![]() |
|
změna klasické karty na kartu NEXTAhoj chtěl bych se zeptat mám v domácnosti 2 karty jedna je Irdeto druhá ICE, kdybych chtěl kartu NEXT musím koupit novou za 880,- nebo jde jednu ze stávajících karet přepnout na kartu NEXT děkuji. Honza |
northend
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 17 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
RE: změna klasické karty na kartu NEXTA je spravne.... |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: změna klasické karty na kartu NEXTProblém by to být neměl, ale spíše by jsi si uškodil. :((Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: změna klasické karty na kartu NEXTAk si nič nepriplácaš,tak next karta nemá pre Teba význam.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: změna klasické karty na kartu NEXTChci na vánoce tátovi na jednu kartu hodit 11+1 měsíců (teď jsem četl že v listopadu by mohlo být 10+2) a tak bych to měl 2x |
northend
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
northendI kdyby šla přepnout "normální" karta do karty Next, tak tě to na rok na bude stát 880,- Kč (když bys zaplatil na rok najednou). Když koupíš novou kartu Next, tak za ni zaplatíš 880,- Kč. Vidíš v něčem rozdíl?Snad jen to, že budeš mít o kartu víc. A to je dobře. U "normální" karty uhradíš ser-po a jede ti dál základ, u Next karty bys musel dál hradit 80 korun měsíčně, aby ti na ní šel základ (pokud budš mít na Master kartě jen základ). Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: změna klasické karty na kartu NEXTJednodušeji řečeno, svým nápadem o jednu kartu přijde. Ale má to i výhodu. Nemusí čekat pošťačku.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: změna klasické karty na kartu NEXTletas má pravdu, ak si ku karte ICE alebo Irdeto nič nepríplaťíš, tak sa Ti NEXT neoplatí. Potom radšej si kúp ešte jednú Irdeto a po cca 16 mesiacoh sa Ti rentuje (podľa toho za koľko kúpiš Irdeto, je aj za 49,9 EUR). NEXT karta sa objednáva na dobu minimálne 1 rok za 36,30 EUR (880,00 Kč). Ale pozor, po dvoch rokoch od zakúpenia novej karty sa na ňu vzťahuje servisný poplatok. Za NEXT karty sa poplatok neplatí. NEXT karta sa oplatí, ak na materskej karte je väčší či drahší balíček programov. Pri objednávaní NEXT karty sa udáva číslo materskej karty, je s ňou spárovaná, je to jedno či si zvolíš Irdeto alebo ICE Výmena.TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD
|
antonius
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: změna klasické karty na kartu NEXTMyslel jsem, že dítě 4.třídy by pochopilo, že se next karta vyplatí až při balíčku, proto nechápu proč mu to podruhé připomínáte, zvlášť když sám napsal, že chce předplatit 10+2. No není tu krásně :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: změna klasické karty na kartu NEXTV současné době se SP vztahuje na karty od jednoho roku po registraci. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: změna klasické karty na kartu NEXTsirda zober okuliare, jedině výměny, nové stále 2roky:http://www.skylink.cz/web/structure/76.html Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: změna klasické karty na kartu NEXTOK máš pravdu,spletl jsem se.U nových karet je to 1 rok až od 1.1. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: změna klasické karty na kartu NEXTJinak 10+2 (5+1) je už nějaký ten pátek k dispozici :) |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
RE: změna klasické karty na kartu NEXTJak jde jednu ze stávajících karet přepnout na kartu NEXT? Docela bych to potřeboval.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kubaJestli svoji otázku myslíš vážně, tak já ti vážně odpovídám, že to nejde.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
HarnadekUž se to tady před nějakým pátkem probíralo. Tuhle akci nemají úplně všichni, když se přihlásí a jdou do sekce objednávek služeb. Je to záhada, ale je to tak.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: změna klasické karty na kartu NEXT@joscer, chceš říct, že technicky to nejde? Poslat zápisy pro kartu next na jakoukoliv jinou ice/irdeto kartu?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: změna klasické karty na kartu NEXTTomik píše, že by to neměl být problém, proto ta otázka. Pokud by to šlo, tak by to hlavně u zákazníka ušetřilo čas a cestovní náklady. Karet, které lidem zbývá a neplatí serpo je čím dál víc a přeměna na NEXT by byla sympatická.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: změna klasické karty na kartu NEXT" Poslat zápisy pro kartu next na jakoukoliv jinou ice/irdeto kartu?"Tomu nerozumím. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: změna klasické karty na kartu NEXTTo je pak těžké vysvětlování a asi to lépe neumím. Zkus si třeba "představit" jak se se asi může změnit jakákoliv karta standard v kartu ČT/Prima. Co se asi tak přitom děje.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: změna klasické karty na kartu NEXTno problém by to nebyl, ale má to ten háček, že skylink by to musel chtít dělat :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: změna klasické karty na kartu NEXTTo chcete aby od noveho roku bol poplatok za zmenu typu karty? :)))Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: změna klasické karty na kartu NEXTaktualne mam 6 cw kariet, kde nie je plateny serpo. Ak by slo ku hlavnej platenej karte pouzit kartu vymena ako next, do buducna by to bola celkom zaujimava alternativaSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: změna klasické karty na kartu NEXTOno tomiku asi jde o to, že to v praxi prostě nejde. Teoreticky jde z karty udělat i ohřívač na kafe, ale skylink to asi neumožňuje.Já se po tvé odpovědi domníval, že toto je nějaká novinka, proto jsem se zeptal. Ono by to bylo jistě zajímavé, pokud bych si u zákazníka vytáhl noťas a mohl z nepotřebné karty na počkání udělat next a zaplatit kartou, tak by ušetřil skylink peníze a zákazník čas. Tak škoda že nic. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: změna klasické karty na kartu NEXTOtázka: technicky to nejde?Ne, protože to v praxi prostě nejde, Skylink neumožňuje. Takovou odborně erudovanou odpověď jsem si snad ani nezasloužil. Já totiž neumím ani číst. Ještěže jsi mi opět něco prozradil, přesně toto jsem potřeboval vědět!Moc dík! Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: změna klasické karty na kartu NEXTCo bys u něho chtěl s tím noťasem dělat? Zapisovat karty? To by si Skylink pomohl :laughing:Mimochodem, já bych ti výsadu dal. Skylink by ušetřil pět korun za poštovné a kuba přijel k zákazníkovi zadarmo! :laughing: Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |