Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

STV1,STV2 příjem na Zlínsku

Zdravím
Potřeboval bych zjistit jestli se dá přijímat tyhle slovenské TV 10-15 km jihozápadně od Zlína bez špičkové anténové techniky díky

pinokio
Registrace: 4/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

to nejde

jen tak říct.Nedáš ani nějakou přesnější polohu.Jestli jsi na kopci či v ůdolí...To je prostě špatně položená otázka...

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

RE: STV1,STV2 příjem na Zlínsku

buťo metoda pokus-omyl vlastními silami anebo obětovat pár stovek a nechat změřit signál nějakým antenářem...samo kolega jamess96 má pravdu

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Najdi si Interaktivní mapa vysílačů DVB-T,tam zadáš svou polohu a požadovaný vysílač a tam ti ukáže graficky "vyditelnost"na požadovaný vysílač

son
Registrace: 4/2007

15km na JZ pod Zlínem není žádné zlínsko, ale hradišťsko! ;-) tak se za to nestyď a napiš přesnou polohu :D jinak odpověď viz jamess96 a gunter.

davidkriz
Registrace: 8/2009

JZ od Zlína bude nějaký dobrý sklípek... asi se nechce rozdělit o úrodu....Já - 15 km vzdušně od Zlína směrem SSZ příjem špatný - kopec /světe div se - na Hané kopec/.

pf09
Registrace: 8/2010

Ale kde mám takovou Interaktivní mapu najít? link na ni bych potřeboval díky

pinokio

a ještě dodávám ta nteraktivní mapa ukazuje jen české programy a já jsem se ptal na Slováky díky

pinokio

@pinokio

asi nechápeš stále to nejdůležitější! Žádná mapa ti nepomůže-je to jen pro info! Pokud se stydíš zato,kde bydlíš/asi anokdyž to nenapíšeš a nechápu porč!!!),tak ti asi nikdo tady nepomůže.Já jsem třebas přímo z Uh.Brodu a slováky chytnu jak se říká na kus drátu... :laughing: :8)
Tak se neostýchej a napiš odkud si.Určo ti pal někdo pomůže...

jamess96

pi nokia

Ked ju nemali v Lidli skus dat do googla "interactive dvbt map"

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@liquere

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
je vidět,že máš super fantasii-přidal si mu super,mega nick!!!! :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
_________________________________________________________________________________________________________

jen mne je trošku firmy Nokia líto.Nevypadá to s ní vůbec dobře... Ti nejlepší a nejschopnější už z ní "utíkají" a sami si "stvořili" novou firmu Jolly... Tak uvidíme...

jamess96

jamess 96

Tak nokia si myslim nerobi zle veci, len ju likviduje lacna azia a hlavne kopec zbytocnosti v podobe pubertackych aplikacii, co dnesny zakaznik musi mat,lebo by nebol "in".Je to smola ale kazda vlna raz prejde a kvalita zostane, pokial prezije prvu vlnu nezmyslov.Ked ides po meste vidis len ludi, co cumia do mobilu, drotiky v usiach a utrum.Nedavno mi zaky vychudnuty diskotekovy potkan skoro vpochodoval pod kolesa,lebo musel tukat do mobilu..... Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Tak moje vesnice se jmenuje Karlovice a je u Malenovic

pinokio

dle požadavku asi ani omylem

RAFI007
Registrace: 1/2006

pi noki

je vas tam asi 230, nadmorska vyska 315m, mohlo by to ist. nech sa pripoja so skusenostami ludia s okolia. javorina ma takmer 1000m to musi byt skoro vidiet. len trafit jej zadny lalok.

satan

www.dvbt.towercom.sk domacnosti

satan

Upozornění: Tady není něco v pořádku!
Na webových stránkách www.dvbt.towercom.sk se nachází obsah z webu stjohnsdryden.org, což je známý distributor malwaru. Jestliže tyto webové stránky navštívíte, můžete svůj počítač nakazit virem.
Google zjistil, že pokud budete pokračovat, může být do počítače nainstalován škodlivý software. Jestliže jste tento web již v minulosti navštívili nebo mu důvěřujete, je možné, že byl v nedávné době napaden hackerem. Neměli byste pokračovat. Zkuste to třeba zítra znovu nebo navštivte jiné webové stránky.
Hostitele domény stjohnsdryden.org jsme již upozornili, že na příslušném webu byl nalezen malware. Chcete-li získat další informace o problémech zjištěných na webu stjohnsdryden.org, navštivte stránku Google Diagnostická stránka bezpečného prohlížení.

pinokio

vcera vecer som na tej stranke bol a ten signal som ti pozrel. samozrejme je len pocitacovy odhad, ale malo by to ist z velkej javoriny oba muxy.

satan

Já jsem ještě zapomněl uvést že když to bylo ještě analogově tak jsem to přijímal dá se říct na kus drátu oba jak STV1 tak STV2-39 kanál STV1 nevím už si vzpomenout.Jinak já mám satelit tam je chytnu v sobotu se dívají naši na počtu pro tebe ale já zas se nemohu dívat na ostatní satelitní programy.Kupovat anténu jen proto se mi nechce abych potom zjistil že to nechytnu.Po jaké anténě sáhnout kdyby jsem se rozhodl ke koupi? díky

pinokio

antenu na vysoke kanaly, kedze sa jedna o 56 a 57, colorka, mozno kratka, mozno dlha. podla homogenity. niekedy aj sito je dobre. len nie polske so 40 db zosilnovacom. orientovat treba vertikalne. ked je dobra antena, nemusi byt ani zoasilnovac.

satan

Tak jsem si trochu pohrál jen po pokoji s anténou kterou jsem si udělal v době kdy začínala vysílat premiéra dnes prima,přidal jsem anténní zesilovač značky DX-7070 Lux který jsem měl doma a světe div se chytil jsem Markýzu,TV Joj,TV Joj Plus a Doma a všechno na 56 kanálu podle http://www.digitalnatelevizia.sk/informacie/dvb-t/multiplex-2.html je to vysílač Bratislava :O zajímavé je že když jsem chtěl chytnou STV1 a STV2 na 27 kanálu při tom má stejný výkon a to 50 kW tak nic.Je to Bratislava nebo ne?jaksi se mi to nezdá díky

pinokio

je to Javorina

davidkriz
Registrace: 8/2009

je to javorina! Bratislava je daleko.

satan

Bratislava to se mi také nezdálo :)) tak na kterém kanálu na Javorině vysílá slovenský veřejnoprávní multiplex který obsahuje kanály STV1 a STV2? díky

pinokio

57 kanal....

satan

jo už se mi to podařilo chytit Síla 26% a kvalita 42% anténa na balkóně díky

pinokio