![]() |
|
CSLink - SERPONevíte co s nimi je? Platil jsem SERPO na kartu Cryptoworks a doteď mi nejde! Psát tam nechci ani volat , pokaždé napíšou stejnou věc nebo je nedostupná linka...Pomohl by mi někdo z tohodle CSLink bordelu? Děkuji :fuming: :fuming: |
NeoCZ
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
RE: CSLink - SERPOA co "říká" kontrola na webu? Jakým způsobem jsi platil? Nezmýlil jsi se v nějaké číslici při přepisování čísla karty? Je asi několik možností, proč tomu tak je.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: CSLink - SERPOPlatil jsem způsobem přes účet na 3 měsíce..Nepřepsal,už jsem to i znova kontroloval.. |
NeoCZ
![]() |
|
RE: CSLink - SERPOServisní poplatek na tři měsíce ?Takže bych si tipnul, že ta platba tam u nich někde leží..... Na měsíc to nejde přes účet, ale jen přes SIPO a jinak jen na rok ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: CSLink - SERPONo a co máš v "Kontrole karty"? Že je ser-po zaplacen? Jaké to ukazuje oprávnění na kartě a na webu? Nemáš kartu za blokerem či něco takového?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
TondachNo jo, správně, já se vůbec nevšimnul, že to zaplatil jen na 3 měsíce. To bude v tom.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: CSLink - SERPOPlatit na 3 měsíce nejde, pouze na 12 měsíců nebo přes sipo nebo inkaso po 1 měsíci. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: CSLink - SERPODíky za info , vůbec jsem si toho nevšil ,co stím? Mám jim tam napsat? Protože je to škoda těch 87 kč :/ |
NeoCZ
![]() |
|
RE: CSLink - SERPOPodívej se, jestli je nemáš v kreditu ... přes zákaznickou zónu.Jinak za chvíli CS Link Cryptoworks stejně končí.... |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
joscer 14:55.32Ak tie peniaze v kredite nemáš, furt sa to dá spraviť, len tam musiš zavolať, oni tie peniaze najdu, oni tam su, ale pokial nieje presná suma, tak sa nevedia priradiť k danej objednávke. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: CSLink - SERPOser-po Rv Rv :laughing: :laughing: |
papay
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
![]() |