![]() |
|
DM 800 PVR HD - otvíráníKolegové poraďte, se mi v DM 800 PVR HD někdy otevřou na 19,2E SKY1 sport HD a třeba dva dny ne ? Je tam SW - Newnigma2 3.2.1. n.f.i.. To ostatní, dál psát nemůžu. Dík za info. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: DM 800 PVR HD - otvíráníTak to je jasné. Poradí ti tvůj provider, v tomto případě kontakt najdeš zde: http://www.sky.de/web/cms/de/kundencenter-kontakt.jsp |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
to CEStezko rict, ale asi si budes muset nakonfigurovat priority list, protoze mas treba otevrene predpokladam share na Betacrypt, ale DM se dobyva do Nagry, nebo naopak.... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
hotovyradAno, to sleduji dole v pravo na liště, jak to cryptování DM otvírá. Nevím přesně, zda mám podpořit v pluginách, nebo něčeho restartem ? Když něco po-po-se-r. v instálu, tak to jde vše do kytek. Nepomohlo mi ani, to hodit do budguetu na 19,2°E, jak mi radí share expert H. R^ |
CES
![]() |
|
to CESNapiš si svému poskytovateli share o priority list, tady Ti poradí jedině on |
hotovyrad
![]() |
|
hotovyradDíky pane kolego za info. R^ |
CES
![]() |
|
RE: DM 800 PVR HD - otvíráníTo aký máš image v dreame nie je až tak dôležité, ako to aký emulátor používaš? Taktiež nepíšeš akú kartu dekóduješ Betacrypt, alebo Nagra3, resp. NDS :lookaround:Takto je ťažké poradiť ak nevieme, či potrebuješ nastaviť Oscam, CCcam, Gbox, Mgcamd, alebo iné emu? V Oscame sa priority nastavujú v oscam.dvbapi; pre CCcam v CCcam.prio. atď.:O Skús a zaregistrovať na nejakom českom, alebo slovenskom satelitnom fore. Napr. na http://www.ab-forum.info/ http://www.cssf.cz/ ;) |
Ingemar13
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 234 |
![]() |
|
to ingermarKaždé share kede korektně v cccam nebo newcamd, to, že někomu pomůže Oscam je mýtus. Chce to mít nerozm*daný satelit milionem pluginů.... Prostě čistá instalace Gemini Projectu 5.1 a krom něj jen cccam 2.2.1 - takhle mám čístý DM800 už dva roky a nevím co je to zásek share, o zamrznutí přístroje ani nemluvě.... Jenže spousta lidí má ty přístroje zasrané a nějaká problém řeší dalšíma fixama a pluginama.... a to už ani nemluvím o tom, že prodleva mezi přepnutím programu na DO a v reálu e 5 o více sekund.. Kdyby lidi neblbli a necpali tam vše možné, zmizí polovina zbytečných témat v diskusích, dyť je to dokola....Což ale není nic proti CES - jemuž stačí jen priority list - ale obecně když někdo řeší problém s Dreamem |
hotovyrad
![]() |
|
hotovyradJsme to konzultovali, Gemini nebo Newnigma2 a kolega hery - od něj se to učím, má DM 800 se, je pro Newnigmu2 a CCcam máme 2.2.1 a přepíná mi DM rychleji-bleskově než Technisat HD8-SX. S tou Gemini P. 5.1 bych to chtěl poznat jak to jede. Dík kolego za info. R^ |
CES
![]() |
|
to CESměl jsem Newenigmu (číslo nepovím, skin byl takový béžový zakulacený a startovací obrazovka bílá) a ve své podstatě jsme s ní byl spokojen, měl jsem ji hned při koupi DM, ale dal jsem tam GP 5.1, který sice neumí multimediální fce jako Youtube, ale je fakt rychlý a nejmíň konfliktní. Mám v Dreamu jen HD Glass skin a cccam + mgcamd a jinak nic víc, ani TS panel.... a jsem spokojen. Nevím co je to zásek přístroje, jednou za čas jej restartuju sám, když nahraju nový satellites.xml, ale jinak žádné (nevhodné slovo) tam nemám, je to rychlý a hraje to - a to je vše, co očekávám od satelitního přijímače. NTB mám v obýváku pod stolem, že ano :-) Jinak pokud Ti týpek nepošle ten cccam.prio, mohu Ti poslat svůj, i když máš asi jiného "poskytovatele Pay TV se zajímavou cenou" :-) než já, ale za pokus to snad stojí..... |
hotovyrad
![]() |
|
![]() |