![]() |
|
Sat receiverDobrý den,chtěl bych se zeptat,který přijimač má nejlepší podporu zhruba do 4000Kč.Předem za odpovědi děkuji |
jikle
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
RE: Sat receiverzapomněl jsem dodat HD |
jikle
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
RE: Sat receiverVu+ solo nebo naklonovaná DM 800 nebo 800SE. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Sat receiverTak :laughing: to HD mi tam chybalo......................co ine podstatne by kto cakal?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Sat receiverNo třeba SD. Nějaký parádní dvoutuner s HDD 1TB. :lookaround:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
jikleJsou i přijímače, které žádnou podporu nepotřebují a šlapou jako hodinky.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@jikleA co si máme představit pod pojmem "podpora"?Komunita, výrobce, funkce, stojánek,....? |
ketiv666
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
RE: Sat receiverpodpora znamena soft....aspon pre nas...informovanych.joscer no schvalne zabi nejaky nazov nech sa pobavim...napr. humax 5100 irdeto ready? :laughing: :laughing: Rv skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Sat receiver:))) :))) :)))to je len placebo... Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Sat receivernechapem preco ludia kupuju tie skylink ready črepy...sag tie nic negarantuju...podpora otrasna...funkcie okliestene...unicitackou nic nepokazite a ak bude problem nahodou raz /podpora je fajn tychto strojov/ tak CI slot to isti...a funkcii mate kopec aj pstrosa... skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
@tulenpodpora = soft? Tzn, čim víc softu, tím lepší podpora? Možná jsem naivní, ale když vidím u přijímače každý víkend nový soft, nebo ještě lépe milion různých, tak mne to malinko zaráží.Ale ok, proti gustu žádnej.... :))) Díky za upřesnění |
ketiv666
![]() |
|
RE: Sat receivertak tak někdy méně znamená více. K čemu každej týden novej soft, kterej opraví nějakou chybu, ale další chyby v něm vzniknou, ty pak opraví další soft, kterej posere zase něco jinýho a furt dokola. :lookaround: Takže od tazatele špatně položená otázka, protože nevíme o co mu jde. :8)Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
nechcem nove vlaknoale napr. x-trend tie nove et-4000 a et-6500.No skrachovali by keby tam dali jednu sachtu pre modul? Mozek mi to nebere....inak mozu byt super stroje,ale....... :OTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Sat receiverTaky jsem se dival na nove xTrendy, netestoval uz je nekdo? |
Nick1612
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
RE: Sat receiverObavam sa ze nie, ked si pozries vsetky e-shopy co su top predane sat prijimace necudujem sa. :((Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Sat receiverKoupil jsem si HD BOX 9105+ za 3.200Kč a jsem spokojený. Nevím, co si pod podporou představuješ. Mě stačí dát soft, který funguje a nepotřebuji pořád něco měnit.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
ketiv666 23.10.2012, 14:50.57Ja už bežím na Opticu 9500HD bez FW podpory pomali už 2 rok a ono to furt ide, ešte ani IRDT Phys sys nebolo a FW to už čítalo jak malinu a doteraz to číta. :))) :))) :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
@PISTOK153jj, tomu rozumím, mám podobné zkušenosti. Já jsem rozporoval myšlenku, že podpora=soft (i když možná, a to nevíme jistě, to takhle zakladatel tohodle vlákna myslel).Sám jsi vlastní zkušeností podal důkaz toho, že hromady nových softů neznamená zlepšení/podporu/lepší přijímač. |
ketiv666
![]() |
|
ketiv666No ANO maš pravdu, večšinou čím novší FW, furt nejaky problém, ono to Sem tam potrebuje nápln, ovšem častokrát je novšie FW v niečom lepšie, ale v niečom uplne nepoužiťelné.Ono je furt najlepšie, ked máš možnosť vybrať si z pomedzi FW, ktorí ti ide najstabilnejšie, ale ked už nieje cesty speť, ako pri READY tak je to zlé. Rv Teda šecko ide, len nie normálnou cestou, takže asi takto som to myslel stym READY. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
@PISTOK153Ono je furt najlepšie, ked máš možnosť vybrať si z pomedzi FW - sorry, ale není lepší přístroj, který má jeden spolehlivý FW, který se upgraduje pouze, když dojde ke změnám (třeba nedávno Irdeto), než hledat v záplavě různých variant FW? Souhlasím, že u linuxů je to tak trošku i podstatou, ale u nelinuxových strojů to poukazuje na neschopnost nebo, a to je podle mého ještě horší, na záměr výrobce. |
ketiv666
![]() |
|
tulenNajdi mi jediný můj příspěvek, kde jsem doporučoval nějaké Skylink Irdeto ready přístroje, když už je ve svém příspěvku ve spojitosti se mnou připomínáš.Ale když chceš ode mne nějaký tip, tak ho klidně dám. TechniSat TechniStar S2 + modul Smit Irdeto CI+, cena cca kolem 3400,- Kč. Nebo S1-ku, ale to už je (s modulem) skoro o dva tisíce víc. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
![]() |