![]() |
|
Mimo misu - prepis zaznamu audio do textuOmlouvam se za tema mimo misu,nicmene a mozna o to nekdo,nekdy,nekde a nejak zakopl:).Prosim tedy ,zda nekdo nezakopl o soft NEWTON DICTATE 3 CZ - pro prepis mluveneho slova do textu.Kdyby nahodou nekdo zakopl prakticky - hdpezavinacseznamcz.No,ale vlastne i skladnik ve sroubarne si muze nahrat projev vyznamneho politika na dryma,pote demuxovat audio stopu a nechat vytisknout v textove podobe,protoze i tak za par let tomu nikdo neuveri:).Diky. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Mimo misu - prepis zaznamu audio do textuhttp://www.ulozto.sk/xm2YJQA/newton-dictate-cz-licence-rar?_fid=xi3q |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Mimo misu - prepis zaznamu audio do textuZdar a diky,myslel jsem zakopnout prakticky. |
hdpe
![]() |
|
RE: Mimo misu - prepis zaznamu audio do textuLen aby ta za 20 let zato nezavreli.... R^ :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Mimo misu - prepis zaznamu audio do textu:))) nic neni nemozne (pravila TOYOTA),jinak samozrejme prakticky u toho soudu, to budu mit i s NEWTON DICTATE 61.8 :) |
hdpe
![]() |
|
RE: Mimo misu - prepis zaznamu audio do textuR^ :laughing: :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
zajdi na pracákseber pár gramotných a dej jim vydělat R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Mimo misu - prepis zaznamu audio do textuZdar,smaryja,si tu jaksik brzo:). |
hdpe
![]() |
|
RE: Mimo misu - prepis zaznamu audio do textuA to dnes vstal bez budíka.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Mimo misu - prepis zaznamu audio do textu:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:skor sa stmieva mozno preto Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Mimo misu - prepis zaznamu audio do textua navíc brzy posunou hodiny ! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
liqueremáš pravdu,já po tmě nepracuji,tak už mám volnotomíku,budíka jsem měl naposledy v roce 1985,pak už mám na to lidi R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Mimo misu - prepis zaznamu audio do textua čim tě budí???champagnes? |
tonek
![]() |
|
tonekalkoholem ne,jezdím denně autem R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Mimo misu - prepis zaznamu audio do textuzajdi na pracák, najmi šoféra, dej vydělat NI! |
tonek
![]() |
|
ani jinýliguere R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Mimo misu - prepis zaznamu audio do textuKed sa zotmie upresni to, nechapem tu poslednu odpoved.... :bigeyes:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquerepíšu "liguere",právě jen a protože jsem nechtěl zdejšího nicka urazit,jsi spokojen? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Mimo misu - prepis zaznamu audio do textu;) spekulant....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
to měmusíš vysvětlit,pokud znáš význam tohoto slova R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
v tompozitivnom slova zmysle ......... :)))Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
chápu,ale spekulace nikdy není pozitivní pro okolí,příště jiné slůvko,třeba alibismus R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
a nezlob,nebo tě nahlásím,mám tady kouzelné tlačítko,to jsme to dopracovali,udělali z nás pomocníky SNB R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
uz budem dobryasi si urobim na to tlacitko bloker... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
tak je tosprávné,tak to má být R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |