![]() |
|
LG42LM615s TV obcasne smazani kanaluAhoj, mam dotazek na tuto TV, obcas se me smazou programy ze satelitniho vysilani. Po vypnuti a zapnuti ze standby. Nejcasteji nova a slovaci. Mate stejnou zkusenost?Diky. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
RE: LG42LM615s TV obcasne smazani kanalutak já mám 670-tku, ale sat. tuner nepoužívám, protože je to na h.... :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: LG42LM615s TV obcasne smazani kanaluvo stvrtok som instaloval 32 LG a po vypnuti na CT sport HD, opatovnom zapnuti tento program zmizol. radost. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
RE: LG42LM615s TV obcasne smazani kanaluTakze nejsem sam komu se smazavaji programy, zkusim jeste pres net aktualizovat firmware, jetli vydali novy. Ale LG uz asi nikdy.PS: Predstavte si, ze u panelu s ccfl lampami se trubice nemeni, ale meni cele panely, takze cca rok po zaruce muzete TV vyhodit-oprava se absolutne nevyplati....To jest vyrok LG professional servis |
Hypnos
![]() |
|
LG47LM760sMam podobnu skusenosť.Chyba bola zrejme že som pridelil rovnaku sat frekvenciu ktorá už v zozname bola.Potom začali problemy,že po vypnuti boli niektoré frekvencie preč. Pomohlo dať pôvodne nastavenia a problemy už nemam |
stanob
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
RE: LG42LM615s TV obcasne smazani kanaluNo ja ladil pres sit, takze v tom by nemel byt problem....Mas stejny model? |
Hypnos
![]() |
|
![]() |