![]() |
|
Vysílač Brno-JihlavskáDnes vypnuli v multiplexu 4 64 kanál H v Brně na Jihlavské. Má to jet ze stejného vysílače z 46 kanálu, nevíte zda horizontálně nebo je třeba otočit anténu na vertikál? Mám namysli vysílač na ul. Jihlavské v Brně ne Barvičovu. Zatím mi 46 kanál nejede, 64 kanál jel do včerejška v pohodě. Díky za reakce |
Daru
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 256 |
![]() |
|
Vysílač Brno-JihlavskáAhoj vysílač 46 kanál normálně jede akorát ve vertikálu i když mě to jede i na horizontální anténu a jede to už aspoň týden možná i dýl před vysíláním Fandy na tomto kanále.64 kanál mi kdysy jel ale pak už dlouho ne a o vypnutí nic nevím.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
Brno JihlavskáOd odpoledne 64k Jihlavská již nejede podle informace na běžící lište programu Pohoda by měl od zítřka znovu fungovat ale na k 46. Podle dřívějších informací se zvýšeným výkonem.Předpokládám,že horizontální polarizace zůstane zachována.Přijímám oba dva vysilače každý na jinou antenu zatím jsem dnes néměl čas to ověřit odpojením vert. antenyk46 z Barvičové zda Jihlavská již jde. Až ráno. |
lev
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
Vysílač Brno-JihlavskáVysílač na Jihlavské byl skutečně dnes přeladěn na 46. kanál, polarizace zůstává horizontální a výkon asi zvýšen byl, protože doposud na 64. kan. jsem nechytal, nyní bez problémů (Drnholec kousek od Mikulova). |
octaman
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Vysílač Brno-JihlavskáMně jel na 64 horizontálně u Pohořelic po celou dobu, od včerejška nejede, stejně tak mi nejede 46 k horizontálně, tak předpokládám, že je nutno přeladit na vertikál. Na jiném webu píší, že 46 kanál Jihlavská i Barvičova vysílá jen vertikálně, aby se v Brně nemuselo otáčet anténou, že se musí otáčet kolem celého Brna asi nevadí :-) |
Daru
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 256 |
![]() |
|
Vysílač Brno-JihlavskáJe to tak, jak jsem psal výše. Vysílač na Jihlavské přeladil na 46. kanál (takže 64. už Vám nepojede) a vysílá horizontálně.Vertikálně vysílá jen vysílač na Barvičově. |
octaman
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
![]() |