, sekce: Programy na orbitu |
|
Kde najdu ZDF kultur SDSmazal jsem ZDFkultur a nechal v seznamu jen ZDFkultur HD. Teď mi na HD nestačí signál a chtěl bych se vrátit k ZDFkultur SD. Kde ho ale najdu ?Zkoušel jsem ty frekvence 11362 H 22000 ( na zdejším seznamu Parabola) a tam receiver nic nenajde. Mohl by mi pls někdo poradit? Dík předem! |
slatored
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 49 |
|
|
RE: Kde najdu ZDF kultur SDTady a co pozret inde kyngofsat a podobne lyngsat?U mna 11953 H 27500 Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
podle mě nikde...Nekoukal jsme se, ale podle mě HD verze nahradila verzi SD a vzhledem k tomu že HD je FTA, nevidím ve vysílání SD verze žádný důvod. Jinak Ti na parabolu nevidím, ani Ti do toho nechci mluvit, ale pokud Ti ZDFko nehraje, tak máš buďto parabolu velikosti dezertního talířku, nebo ji máš špatně nastavenou. To snad ani nejde, nechytat v Česku ZDF HD..... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
|
|
RE: Kde najdu ZDF kultur SDVysvětlení proč se vysílá, jak SD, tak i HD verze, je jednoduché! Ne, každý má v DE HD přijímač! Proto se vysílá i SD verze. |
cha-cha
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 151 |
|
|
RE: Kde najdu ZDF kultur SD11954/H/275OO píšou MPEG2 |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
|
|
SD sa síce vysiela ale hotovyradmá za vymyslenie novej paraboly "dezertního talířku" aj tak jasné R^ |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 181 |
|
|
RE: Kde najdu ZDF kultur SDVysvětlím tedy ten špatný příjem: Astru 19,2 mám přesně a souběžně s bytovkou a parabolu nemohu nastavit přesně.Možná mi tam asi schází polovina signálu. Dokonce ztrácím signál i když začne hodně pršet. Já na SAT nikdy moc nekoukal, ale přibývají tam nové a zajímavé programy a mám tam teď i DVB-T. Nechtěl jsem nijak prodlužovat koupenou okenní tyč na parabolu, ale asi budu muset, no. Díky všem za odpo! jj |
slatored
|
|
RE: Kde najdu ZDF kultur SDPokiaľ sa nedá natočiť parabola, skús posunúť konvertor mimo ohniska(princíp ako pri multifokuse) |
name
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 113 |
|
|
RE: Kde najdu ZDF kultur SDTo: CES(11954/H/275OO píšou MPEG2):O pár řádek výš píši, že na tomto místě mi Receiver nic nového nenajde. Takže zatím nic nového, ZDF Kultur SD stále nemám. |
slatored
|
|
RE: Kde najdu ZDF kultur SDco je to za stb? pravděpodobně vymazat znovu naladit pokud máš signál na 11954 H DVB-S 27500-3/4 přinejhorším továrko a vše znovu. ;)Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
|
|
RE: Kde najdu ZDF kultur SDTak dík - vyzkouším !jj |
slatored
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|