![]() |
|
AVATAR na PriměNo, když už na to redakce udělala reklamu, tak tady je doplnění pro ty, co to ještě naviděli.A kdo to viděl, tak si to zopákne :-) http://www.videacesky.cz/trailery-recenze-filmy/uprimne-trailery-avatar |
croco
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 57 |
![]() |
|
Videli.Ovšem je to ine kukať bez reklám, ako kukať to trebars z 15 ťímy reklamami, to snád bude aj do pol noci. :))) :))) :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: AVATAR na Priměaspoň nepraskne mechúr:))) Slovak DX satellite overwrite club.
|
Peon
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 553 |
![]() |
|
RE: AVATAR na PriměA jako bonus bude i v uHD verzi a možná i 16:9... :laughing: :laughing: :laughing: No prostě nevšední zážitek... R^ ;)Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 639 |
![]() |
|
To je teda ternoV SDčku a s hodinou reklam navíc, to je teda terno :-) |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: AVATAR na PriměA dokonca len v 2D, však? V kine sme to videli v 3D |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 931 |
![]() |
|
RE: AVATAR na PriměNo ja som to videl iba v HD v tom kine.Kino mám rád, tam su postavy 1:1 takže je to aspon autentické. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: AVATAR na PriměBoze stare je to jak Praha. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
RE: AVATAR na PriměAle v kině jste za zhlédnuti platili, na Primě to budete mít gratis. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: AVATAR na Priměpre tých čo majú naozaj záujem to vidieť v slušnej kvalite:práve vyšla reedícia na BD 3D . R^ |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE:AVATAR na PriměJá jsem vyděl Avatara asi 7x a bez kina :8)O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: AVATAR na PriměKouknul se někdo z vás na ten odkaz?Oni to tam totiž moc nevychvalují, ale dělají si z toho srandu. Proto jsem tam ten odkaz dal :-) Osobně ty modrý ksichty nemusím vidět ani omylem. Jinak sci-fi mám rád. |
croco
![]() |
|
RE: AVATAR na PriměBlbina pro děcka RvVálku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: AVATAR na PriměJe to ztráta času. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: AVATAR na PriměBlbina-typická americká scifi pohádka,mě např.se to líbí,Prometheus,Zrození planety opic,staré sci.Odyssea r.2001,lepší než Sněhurka,vodnícká sága ap.,každý má svoje,pravdou je ,že si to pustím z dvd,nebudu čumět na reklamy !!! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: AVATAR na PriměNo vidíš, a já jsem se chtěl minulý týden dívat na reklamy a ty k***y mi do toho jebli film.... :))) :))) :))) |
croco
![]() |
|
RE: AVATAR na PriměTy k....y myslím muže i ženy, jako všnichni životní, proto jebli - měký i .... asi |
croco
![]() |
|
RE: AVATAR na PriměReklamy sa daju lahko preskocit :)) len si treba pustit nahravanie :)))Ale podla ukaziek, to bude asi dost slaba kvalita :crying: ako Prima "hd" male hd je schvalne :))) |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
![]() |