_extender_dalkoveho_ovladani_signal_irb-600u_3cestny__R94130.htm |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 790 |
![]() |
|
![]() |