![]() |
|
Flexi-7 a =Druhá karta=Dobrý den,chtěl bych se zeptat,zda je možné si pořídit zároveň s balíčkem Flexi-7 i tzv Druhou kartu za zlevněnou cenu, pro druhý přijimač ve společné domácnosti. Nemůžu to v informacích od Skylinku najít. Děkuji předem za každou odpověď. |
Jendaj
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 201 |
![]() |
|
JendajNext karta NEXT mám zato že nikdy ve slvě nebyla a ani není.80 kč. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Flexi-7 a =Druhá karta=Kartu next si možno objednať ku každému balíčku platenej televízie.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Flexi-7 a =Druhá karta=http://www.skylink.sk/web/structure/70.htmlPredstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: Flexi-7 a =Druhá karta=Kartu next je možno objednat ke každé kartě Skylink ICE nebo Irdeto. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
Flexi-7 a -Druhá karta-Děkuji všem za odpovědi.Přečetl jsem si znova pořádně odkaz na Skylink od letase. Je to pro moji dobrou sousedku na zahrade má tam u mě domeček. Má 2 přijimače s kartama ICE. A v obyvaku jeden a v ložnici druhý přístroj. Tak si objedná k jedné kartě tu Next kartu. Jak tomu rozumím musí platit při první platbě jednorázově tu roční platbu a pak jednou měsíčně těch 80kč. Ok,díky ještě jednou všem . |
Jendaj
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 201 |
![]() |
|
RE: Flexi-7 a =Druhá karta=JJ,dobre si to pochopil.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
![]() |