Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Motor za zlučovačom

už dávnejšie som dal na jeden vstup parabolu ovládanú motorom. Signál mi však po motor zjavne nedošiel. Aký zlučovač mám použiť, aby som mohol mať na prvom vstupe parabolu s motorom a na druhom napríklad fixne nastavenú parabolu ?

pozino
Registrace: 3/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Motor za zlučovačom

Jednoducho vacsina diseqc prepinacov neprepusti diseqc 1.2 povely urcene pre motor, takze koax musi ist z stb do motoru az odtial do prepinaca. Lnb na motorizovanej parabole potom zapojis do prepinaca ako ostatne z pevnej paraboly.

Peep
Registrace: 10/2010

@bob.r @Peep

A ako v takom pripade nastavim Arivu 202E? V menu Pripojenie anteny moze byt vybrata len jedna polozka: Pevna antena alebo Motor. Ak dam Pevna antena, tak v menu Nastavenie anteny mam uz len moznost zadat Diseqc 1.0 alebo 1.1. Na niektorych STB som videl pri nastaveniach anteny alebo LNB moznost vybrat priamo pre jednotlive druzcie ci ju chcem z pevnej anteny alebo z motora. Cize kombinaciu motor+diseqc prepinac musi podporovat aj STB alebo som tam nieco prehliadol?? Vdaka za odpoved

Tomic
Registrace: 1/2011

@pozino

Ak hladas normalnu odpoved bez blbych kecov, tak zajdi na normalne forum.... R^

dodiak
Registrace: 7/2011

Tomic

Samozrejme to musi podporovat stb.Pozino/zakladatel vlakna neuviedol typ, tazko savyjadrit. Mne to takto funguje cca 4-5 rokov.

Peep
Registrace: 10/2010

@Peep

Jasne. Takto to zapojim. Konecne to ma logiku.

pozino

@Tomic

Hm, no ja riesim hlavne dajaky cryptobox HD, ale to mozem riesit aj vymenou za linbox skylink redy. Ja tam musim zapojit este dalsie 3 pristroje, jeden bude stary dobry AB DSR SKCZ, dalsie su dajake optiboxy. Ale tam nikde viac tento problem nemam

pozino
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra