![]() |
|
showbox vitamin 5000 HDmam moznost tento stroj kupit za 40 eur ma dva roky ..je to dobra kupa? z hladiska podpory...irdeta..pvr...kodovania a pod? nema s nim ziadnu skusenostskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
tulenNekupuj to v žiadnom prípade, showboxi su tak len na hračkanie z XY vydanych skušobnych FW, ktoré aj tak blbnu. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: showbox vitamin 5000 HDok dik. som netusil...jupi to tu vychvaloval :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: showbox vitamin 5000 HDObraz to ma dobry ,ale zo softom tu vsetci bojovali tak 2 roky.Co je teraz netusim....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: showbox vitamin 5000 HDNekupuj, budeš neštastnej.SDčková řada byla super, rád na ni vzpomínám, stejně jako jeho předchůdce Openbox X8xx. DVB-S2 Showbox 5000 nikdy nedostal do vínku kvalitní software a už to asi nikdo nestihne... Na koukání jsou lepší stroje, na hraní také. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: showbox vitamin 5000 HDobraz má super, žiadny zo softov nebol dokonalý, ale to nie je u žiadného prijímača. Momentálne sa pripravuje v tučňakovi nový soft pravdepodobne Enigma. Už je to funkčné (testovacia verzia nie je pre verejnosť) s drobnými nedostatkami ale to sa dolaďuje. Je samozrejme možný návrat aj na pôvodný SW. Vývojári hľadajú betatesterov so znalosťou linuxu ak niekto to ovláda môže sa prihlásiť. Bližšie na "satdigitalne"Slovak DX satellite overwrite club.
|
Peon
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 553 |
![]() |
|
RE: showbox vitamin 5000 HDok diky. nepotrebujem problemy si vyrabat mam ich dost aj bez vitamina :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: showbox vitamin 5000 HDNo tou enigmou to určitě vytrhnou, zoufalci :lookaround: :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: showbox vitamin 5000 HDZrovna před chvílí mi volal jeden člověk, že mu nejde Skylink ve Vitaminovi.Od soboty neměl receiver zapnutý... Další chudák s Vitaminem hlásí, že když zapne Emu, nejde mu karta Skylink. Dalšímu se nanehraje polovina událostí z časovače. U dalšího se neustále rozjíždí interní čas, tedy EPG nepoužitelné a PVR taky ne. Stačí? On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: showbox vitamin 5000 HDNo tak ja mam asi nejaký zázračný box keď mi ide bezchybne.Aj emu mám zapnute,aj skylink kartu vloženú a nikdy žiadny problém.Ale verím že enigma nič nevyrieši keď doteraz väčšine boxi nešli ani na normálne pozeranie.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
showbox vitamin 5000HDZa tu cenu ani nerozmyšlaj ,ber to, ja ho mam od začiatku ako vyšiel, som s nym spokojny na normalne pozeranie stači, obraz je super ak to budeš kupovat tak si daj pozor, aby bol od SAPRA čo dovažal on , a nie od AB |
maria
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
@PeonNo, jestli se bude tučňák pro Vitamin rozjíždět a fungovat jako Enigma pro AZbox, tak potěš koště.... :))) :))) |
krtan
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
RE: showbox vitamin 5000 HDTHXKO: Tak to jsme dva ;) mám v tom soft 49,který se mě osvědčil a jede to v pohodě. Karta Skylink Ice, zápisy chodí v pohodě,Emu funkční, po síti to taky běhá, obraz super.... |
amais
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
amaisaj ja tam mám soft 99.49 ;) ale kartu mám čisté irdeto v module smit R^T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: showbox vitamin 5000 HDPred 2 rokmi som Showbox Vitamin 5000 HD predal a od toho času som vystriedal celú radu prijímačov včetne drahých Linuxov i Nelinuxov.Podotýkam,že kvôli obrazovej kvalite mám opäť Showbox Vitamin 5000 HD /v konfigurácii ako THXKO / a pridávam sa k spokojným majitelom. |
dodi
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
![]() |