![]() |
|
Výběr 3D plazmyCHci si koupit Tv.a rozhoduju se mezi LG60PM680S,nebo Samsung PS60E550.Už jsem nalomený pro LG ale chci slyšet nazory.Dík za Váš čas na odpovědi. |
Tonda2
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 322 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 73 | |
![]() |
|
liquerepřesně tak, kecy prodavačů a jejich výhodné nabídky nebrat vážně :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Výběr 3D plazmyLen neviem ktory je u nas ten retazec co myslel Tom,nejak si sedim na kabloch.2-4 miesto? Nepoznam to az tak,to poradie.... :-/Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Něco na téplazmě bude,lidi co mají starší lcd přecházejí na plazmu,včetně zatvrzelého bráchy,o kamoších/kách/mé dcery ani nemluvě,oba máme 42px80/3.5r/,používáme dvb-t/+satelit/,lcd i led mi připada jak omalovánka,vHD jak vyřvaný časopis,možná je to očima,ale nemůžu si pomoct !!! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
spykojá taky přešel po několika letech z LCD na plazmu a po 20 měsících sem se vrátil zpátky na LCD nelituji toho. :lookaround: :8)Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
prostě tochce změnu k lepšímu,já jsem konzervativní,tak si to užívejte R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
Výběr 3D plazmyKluci,jsem moc rád,že se tady rozvinula tak velká diskuse.Ale,aby jsme to nějak ukončili.Ten prodavač opravdu radil a neprodával.Říkal plusy a minusi.Byl super.Příště zase pujdu k němu.A ještě něco.Manželka mi to odkývala-chvilku to trvalo-ale dobrý.Dík za všechny odpovědi a na sto procent si myslím,že debata na tohle téma tady neskončila. |
Tonda2
![]() |
|
Tonda2oni mají slušná školení,z tvého pohledu se ti jeví ,jako kamarád co ti radí,ale byl asi dobrej,že jsi mu to baštil,dnes je těžká doba na nákup,musíš studovat,nebo mít kamaráda,co ví o co jde,prodavač je stále prodavač,pokud bude špatně prodávat,tak už nebude prodavač,pokud bude hodně chytrej,nebude prodávat za pár šupů pod šéfem R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Výběr 3D plazmyAle ne.Ja jsem taky naštvanej z hromady věcí.A za vším čuchám podvod ale všichni lidi přeci nešulejí-nepodvádí.Věděl jsem do čeho jdu a je to investice možná na deset let.Než jsem se rozhodl,tak jsem potřeboval slyšet názory.Je to ale o tom,že sto lidí,sto nazoru.No nic,odfajvkoval jsem to,jak říká moje manželka, a těším se na uterý. |
Tonda2
![]() |
|
ať jsispokojen a nevěř všem,a na 10 let už vůbec,už po záruce je to loterie,kdy to klekne,ale teď máš 24 měsíců čas,tak to vypusť z hlavy R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Výběr 3D plazmyJasný,nějak jsem se rozhodl a myslím,že ne špatně.Jdu spát a dík za pokec. |
Tonda2
![]() |
|
RE: Výběr 3D plazmyJeště nám prosímtě řekni za kolik ji teda kupuješ. Nějak mi nevychází ta sleva 7K. Na webu se prodává okolo 30K, já jí mám na krámu za 32K s prodlouženou zárukou a docela by mne zajímal obchod kde ji v dnešní době nabízejí za cca 37K. |
petr71
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
+minimálnědvoje brejle za cca 900ká, očividně dobrý kup tv bez brejlí.Měl jsem za to že brýle jsou součástí dobrého výrobce jako součást tv.Ale třeba se mýlím. :laughing:O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Výběr 3D plazmyNemýlíš, brejle tam nejsou, ale zase je tam jako bonus řazení DVBS kanálů od pozice 200 :))) a to se vyplatí. |
petr71
![]() |
|
petr71a když jí máš na prodejně můžeš mi napsat co se vysílá ve 3D?Byl zde vznesen dotaz a nebylo na něj dotyčného odpovězeno. ;)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Výběr 3D plazmyPokud vím, tak kromě demo kanálu nic. Můžeš využít konverzi 2D na 3D, nebo blu-ray. Pro účely předvádění na prodejně máme od LG flaschdisk s 3D smyčkou. Faktem ale je, že slušnější TV bez této funkce se už téměř nedělá. |
petr71
![]() |
|
Výběr 3D plazmyMám ji za 30 od Alzy bez brejlí a odp.mi ji přivezou.Na prodejně,kde jsem se informoval,stála 37. |
Tonda2
![]() |
|
Výběr 3D plazmyAplikaciamy Smart TV je popredy Samsung ale Panasonic sa už vyrovnava Triedou GT50 a VT50 kde je plnohodnotny internet.Technologia obrazu rozhodne 3D plazma Panasonic trieda GT a VT maju tu najnovjšiu obrazovu technologiu 2500HZ kde s 3D roby niečo viac ako na starších Plazmach 3D aj okuliare už treba nove ktore to blikanie zmiernuju.Ved vymisleli 4K rozlíšenie kde netreba davať už ani na 3D okuliare.Sice to ma už nejaka Toshiba bez okuliarov.Ale je to obmedzene na niekolko ludi a nesmieš sa pri tom stale hybať inač vydiš rozmazaný obraz. |
miro75
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
Výběr 3D plazmyJe to taky o tom,že za rok je všechno jinak.Jde to strašně rychle dopředu.Už má Widi a to je taky plus do budoucna. |
Tonda2
![]() |
|
glidermanto je věc názoru a admina se ktrerým souhlasím, jsou lidi kteří s ním/kubíčkem/ nemíní konverzovat a mezi ně jsem se zařadil i já a víš proč?Tak jak píše "tomík".Vše a cokoliv umí okecat , na vše má vždy špičkovou výmluvu a nikdy ti nic neřekl,vše jen on!! je bůh :laughing: Každý co napíše něco jiného než se mu líbí tak je špatně a málokdy poradí a je to od tý doby co tady nemůže předvádět ty svý excesy s refrešema za každou cenu.To jentak pro upřesnění věci. |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Výběr 3D plazmyOpravdu mě mrzí, že mé argumenty o uvedeném problému prodavač/marže kuba nechce/neumí vyvrátit a místo toho se jako již několikrát začne vymlouvat na to, že mi (ze strachu) něco nemůže říct narovinu. Nicméně protože jsem přesvědčen, že tyto zkušenosti se zcela běžnými praktikami nemá nebo je v tomto tak naivní, dal jsem mu amnestii. Jde přece jen o to, aby nematl ostatní nějakými domněnkami.@kubo, příště mě raději beze strachu umlať argumenty. Všichni ostatní mohou posoudit, zda jsou pracdivé či aspoň reálné a já se taky velmi rád poučím. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Výběr 3D plazmyNo ono treba mať v dnešnej dobe predajcu, kamaráta, alebo velmi dobrého známeho. :))) :))) :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
PISTOK153hlavní je mít svůj rozum a tím se taky řídit a nenechat se zmanipulovat kdejakým (nevhodné slovo)em :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
eemilMaš pravdu, ovšem mne dopomohli :))) ked som kupoval Plasmu panasa tx-p42u20e, chcel som večšiu, lenže aj 42 ako novinka stála cez 1000euráčou, takže sme rok špekulovali, kym sme vyšpekulovali, že som to vpodstaťe zohnal z vystaviska za 600 euračou, vtip je vtom, že sa to podarilo iba z jednou, ovšem o tyžden na to, boli dalšie dva kusi, tak jednu ztoho som kupil Ja druhu zasa posunul dalej, na koniec pribudli ešte dve, takže dokopy ich bolo 5 kusov, šecke zmyzli až taky fukot.PS: Ovšem potom ten moj známi mal nejaky problém, no skrátka prepustili ho, neviem prečo nechcel mi povedať, ale ja si myslím, že to bolo koli timto 5 kusom TV. Vždy som tam zohnal šecko lacnejšie, ako sa dalo, takže pomohol mi dosť, všetko bolo kupene legálne, takže neviem no, ovšem aj takato pomoc sa dá chápať ako pomoc, skor som to myslel takto z mojho pohladu. R^ |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 73 | |
![]() |
|
![]() |