Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Telka Philips 47PFL7606 - stav nouze

pokud by se zde našla moudrá hlavička a nezažila náhodou podobný problém: nefunkční pouze HD programy u platformy UPC Direct, použitý modul Irdeto Smith, po připojení přes Skytec 110 jedou HD programy ale ne všechny, týká se pouze HBO HD, refresh karty? Ten skytec tam hází stanice je blokovaná 16-4...??? programy HD History, Discovery HD, NGC HD chodí v poho, ale jen přes Skytec...

Dadycool
Registrace: 1/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Telka Philips 47PFL7606 - stav nouze

Poradil by som ale nepouzivam sat tuner.Mas posledny soft v tv?Parabola sa nepohla? Pockaj az pride hobo z kotelny, alebo mozno tomik neviem ci pouziva ten sat tuner v tv......

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

jj, poslední soft tam je...díky

Dadycool

Bohužel

nebo možná bohudík moje 9704-05 nemají sat.tuner takže nemohu nic radit.Jediná rada co mě napadá jejich zákaznická linka a požádat o vypnutí a znovu navedení nefunkčích programu při zapnutém sat.příjmu na CT1.Toto bude jejich rada. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Mám ten samý problém i když na TV SONY.Od soboty mi nejde přesně jen HBO HD vč.maďarské verze.Na zákaznickou linku jsem volal 3x a radili přesně to co říká hobo.Ještě mi poradili že mám kartu odnést do nějaký prodejny freesat a tam v jejich příjímači refreshnout,což je kravina když jsou ty jejich přijímače spárovaný s kartou.No prostě,děs!!!

acce
Registrace: 11/2008

Tak už mi to zase chodí ale za cenu rozhození všech programů OMG!!

acce

Myslím

že starší CW karty nebudou spárované s jejich přijímačem stejně jako i novější ICE koupené či vyměněné za CW.

hobo

Mám novou ICE a ta nešla...Já tam došel,protože mi to nenapadlo.Myslel jsem že freesat nepáruje.

acce

freesat

je podivnost sama,ale nutno dodat že nejenom oni.Stačí ty jejich podivné ofic a neofic ceny.Ale jinak myslím,že pokud vlastním samostatnou CW kartu na smlouvu tak pokud jim zavolám nebude problém ji vyměnit za nepárovanou ICE.

hobo

Máš samozřejmě pravdu ve všech směrech.Taky to nechápu.Problém bude v těch jejich nových přijímačích.Jinak mám Tv se SAT a ještě SD Kaon a karta samozřejmě funguje bez problémů v obou a fungovala i v jejich SD přijímači.Můj problém ale spočíval v tom že mi nešlo HBO HD takže když jí dal do jejich HD přijímače tak nešla a prodavač mi řekl že by se musela nejdříve spárovat s přijímačem.Takže prostě....jejich stroje nebrat!

acce

Jejich

stroje určitě nebrat.Ale pozor i na vlastní stroj konkrétně spojení tady zmíněného HBO HD.Já ho například bez poruch v obraze na mojich Vantage 6000-7000S nerozchodím nikdy a nijak.Už jsem to vzdal a objednal něco jiného.Ale nebude to problém jenom Vantage ale i některých jiných přístroju.HBO HD HU ale i další programy z tohoto TP jedou bezchybně.Převzaté HD samozřejmě také a s exelentním obrazem.

hobo

To rušení u HBO HD už tady popisovalo spoustu lidí.Nevím jestli měli svůj nebo jejich přijímač.Mě taky občas zakostičkuje ale to se dá vydržet.Tam bych viděl problém opravdu u nich.

acce

Pokud

by jim to dělal i ten jejich HD přístroj tak to by teda byl opravdu unikát a kdo by jim za to platil?

hobo

Nevím,třeba se někdo ozve kdo ho má a řekne nám jestli mu to dělá taky.

acce

Dotaz na acce, jak jsi to myslel s rozhozením OMG?...je na tom dost divné, že té telce philips nejedou Hd žádné...karta je ICE, jestli je párovaná nebo ne, jak to zjistím? děkuji

Dadycool

Zase

ale pokud by byla párovaná tak vlastně by asi v žádném jiném přístroji neběžela ne? ;) Zavolat a kartu vyměnit za 100% čistou nepárovanou ICE pokud tomu tak není.

hobo

@Dadycool

Omlouvám se že jsem tě asi zmátl...OMG(oh my god)byl jen můj povzdech nad tím,že jsem si díky naskenování jedné frekvence rozhodil 100 uložených programů.Každopádně se mi aspoň díky tomu vrátilo HBO HD.Co se týče těch HD programů na tvé TV,tak nevím.Šly ti předtím nebo nikdy?? Snad ti poradí někdo s Philipsem.Je divný že nejdou žádný.Mě pomohlo to znovu naskenovat,ale nešlo jen HBO HD.Karta by párovaná být neměla.Já mám taky novou a zkoušel jsem ji ve třech přijímačích a šla.Nešla pouze v přístroji od UPC.

acce

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra