![]() |
|
Skylink plánuje uvést na trh novou satelitní kartuhttp://www.(nevhodné slovo).cz/clanky/skylink-planuje-uvest-na-trh-novou-satelitni-kartu-oddeli-na-ni-jednotlive-poplatky/ Karta by byla také neobvyklá tím, že by došlo ke zkrácení takzvaného režimu Global Free, tedy doby, do které je nutné kartu zaregistrovat. Místo 20 dní by nyní musela být karta aktivována do 10 dní. Jak již z výše uvedeného vyplývá, kromě registrace karty bude pro její funkčnost nutné uhradit aktivační a servisní poplatek, což je možné například u prodejce, který díky tomuto kroku může získat provizi. Nové balení karty by mělo mít také jasně vyznačenou nutnost hradit poplatky. Při zahájení prodeje karet X skončí prodej stávajících karet. :lookaround: :))) |
VYDRA004
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 729 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81 | |
![]() |
|
lanceuz je len otazka ktory predajca bude spokojny? predajca kategorie C, alebo B, či A?podla mna vsetky kroky smeruju ku kanibalizmu teda k sebapozieraniu skylinku...toto robia spolocnosti pred ukoncenim cinnosti... Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
liquereA proč bych měl přispět do nějakého seznamu? Já jsem víceméně nic nečekal od toho, že Skylink kupuje jiná firma, tak ani nejsem překvapen či zklamán tím, že se nic moc neděje.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
martin5Provize prodejci je stovka? Tomu nevěřím.A koneckonců, nikdo nikoho s pistolí u hlavy nenutí tu kartu kupovat, že? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerMne je tato tema dost cudna, ale nezalozil som ju. Dost mi to ale pripomina nastroj na delenie predajcov na tzv. poslusnych a nepotrebnych.Ako mal SP rozdelit zakaznikov na platiacich a nepotrebnych...... ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
šak aleTakuto kartičku ste chceli pred nedávnom :laughing: ak si dobre spomínam :))) síce za 1 euro R^ Tak Skylink sa chiťil iba možnosťi, čo sa tu písalo do botky.Jediny rozdiel je, že karta nestojí to Euro, ale ostatné je tak, ako ste si to priali aj z SP, ktoré bude napísané čiernym na bielom na obale karty. :laughing: :laughing: :laughing: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Skylink plánuje uvést na trh novou satelit...tak uz len upravit tu cenu :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Skylink plánuje uvést na trh novou satelit...s joscer-em ( a ještě některými jedinci) se o tom nemá cenu hádat, ti by skylinku nejraději vlezli někam za všech okolností. :lookaround: :))) Prostě zákazníkům to nepřinese nic a to rozdělení cen je taky k smíchu, nevím jak vypočítali hodnotu karty na 999 a co si představujou pod aktivačním poplatkem, že si ho cení na 500. :))) :razz:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Skylink plánuje uvést na trh novou satelit...jj, riesilo sa to tu pred 4 dnamihttps://www.parabola.cz/forum/topic-74285/ Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
eemilTady vůbec není o čem se hádat, tady jen někteří jedinci zase dělají z komára velblouda, protože jde o Skylink.A jestli ty máš vlastnost tu, že lezeš někomu někam za všech okolností, tak to ještě neznamená že to dělají všichni ostatní. Tak nesuď podle sebe. To jen tak na okraj. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Skylink plánuje uvést na trh novou satelit...uvidime ci o rok dva tu bude este skylinkskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
joscerno to já nedělám nikomu, ani vlasatnímu zaměstnavateli nelezu nikam :lookaround: Ale jak task pozoruju, tak ty obhajuješ skylink za všech okolností, až to vypadá, že ....... :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Skylink plánuje uvést na trh novou satelit...skoda ze s CSlinkom je amen..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulenLíbí se mi tvoje snaha stále za sebou nechávat nějakou nit (cvernu po vašem), abys byl připraven na to, že když se "něco" stane, tak abys mohl napsat "Já to před rokem (dvěma, třema,..., padesáti lety)" říkal, že to tak dopadne. Už ti vlastně za tu dobu, co to provozuješ, něco takového vyšlo?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
eemilNo tak mi ukaž, v čem v tomhle vlákně obhajuji Skylink. Ale fakt obhajuji, vynech to, kde píši svůj názor nebo se snažím dopátrat (dotazem) jak svůj příspěvek někdo jiný myslel. Viz jak jsem se ptal "Proč touhle kartou Skylink šlápl vedle", což zůstalo samozřejmě bez odpovědi.Případně můžeš moji obhajobu Skylinku vytáhnout z nějakého staršího vlákna. Podle tebe a tobě podobných jsou zde zřejmě jen dvě party diskutujících, co se Skylinku týče. A to Kritici na jedné straně a na druhé jen Pochlebovači a Obhajovači, případně Agenti. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerano. uz pri prvych naznokoach z nekorektneho pocinia som sem napisal ze skylink je tlupa (nevhodné slovo)ov ktori z ludi budu tahat poplatky za nic...a vyplnilo sa :laughing: :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
@tulenAle my sme mali pani na to,aby sme to ovplyvnili...Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 965 |
![]() |
|
Megojasne...len pozorujem trend je taky ze netreba vyrabat netreba robit uzitocne veci pre ludi poskytovat sluzby..nie..bohatne sa na zalozeni nejakej skupiny...presadeni lobistami nejaky posahany zakon a prinutit ludi aby odo mna museli odberat nejake nepotrebne potvrdenia...ci peciatky a dobre mi za to zaplatili...podvodnikom praje doba..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
@tulenHold,toto je doba,taka aka je a aj ten najdokonalejsie spracovany zakon ma malu skulinku,cez ktoru sa da preklznut a zmenit jeho podobu k nepoznaniu.A prave ti lobisti,podvodnici a...sa maju najlepsie.To tretie slovo tu nechcem pouzit,hadam si ho domyslis. Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 965 |
![]() |
|
RE: Skylink plánuje uvést na trh novou satelit...Tak este existuju aj ludia co vidia ! Uz som sa zlakol ze vsetci su oslepení....Inak uz zacal exodus na zeleznici....... :))) :))) Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Skylink plánuje uvést na trh novou satelit...Jaromír Glisník :))) |
VYDRA004
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 729 |
![]() |
|
tulenAle ze mě nikdo nic netahá, mě stojí příjem Skylinku pořád stejně.Já můžu také napsat, že jsem nikdy nevěřil, že "navždy zadarmo" bude NAVŽDY. No vidíš, a vyplnilo se. A je to moje proti tvému. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscernavzdy zadarmo za 80 eur..karta..ja mam 4 karty..to bol ofakt zadarminko :laughing: a tri karty vymena k tomu..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulenTo je furt dokola.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Skylink plánuje uvést na trh novou satelit...jasne. ale je to k veci.- keby sl nerobil tieto prechmaty nebolo by co pisat "furt dokola"skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulenJá jsem nikdy nepsal, že to bylo v pořádku s tím "Bez dalších poplatků" a podobně. Ale ty se toho zkrátka držíš jak cosi košile.To je tak složité zkrátka pochopit, že ty peníze byly SPOTŘEBOVANÉ na ten provoz "bez poplatků do budoucna". Sám jsi psal, že tobě už se to dávno rentovalo ve srovnání s UPC kabelem nebo s čím, kdyby to měl stejnou dobu. To je to FURT DOKOLA. Ale co, nemá to cenu. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81 | |
![]() |
|
![]() |