Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

DM 800 PVR HD - otvírání

Kolegové poraďte, se mi v DM 800 PVR HD někdy otevřou na 19,2E SKY1 sport HD a třeba dva dny ne ? Je tam SW - Newnigma2 3.2.1. n.f.i.. To ostatní, dál psát nemůžu. Dík za info. R^

CES
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DM 800 PVR HD - otvírání

Tak to je jasné. Poradí ti tvůj provider, v tomto případě kontakt najdeš zde: http://www.sky.de/web/cms/de/kundencenter-kontakt.jsp

bretah
Registrace: 9/2012

to CES

tezko rict, ale asi si budes muset nakonfigurovat priority list, protoze mas treba otevrene predpokladam share na Betacrypt, ale DM se dobyva do Nagry, nebo naopak....

hotovyrad
Registrace: 3/2011

hotovyrad

Ano, to sleduji dole v pravo na liště, jak to cryptování DM otvírá. Nevím přesně, zda mám podpořit v pluginách, nebo něčeho restartem ? Když něco po-po-se-r. v instálu, tak to jde vše do kytek. Nepomohlo mi ani, to hodit do budguetu na 19,2°E, jak mi radí share expert H. R^

CES

to CES

Napiš si svému poskytovateli share o priority list, tady Ti poradí jedině on

hotovyrad

hotovyrad

Díky pane kolego za info. R^

CES

RE: DM 800 PVR HD - otvírání

To aký máš image v dreame nie je až tak dôležité, ako to aký emulátor používaš? Taktiež nepíšeš akú kartu dekóduješ Betacrypt, alebo Nagra3, resp. NDS :lookaround:
Takto je ťažké poradiť ak nevieme, či potrebuješ nastaviť Oscam, CCcam, Gbox, Mgcamd, alebo iné emu?
V Oscame sa priority nastavujú v oscam.dvbapi; pre CCcam v CCcam.prio. atď.:O
Skús a zaregistrovať na nejakom českom, alebo slovenskom satelitnom fore. Napr. na http://www.ab-forum.info/ http://www.cssf.cz/ ;)

Ingemar13
Registrace: 10/2012

to ingermar

Každé share kede korektně v cccam nebo newcamd, to, že někomu pomůže Oscam je mýtus. Chce to mít nerozm*daný satelit milionem pluginů.... Prostě čistá instalace Gemini Projectu 5.1 a krom něj jen cccam 2.2.1 - takhle mám čístý DM800 už dva roky a nevím co je to zásek share, o zamrznutí přístroje ani nemluvě.... Jenže spousta lidí má ty přístroje zasrané a nějaká problém řeší dalšíma fixama a pluginama.... a to už ani nemluvím o tom, že prodleva mezi přepnutím programu na DO a v reálu e 5 o více sekund.. Kdyby lidi neblbli a necpali tam vše možné, zmizí polovina zbytečných témat v diskusích, dyť je to dokola....

Což ale není nic proti CES - jemuž stačí jen priority list - ale obecně když někdo řeší problém s Dreamem

hotovyrad

hotovyrad

Jsme to konzultovali, Gemini nebo Newnigma2 a kolega hery - od něj se to učím, má DM 800 se, je pro Newnigmu2 a CCcam máme 2.2.1 a přepíná mi DM rychleji-bleskově než Technisat HD8-SX. S tou Gemini P. 5.1 bych to chtěl poznat jak to jede. Dík kolego za info. R^

CES

to CES

měl jsem Newenigmu (číslo nepovím, skin byl takový béžový zakulacený a startovací obrazovka bílá) a ve své podstatě jsme s ní byl spokojen, měl jsem ji hned při koupi DM, ale dal jsem tam GP 5.1, který sice neumí multimediální fce jako Youtube, ale je fakt rychlý a nejmíň konfliktní. Mám v Dreamu jen HD Glass skin a cccam + mgcamd a jinak nic víc, ani TS panel.... a jsem spokojen. Nevím co je to zásek přístroje, jednou za čas jej restartuju sám, když nahraju nový satellites.xml, ale jinak žádné (nevhodné slovo) tam nemám, je to rychlý a hraje to - a to je vše, co očekávám od satelitního přijímače. NTB mám v obýváku pod stolem, že ano :-) Jinak pokud Ti týpek nepošle ten cccam.prio, mohu Ti poslat svůj, i když máš asi jiného "poskytovatele Pay TV se zajímavou cenou" :-) než já, ale za pokus to snad stojí.....

hotovyrad

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra