Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Nová funkce v diskusi

Na webu parabola.cz byla uvedena do ostrého provozu nová funkce - "Nahlášení nevhodných příspěvků".

Posláním aplikace je zkvalitnit diskusní místa webu parabola.cz. Přihlášení čtenáři mohou prostřednictvím této aplikace nahlásit příspěvky (témata i reakce), které podle Vašeho názoru do diskusí nepatří.

V souvislosti se zavedením nové funkce byly rozšířeny Pravidla o body 14 a 15 a zároveň došlo k malé amnestiii - zrušení všech dočasných trestů (uživatelů s citróny).

Připomínky a náměty pište, prosím, na e-mail redakce, případně využijte formulář Připomínky k webu.

Děkujeme.

Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)

redakce
Registrace: 2/2006
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 66
Odpověď v diskusním vlákně

Tak určitě

Super :) Je pěkný se dívat, jak tohle diskuzní fórum roste výš a výš. :)

NeoCZ
Registrace: 5/2011

@redakce

Záměrně to píši sem a ne na adresu redakce či přes formulář.
Stává se, že jsou zde jednotlivci stále dokola (i několikrát v jednom vlákně) označováni za agenty či přisluhovače a to především Skylinku. Z mého pohledu (tedy pokud jsem tak označován Já) prostě dotyční lžou. Lze to označit za nevhodný příspěvek, pokud to počtem přeroste nějakou únosnou mez?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@joscer

V tomto případě by měl být čtenář nejprve upozorněn na své chování.

Pokud by se jeho chování opakovalo, mělo by se aplikovat Pravidlo číslo 1 a tedy dočasný trest uživatele.

O délce trestu rozhoduje moderátor diskuse.

redakce

Vypuštěni

a rozpuštěni,se těším na ten fukot! :)))

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

RE: Nová funkce v diskusi

Lidicky a bude vidiet aj kto bonzuje??? Len apre uplnost, lebo kazdy moze mat iny nazor ale rozhodnut musi admin.........dik. R^

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Je to dobre, vpodstaťe vytam to, len mohlo to byť na opačnej strane, takto sa može stať, že to človek omylom nechtiac odklepne.

PISTOK153
Registrace: 11/2010

tak jsem to nahlasil neboť jsou zde kecy

miro2
Registrace: 1/2005

Zdar synci ,kazen musi byt:).Po roce 1989 byl chvilku klid,urednici byli celkem vstricni a slusni,dale se leccos vyresit.Zlomilo se to cca v roce 1998,od te doby roste arogance,ruku v ruce s nekompetenci:).Jako jiskra,pionyr a svazak (dal uz jsem nesel),jsem byl zvykly vse hlasit,tudiz pro mne optimalni:).

hdpe
Registrace: 11/2007

@liquere: Myslím si, že nové funkce se nemusíte obávat. Nevhodné příspěvky doposud čtenáři hlásili přes formulář, e-mailem nebo telefonicky. Nyní bude vše na jednom místě přístupném pro všechny moderátory.
Autor reportu nebude zveřejněn.

@PISTOK153: Omylem se snad neuklepnete. Když kliknete na některý odkaz "Nahlásit tento příspěvek", tak se Vám zobrazí nejprve informace, zda tento příspěvek chcete skutečně nahlásit.

redakce

no to bude nuda, když už si tu nikdo nebude moct z někoho udělat srandu, protože ho ted dotyčnej hned nabonzuje :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

agent Skylinku

...z mojho subjektívneho pohladu založeného na predchádzajúcich príspevkoch v diskusiách považujem joscera za agenta alebo prisluhovača Skylinku...

Hix
Registrace: 8/2003

Dakujem "redakcii" za vysvetlenie. R^ R^ R^

eemil - tu nejde o nejaké uťahovanie, ale často su tu osobné narážky a nadávky a ono to sem nepatrí, aj ked je to dyskusné forum.
PS: Ja si tiež z nikoho neuťahujem pre dobry pocit. :)))

PISTOK153
Registrace: 11/2010

redakce - o.k. jasne ja sa neobavam len som bol zvedavy ci to bude vidiet, lebo anonymne vam urcite casto niekto posielal pozdravy.

emil - neboj aj admini maju crevo pre humor...

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

no nevím, ale v roce 2012 vypadá nová funkce designově jako těžký retrostyl devadesátých let...

co to zkusit vylepšit a stejně tak změnit design parabola.cz? Co třeba místo 790px šířky zkusit 990px?

rejča
Registrace: 10/2007

Hix-

ja tiez ale o tom sa tu nesmie pisat takze čušme -diky joscerko vopred za teply bonz :laughing:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Hádám, že do vánoc tu nebude nikdo. Všichni budou mít banán. :)))

lukin
Registrace: 7/2007

@rejča: Díky za názor.

@lukin: To si nemyslím. Na nevhodné příspěvky upozorňovali čtenáři již dříve. Nyní pro tyto účely je k dispozici popsaná aplikace.

redakce

lukin

no vidíš to, ještě před 22 a něco lety se na banány stála fronta a teď se rozdávají zdarma :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

redakce

jak se dozvíme čistě teoreticky že příspěvek zmizel, když bych si na něj stěžoval?bude vymazán či uzavřen?Kolik musí být stěžovatelů?A jak se má člověk stavět k pr č. 14?"zneužívání aplikace" to je takové pofiderní.Např.já si můži myslet že příspěvek je nevhodný a admin mi dá citron?

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

To takovej Tomik bude muset bejt furt nahlášenej..

Přiznávám :-)) , ale byl jsem v dobré víře, že to vždy bude pochopeno s humorem. Ale dobře, dávám si předsevzetí, že to omezím.

@hdpe, já skončil už u jisker, výš mě zanic nedostali:-) kvůli závodnímu sportování(biatlon) jsem měl úlevu a nemusel si vybrat jediný pionýrský kroužek..
Takový Dukelský či Sokolovský závod branné zdatnosti s návštěvou patronů z lidových milicí, to byla nádhera..
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 25.10.2012, 05:57.37

gliderman
Registrace: 6/2008

@petr33: Informace o odstraněných příspěvcích se nezveřejňují. O osudu příspěvků rozhoduje moderátor. Stejně tak i o tom, zda uzavře vlákno či udělí trest.

Není stanoveno kolik musí být stěžovalů na příspěvek. Zájmem je řešit všechny reporty.

Pod pojmem zneužití aplikace se rozumí nahlášení korektních příspěvků, které neporušují Pravidla.

redakce

@gliderman

Preco tak usudzujes ?
@redakce-dobry krok smerom k uzivatelom,dakujeme.

Octagon 8008 mini Karty SKY DE, Skylink Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W

Mego
Registrace: 2/2010

mne chyba ..uprvit prispevok..ako to maju vsade aby som si mohol svoj prispevok hned ked zistim chybu napravit

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Ta značka je všude - to je AUTOŠKOLA ? ? ? R^ :)

CES
Registrace: 4/2007

PISTOK153

môžeš začať hneď na sebe.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 66

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra