, sekce: Zkušenosti |
|
Nejdou mi některé sat.programyOd včerejěka mi nejde Nova,Cinema,Cool,P.Love a všechny slovenské,karta Gital,ser.poplatek mám zaplacen na rok. |
pichert
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 13 |
|
|
RE: Nejdou mi některé sat.programychtělo by to kouknout na kartu co tam máš za zápisy,bez toho těžko raditAmiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
|
|
RE: Nejdou mi některé sat.programyzeby sneh naparabole :-) |
reavisko
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 133 |
|
|
RE.RE: Nejdou mi některé sat.programyreavisko srandičky si dělej u vás na Slovensku |
pichert
|
|
překontroluj si na stránkách CS-Ljestli karta není bloknutá. Pak můžeš něco řešit.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 695 |
|
|
Omluva: Nejdou mi některé sat.programyOmlouvám se,zkoušel jsem jeden reciver,který jsem nepoužíval,dal jsem aut.ladění a naladili se mi starý frekvence. |
pichert
|
|
pichertto je celkem zajímavé,jak se ti naladí něco co nevysílá a ještě automaticky? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 500 |
|
|
ZajimavýI mě se načítají mimo jiných i starý fr.s logem přelaďte v Tv Sharpu při aktualizaci seznamu,ale jenom v tomhle,v ostatních 2 Goldenech a Čahonku ne.To sou věci?? |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 538 |
|
|
oni se alenemohou naladit,jen se ti nastaví starý seting+nové programy R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 500 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|