![]() |
|
Výměna CSlink + Flexi 7Vyměnil jsem starou gitalku za skylink + flexi 7 na půl roku. Za 3 dny jsem měl kartu doma i s průvodním dopisem. No, za další 3 dny mi CS link poslal další kartu, opět za 1122 Kč. Ta sice "pěkně spinká na poště", no jsem zvědavý, jestli mi ta první půjde registrovat. Zkoušel jsem psát i CS linku, no žádna odpověď. Máte někdo podobnou zkušenost? |
lajči
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
tak ji vyzvedniněkomu prodej R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Výměna CSlink + Flexi 7Hm, to by mi někdo moooc poděkoval ... :) |
lajči
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
spárovatjdou jen dvě,ne tři R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Výměna CSlink + Flexi 7doufám, že platí stejný zákony při nákupu přes web skylinku stejně jako u kterýhokoli e-shopu. totiž že můžu nakoupené a zpalcené zboží kartou do 14 dnů vrátit bez udání důvodu . jedná se o nákup karty Výměna na dobírku při zaplacení nějakého balíčku programů :zombie: . prostě ji otestuju a po deseti dnech ji vrátím bez udání důvodu - co na tom, že v přijímači třeba nefungovala :O |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
můžešji klidně vrátit,ale v původním balení,ne v novém balení R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Výměna CSlink + Flexi 7SEŠ NA OMYLU, ZÁKON A PRÁVNÍ VÝKLAD Z PRAXE HOVOŘÍ NĚCO JINÉHO - I NOTEBOOKY A VŠECHNO CO JE ZALITÝ VE FOLII SE VRACÍ ZPÁTKY BEZ PROBLÉMU !!!! |
Bororo
![]() |
|
Bororokolik jsi jich už vrátil?,to by byla plná nabídka zdarma na vždy R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
na tomtoprincipu můžeš provozovat půjčovnu kamer,el.nářadí,CD a BR disků atd.,jako námět na podnikání s nulovým kapitálem R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Výměna CSlink + Flexi 7DE IURE opravdu ano, ale takovej ( nevhodné slovo ) nejsem :zombie: |
Bororo
![]() |
|
Bororoty třeba ne,ale i tací jsou,co si v okay "půjčují" kameru na dovču R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Výměna CSlink + Flexi 7tak to už nějakou s vodotěsným pouzdrem, co umí natáčet i v pětimetrové hloubce nějaký škeble :)) |
Bororo
![]() |
|
![]() |