![]() |
|
Zvuk kanálu TV při přehrávání DVDAhojte. Prosím poraďte. Když pustím dvd tak mi jede zvuk dvd a na pozadí zvuk kanálu televize. Televizi mám přes satelitní tuner v televizi s CI+ modulem. Televize je plasma Samsung a dvd mám připojené přes scart. |
novotnj
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
To budeasi špatný scart. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
![]() |
|
při sledováníDVD nejprve přepni sat. na kodovaný kanál,bude ticho R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 405 |
![]() |
|
pierrepetrFakt, to pomůže ? |
novotnj
![]() |
|
RE: Zvuk kanálu TV při přehrávání DVDNo pokial blbne TV, tak hej, ale pokial blbne Scart tak ani náhodou. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Zvuk kanálu TV při přehrávání DVDOK, zkusím vyměnit za jiný kabel scart a dám vědět. |
novotnj
![]() |
|
Scartaspon 10-12 milimetru silnej.Nic za 1000Kč a podobné nesmysly.Cena tak do 300Kč maximálně ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
![]() |
|
novotnjjistě že to pomůže,leze ti tam signál z tuneru,pokud tam nebude,nepoleze,ten scart to řeší,ale tohle je zadarmo a hned R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
když užto chceš zkusit,jednoduše vyndej kartu na kodovaném kanále,nebo odpoj anténu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Zvuk kanálu TV při přehrávání DVDjj, zkoušel jsem odpojit anténu a taky to přestalo. Já to zvládnu, ale abych to vysvětloval manželce a dětem (5 a 8 let) ?? |
novotnj
![]() |
|
RE: Zvuk kanálu TV při přehrávání DVDStačí na straně TV ustřihnout ve scartu piny audio out. Dělá to přeslech v ošizeném kabelu, živé vodiče jsou zamotány do společného stínění. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
visper,jistě,ale to už je rada pro odborníka,ktrý sem neleze s tímto triviálním problémem,ještě mu napiš čísla a za chvilku bude psát,že mu nejde obraz R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrno jo, zase jsi nezklamal. Pro tebe mozna trivialni problem, pro mne je to treba zahada.Kazdy nemuzeme umet vsechno, ze. Kazdy se postupem casu uci a proto chodi ze zacatku na radu ne na urazky. Ostatnim moc diky za rady. |
novotnj
![]() |
|
novotnjUrážky ty má Petříček vrozený od přírody,ale poradit někomu to ne! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
![]() |