Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

MGM HD 36E

Pro milovníky klasických filmů.. Na pozici 36E (s kruhovou polarizací) začala platforma NTV+ vysílat MGM HD - obsah rozdílný od MGM HD na HotBirdu. Obraz jak lusk, 1920x1080, bitrate 10000+, je možno zvolit zvuk ruskojazyčný, nebo původní

hotovyrad
Registrace: 3/2011
Odpověď v diskusním vlákně

jo, ještě údaje....

12130 R, 27500, FEC 3/4, DVB-2 8PSK

hotovyrad

RE: MGM HD 36E

Zrejme na tu kruhovu polarizaciu treba aj ine LNB, ano? A co STB? Zvladaju to bezne STB alebo treba nejaky specialny?

Tomic
Registrace: 1/2011

to Tomic

ano, LNB s kruhovou polarizací. Satelit si s tím poradí, výstupní signál z točivého LNB je stejný, jako z klasického V/H

hotovyrad

je to v kodu nebo jak se k tomu clovek dostane?? :))

martin09
Registrace: 11/2008

to hotovyrad

Co máš za typ LNB ????? :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

36E (s kruhovou polarizací)

Zdravím, nekolísá náhodou signál na této družici? Od jara to chodilo OK. Dnes dopoledne mám nahlášeno že to na PF 210cm FIX (liberecko)začíná "fungovat" až kolem 11h dopoledne a končí to po 22h večer. Pak už jen silné programy. Oni to sledují již asi 4 dny co vrátily z Ruska. Pokud ne, a to tak asi bude, tak to vidím na hnutou parabolu. Díky za INFO.

Ládys
Registrace: 1/2006

Odpověď všem...

LNB mám Golden Interstar Circular Twin GI-102 Supreme - cena byla do 500 CZK i s dopravou ve fa Kenex. Předtím jsem měl nějaký starší zde od jednoho uživatele ale tenhle je o cca 2dB (dle hodnoty v Dreamu) lepší. I dnes, kdy venku chumelí právě nyní koukám na Sport 1 HD RU, Dream mi ukazuje 12 dB, za jasného počasí je 13 a minimum pro příjem bez výpadků asi 8 dB. Pokud vyloženě není venku černo tak na noname offset 85x100 to hraje skvěle a pokud teda je hrozně, tak nejedou HDčka, ale SD programy hrají furt. Samozřejmě jede to v kódu, mám to nasdílené, ale legální karta Full HD Trikolor (25 HDček plus mraky SD) stojí 580 CZK na rok. přístroje nejsou spárované, ale mimo doporučený přístroj je problém se všemi HD kanály, které nechodí. Jakmile to půjde (DRE Crypt je svébytný systém, předtím jej měla Platforma a taky trvalo nějaký čas, než Sověti vymysleli Firmware pro Dream, který tu kartu sežral) tak to té karty jdu, protože to bude legální Full HD příjem za cenu nižší, než Share :-)

Jinak 80 procent programů NTV+ a Trikolor je stejných, z těch zásadních bohužel u Trikoloru nejsou NTV+ Futbol 1+2 HD (jsou ale v SD verzi) a naopak u NTV+ není KHL HD....

to Ládys..... na Liberecku to bude těžko chytit, já jsem z Ostravy. Holt je to stejné jako s Astrou 1N, taky ji ty ještě chytíš, ale já už ne....

hotovyrad

síla signálu

To je dobrý.... HD Sport mi ve vánici hraje na 14 dB -90 procent :-))))

hotovyrad

36E (s kruhovou polarizací)

No zajímavé je to, že to doposud chodilo i s nějakou rezervou. Stejně tam budu muset zajet, tak pak dám vědět co to bylo.

Ládys

pre hotovyrad

nemas prosim ta skusenosti s tymto LNB:GT-SCIR 40 SINGLE
momentalne ho mam v supliku a chcel by som ho na tu 36E(kruh.polarizacia)
dik

SURDA
Registrace: 9/2007

GT-SCIR 40 SINGLE

Ha, to je přesně ten, se kterým jsem na 36E začínal. Je o parník horší, než ten GI. Nehrály tam stabilně HDčka ani za jasného nebe. Pokud nemáš metr a větší talíř, tak to ani nezkoušej... Kup ten Golden, dnes v chumelenici jely 14dB/90 procent HDčka.... :-))))

hotovyrad

pre hotovyrad

chcel by som ho dat na ofset 120-ku
dal som do ,,googla,,ten tvoj co si pisal a vyskocili tam ruske a nemecke stranky---da sa kupit aj v cz,sk.
dik

SURDA

to Surda

No, je to 120 a jsi východněji, než já, takže bys s tím něco chytit mohl, ale ten GI by Ti zase dal nějakou rezervu, že ano. Já jej koupil ve fa KENEX - myslím si, že jej ani nemají a neměli v nabídce, ale prodali mi jej za 480 i s poštovným

hotovyrad

pre hotovyrad

skusim im napisat,maj sa a dakujem

SURDA

to SURDA: ahoj pouzivam tento lnb na parabole 90 cm a vsetko ide ako má....

fevlad
Registrace: 12/2008

@fevlad

mozes napisat,z ktoreho okresu pochadzas?ja som z RA-juh stred.SK,dik

SURDA

v okrese SP to ide v pohode na 80 cm.

stamar

to SURDA: Prešov

fevlad
Registrace: 12/2008

To SURDA

neries ten LNB pojde nezhanaj new
Zial ale obraz mat nebudes lebo to co chces nejde....
Skoda Trikolor bol OK a uz ani rana
Zdar....

Ylva

To: fevlad

Kde sa dá kúpiť na Slovensku LBN Golden Interstar Circular Twin GI-102 Supreme?

Ingemar13
Registrace: 10/2012

Program

Jinak proti polskému MGM HD mají Rusové naprosto bomba program... před chvílí skončil western Hodný, zlý a ošklivý a začíná Bounty (M.Gibson, A.Hopkins) a pokračuje výborná Salma Hayek v Čase motýlů.... paráda

hotovyrad

Hoši,kdybyste jezdili na srazy, tak Vanspeed udělal z mého starého letitého obyčejného LNB během 5 minut LNB na kruhovou polarizaci.
Sundal plastikovou krytku z LNB, vložil destičku, kterou vyrobil z plastikové karty a už to hrálo.....

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra