![]() |
|
V akom prehrávači ide prehrat súbor TSNejde mi ani Zoomplayer,Mplayer,VLC,Gom player,alebo v čom by som mohol prekonvertovat takýto súbor? |
patrikcoac
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 492 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: V akom prehrávači ide prehrat súbor TSA čo je 32 byt OS a 64 byt OS ??? Nejlépe bude, když si naštuduje: http://extrahardware.cnews.cz/forum/viewtopic.php?f=4&t=653 |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
KasrNO z Nerom to máš uplnu pravdu, likviduje to systém a hlavne ak ho odynštaluješ, treba na to použiť originál SW pre odynštalovanie Nera ktory je na Ofko stránke a toto málo ludí vie.Ja používam Ashampoo 10-sinu. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: V akom prehrávači ide prehrat súbor TSKolko si dal za ashampoo 10 ? :8)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
V akom prehrávači ide prehrat súbor TSAk chceš prehrať TS subor tak v PC cez total video convertor.Jeto program na pozeranie aj convertorovanie na ine subory ako Divix,MKV a ine |
miro75
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
Splash PROpoužívám Splash PRO |
puamik
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: V akom prehrávači ide prehrat súbor TSJasně stručně:Pokud TS nehraje ve VLC, jedná se o defektní TS. |
Wintermute
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
@WintermuteMno ono to může být i tak, že nemá asociovanou příponu .TS v přehrávači - blbost, ale zásadní :) |
ketiv666
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
Splash - freewareTS může být i HD vysílání - pak určitě Splash. Na SDTV i VLC.T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 226 |
![]() |
|
RE: V akom prehrávači ide prehrat súbor TSIdú mi prehrat len nahrávky z nekódovaných programov,ide o Cryptobox HD 500,navyše pri časovom nahrávaní mi nahrá vždy len 40min,pamať na USB dostatočná,pri Arivách na prekonvertovanie súborov z kódovaných staníc používam DVR prpgram,potom sa to dá prehrať vo všetkom,ale s týmto si stále neviem rady mám Windows7 |
patrikcoac
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 492 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |