![]() |
|
změna klasické karty na kartu NEXTAhoj chtěl bych se zeptat mám v domácnosti 2 karty jedna je Irdeto druhá ICE, kdybych chtěl kartu NEXT musím koupit novou za 880,- nebo jde jednu ze stávajících karet přepnout na kartu NEXT děkuji. Honza |
northend
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 17 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
RE: změna klasické karty na kartu NEXTOtázka: nebo jde jednu ze stávajících karet přepnout na kartu NEXT děkuji. HonzaTvoje odpověď: Problém by to být neměl, Opravdu myslíš, že tyto jednoduché věty mají jiný výklad než že to jde? Pokud myslíš že ano, tak se omlouvám, ale asi jsem natvrdlej. Dobrou noc. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: změna klasické karty na kartu NEXTTak pokud by se to přepínalo třeba náhodným zemětřesením nebo modlením v kostele a ne počítačem, pak to bude jiný než technický problém, zvlášť když jsem to pak pro joscera raději upřesnil(i s typem karet), samozřejmě on to narozdíl od tebe pochopil a nezkoušel to jak nějaká hádavá slepice.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535Samozřejmě, že technický problém to není. Teda technický problém těch karet, protože jak Master karta, tak s ní svázaná karta Next jsou úplně "normální" karty.Technický problém je v tom, že SW pro zákaznickou obsluhu karet na to není přizpůsobn no a poslední problém (a to asi ten hlavní), proč by Skylink na tomhle měl mít zájem? Co tím získá? Skoro nic. Když si někdo objedná kartu Next, tak hned pro poprvé zaplatí 880 Kaček. No a když by si mohl dotyčný přepnout "nějakou" kartu, kterou již má do módu Next, tak třeba zaplatí za měsíc 80 korun a ke konci období ji strčí za bloker a jde mu to ještě nějaký čas. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Tomik535, dodatekNic ve zlém, ale ne že bych něco pochopil, až ty jsi něco upřesnil. Ano, nevhodně jsem se vyjádřil, protože jsem napsal kubovi "Jestli svoji otázku myslíš vážně, tak já ti vážně odpovídám, že to nejde.". Ale to jsem myslel, že prostě nejde jen tak někam vstoupit v menu na webu Skylinku a tam u nějaké karty prostě uvést, že ji chci mít jako kartu Next k jiné kartě. A nezachytil jsem, že by to Skylink nabízel na základě žádosti třeba e-mailem.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: změna klasické karty na kartu NEXTV pohodě, ale já to myslel taky ještě trochu jinak. Nikdo by neplatil žádných 80kč, podmínka zaplatit na rok by přece klidně mohla zůstat a samozřejmě by si to nedělali lidi sami ve správě karet na webu, jak to uvádíš. Takové podrobnosti tu nikdo neuváděl, tak mi je nevkládej do úst.Prostě zavolám, nahlásím číslo next karty ice/irdeto, zaplatím třeba kartou 880 s varibilním symbolem čísla mateřské karty a po připsání částky na účet mi přijdou na obě karty stejné zápisy. Uplně stejné jak bys volal o refreš, akorát tam někdo zmáčkne jinou kombinaci tlačítek na PC. Co je na tom složitého?? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
@joscer, PSCo tím Skylink získá? Samozřejmě že nic, max. pár korun za poštu a kartu. Na tohle se ale nikdo neptal, od začátku řeším, co je na tom technicky složitého. Stejná kombinace tlačítek, stejná platba, jen místo pošty telefon.Sorry, ale někdy si tu fakt připadám jak u ... Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: změna klasické karty na kartu NEXTSamozřejmě že ani zbla nevěřím, že by tuto službu Skylink umožnil takovýmto způsobem. Hlavně ale z jiného důvodu. Protože tam někdo může hlásit kartu, kterou nevlastní. Skylink bude na call centru ztrácet čas vyptáváním se na majitele karty a když nebudou známy přihlaš. údaje, dalším vysvětlováním proč to nemůže udělat. To mu za těch pár korun nestojí. Tohleto vidím jako největší problém, nikoliv ale technický.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535Vůbec si tady nemusíš připadat jak u ...Kdybys nepsal "zvlášť když jsem to pak pro joscera raději upřesnil(i s typem karet), samozřejmě on to narozdíl od tebe pochopil a nezkoušel to jak nějaká hádavá slepice.", tak jsem vůbec nereagoval. Znovu opakuji, mě nebylo třeba nic upřesňovat, abych něco pochopil. Zkrátka tuhle poznámku jsi si mohl odpustit. To jen tak na okraj. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: změna klasické karty na kartu NEXTOmlouvám se, máš pravdu. Poprvé jsem tomu prostě nemohl uvěřit. Od začátku tu netechnické problémy uvádíte a řešíte jen vy. Ne já, to je celé.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: změna klasické karty na kartu NEXTKoukni znova na otázku(zjednodušeně):Jde stávající kartu PŘEPNOUT na next? Co si mám představit pod slovem přepnout? Řešení sociálních problémů, přírodních jevů, problémů call centra nebo české pošty? Já si představím zmáčknutí tlačtek na klávesnici a poslání zápisů. A v tomto duchu mu tedy hned odpovídám. Bohužel, někdo si představí něco jiného. Spíš si ale myslím, že se potřebuje udělat chytrým jak strašně ví, že tento způsob neexistuje. S tím nic nenadělám. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: změna klasické karty na kartu NEXTNo všetko by šlo spraviť, ovšem aby to niekto nezneužíval, tak obr karty by museli byť pod jednym učtom. :))) ale to je skor otázka na kompetentnych. :laughing: :laughing: :laughing: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: změna klasické karty na kartu NEXTTřeba pod jedním účtem nebo by předtím musel předcházet administrativní úkon je pod jeden účet převést. To jsou ale problémy řekněme byrokratické, pro mě nikoliv technické.Celý tento dialog je jen problémem v komunikaci. Ale abych se z toho taky poučil. Pro všechny nemohu odpovídat jednou větou přesně pouze na to na co se zeptá. Je třeba připojit tři dodatky a myšlenku raději na odstavec rozvést, aby to někdo opravdu pochopil, nebo neměl nutkání mě zkoušet. Že já bl.bec nenapsal místo jedné věty aspoň souvětí: Zavolej na callcentrum, možná ti to tam PŘEPNOU. O kolik by svět mohl být jednodušší. Ach jo. :crying: Znova osmnáctku v osmiválci
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 30.10.2012, 09:55.27
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535Zdá se mi, že tak nějak vidíš problém tam, kde není. Já jsem na kubovu otázku, jestli jde nějak přepnout karta na Next, protože by se mu to hodilo, odpověděl:"Jestli svoji otázku myslíš vážně, tak já ti vážně odpovídám, že to nejde." Proč bych v tu chvíli řešil, jestli to jde technicky nebo ne? Ale je fakt, že kdybych dodal "Technicky to samozřejmě jde, nicméně Skylink to neumožňuje.", tak by asi ta diskuze pokračovala trochu jiným směrem. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: změna klasické karty na kartu NEXTPřesně tak, jak jednoduché že? ;)Akorát tvou odpověď, že to nejde, beru jaksi v " čase přítomném". Kdežto mou odpověď, že by to problém být neměl(lépe řečeno nemusel) beru spíše v "čase budoucím" neboli teoreticky. Takže po této odpovědi logicky nemůže následovat kubova otázka: Jak jde jednu ze stávajících karet přepnout na kartu NEXT? To je ta jeho nechápavost nebo spíše zkoušení mě. Nepsal jsem, že to jde, jen že bych v tom neviděl problém. Ještěže aspoň venku je konečně sluníčko :) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: změna klasické karty na kartu NEXTChlapci, nechápu proč se v tom pořád nimráte... že by uražená ješitnost?Za druhé nechápu proč někdo vůbec chce překlápět normální ICE kartu na NEXT namísto zdarma obdržet novou NEXT kartu od Skylinku...??? Snad si nemyslíte, že Skylink by v případě "překlopení" vaší ICE na NEXT upustil od nutné počáteční úhrady 880Kč na rok dopředu ??? Vsadím boty že tohle by neudělali ani náhodou :) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: změna klasické karty na kartu NEXTu nás do prodejny chodí plno lidí od doby co to začali vypínat kteří nezaplatili a nechtšjí platit u Skylinku S-P- a mají plno karet volných i na jednu rodinu 4karty . Ptají se co snima mají dělat ,zdali zahodit atd. ani o kartu NEXT není zájem . Kupují ted ANTÉNY SÍTO NEBO KOLORKU to je ted džob . Jsem zvědaví zdali uveřejný v 2013 kolik má aktivných balíčků + karty volný se zaplaceným s.p . u Skylinku . :laughing: |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 494 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |