![]() |
|
Oscam špeciál v Dreamsky 256 HD a mobilný internetNazdar.Aké máte prosím Vás skúsenosti s príjmom Oscamu špeciálv prijímači Dreamsky NXP 256 HD cez mobilný internet v notebooku ?.Je to stabilné ?.Ďakujem za návrhy a skúsenosti. |
bystrik
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
RE: Oscam špeciál v Dreamsky 256 HD a mobilný...stabilni to bude dle kvalit toho mobilniho inetu v dane lokalite. nikdo nevi kde ses, jakej mas signal, takze tezko rict. ve meste na 3G bezi net od kysliku i vody tak 4-6 vcelku stabilne, tam by to prosloDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE:bublajsDíky za reakciu bublajs. Mám 3G sieť tak na hrane príjmu, občas mi to prepne na 2G, ale mal som požičanú i prídavnú anténku k adaptéru Huawei 173 a kvalitu signálu to o niečo zlepšilo, hlavne keď bola anténka na parapete vonku na okne.A čo sa rýchlosti internetu týka, s tým by nemal byť problém, mám ju obmedzenú po vyčerpaní dát v objeme 2 GB ?.Osobne si myslím,že nie.Treba to samozrejme skúsiť, ale sa mi zasekol tiahľový motor pri stredovej parabole Kovosat 120 a nemôžem sa presunúť z pozície Astry 23,5 E na Hotbird 13 E /pozn.- gshare mám už skončené/... |
bystrik
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
![]() |