Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

EUROSPORT HD CZ (Skylink) - CZ stopa

Pozorujete rovněž jako já opožděnou audio CZ stopu na EU-SP CZ HD (SL). Angl. bul. a hol. stopa jsou se zvukem srovnané. Je neuvěřitelné, že i v HD verzi je stále tento problém jako byl a je po léta u SD verze. Řešil jste to někdo se SL nebo přímo Eurosportem? Na mě to dělá dojem, že na sladění zvuku a obrazu technici na EU-SP CZ zvysoka kašlou.

ESPOSITO
Registrace: 9/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: EUROSPORT HD CZ (Skylink) - CZ stopa

dej si anglickej zvuk, u tenisu je CZ verze neposlouchatelna

hondasek2
Registrace: 7/2012

vždyť píšu, že ostatní stopy jsou v pohodě... :)))

ESPOSITO
Registrace: 9/2010

Já jim kdysi do Eurosportu napsal - bez reakce. Stává se to naštěstí jen u záznamů. Live přenosy jsou z 99% v pořádku.

tnt
Registrace: 1/2006

Tak to bohužel ne, cca 3 měsíce zpátky, už nevím co to přesně bylo za WTA turnaj, ale u většiny živých přenosů na Eurosportu HD se to nedalo na CZ stopě vůbec sledovat. Vždy pinkly a ticho a až pak rána..

arimmer
Registrace: 3/2011

Technici ceskej verzie Eurosportu by sa mali hlavne zamysliet nad technickou kvalitou zvukovej zlozky oboch,SD aj HD verzii svojich kanalov. CZ audio stopa je prisaham bohu pri kvalitnej audio zostave nepocuvatelna...zasumeny zvuk,maly bitrate...hroza jednoducho

DM500, 500HD, 8000, VU+Duo, QBox HD, Topfield SRP2100 Skylink MULTI HD, UPC Direct, Hello HD, TnK, SkyIT Toroidal T90 /42E, 36E, 28E, 23E, 19E, 13E, 9E, 5E, 1W, 4W, 15W, 30W/ Gibertini OP 150, SuperJack 24" Pioneer PDP-LX5090H, Loewe Individual L

Nextwave
Registrace: 1/2006

dopis na Eurosport

Psal jsem jim já... zvuk opožděný a kmitočtový rozsah na úrovni rádia na DV.... nezměnilo se nic... seru na ně, koukám na ESP HD na 36E v ruštině

hotovyrad
Registrace: 3/2011

Neviem to naisto lebo teraz nemám po ruke sluchátka, ale tuším Eurosport bol len mono. Skúste niekto zistiť

LuboTS
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra