![]() |
|
Optibox ZebraZdravím pánové.Mám dotaz jestli tento přijímač zvládá bez problému HBO HD z UPC ale i další ze stejného TP.Převzaté snad zvládá pomalu každý.Vantage 6000-7000S HBO HD od nich prostě neumí bez známého občasného rozpadu obrazu.Karta je CW modul Technisat CW.Není problém vyměnit od UPC za jejich ICE pokud by to nechodilo v šachtě pro modul.Příjem je na solo parabolu a TWIN konvertor.Nebo raději přednastavený HD BOX 9105+?Ale chci něco obyčejného naladit a koukat.Díky za radu. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
![]() |
|
RE: Optibox ZebraPřednastavená 9105plus a BDC ...OK ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
@drobečekZdravím tě.Má to přednastavení delší životnost?Jenom bych nainstaloval programy a hotovo nic víc nechci.Občas jedu na delší dobu na chalupu aby mě polovička nenáháněla každej tejden. :laughing:Našel jsem třeba OLMI kde to nabízejí.Jinak koukám že se ta mrcha BDC toho parapetu drží víc než tchýně. :laughing: |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
![]() |
|
RE: Optibox ZebraZdravím, má dlouhou životnost, programy bývají také naladěny, dáš kartu a jedeš... cena kompletně nastaveného již do tří tisíc - 2999Kč ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
![]() |