Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Předplatné Skylink

Přecházím z Mých 6 na Flexi7 - mám předplaceno Mých 6 do půlky roku 2013,tzn.Flexi 7 do půlky roku 2013.
Otázka: Mohu využít akci Flexi 7 do konce října?? Načte se mi akční předplatné na rok do půlky roku 2014??
děkuji a omluva za nové vlákno k Flexi 7,ale nenašel jsem nikde v diskuzi odpověď.
:-/

Čím tupější je oko, tím dále sahá dobro!

Paulus
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Předplatné Skylink

ak to uhradis do 31.10 tak by to malo byt ok..

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Předplatné Skylink

Normálně by mělo být, že zaplacené předplatné naváže na to, které dobíhá i když je zaplaceno v nějakém předstihu. Co to udělá se zaplaceným předplatným v předstihu více jak 8 měsíců? Toť otázka. A dokonce, když se jedná o akční předplatné, toť ještě větší otázka. To by asi věděl někdo kdo skutečně dělá pro Skylink. Na info e-mail jsi psal? Anebo vyzkoušej a uvidíš, přinejhorším ti penízky zůstanou v kreditu.
Já bych tipoval, že když to zaplatíš, tak ti naváže Flexi7 za akční cenu nejpozději do konce října a co zbyde se přepočítá na období za plnou cenu balíčku Flexi. Takže to určitě nebude do půlky 2014, ale o hodně méně.
Dejme tomu, že vyčerpáš od půlky roku do konce října 2013 4 měsíce, takže zbyde 8*187/249=6 měsíců by to mohlo jít. Celkem tedy 10 měsíců.
Takhle bych to měla zařízené já, kdybych takovout službu poskytoval.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra