![]() |
|
Skylink plánuje uvést na trh novou satelitní kartuhttp://www.(nevhodné slovo).cz/clanky/skylink-planuje-uvest-na-trh-novou-satelitni-kartu-oddeli-na-ni-jednotlive-poplatky/ Karta by byla také neobvyklá tím, že by došlo ke zkrácení takzvaného režimu Global Free, tedy doby, do které je nutné kartu zaregistrovat. Místo 20 dní by nyní musela být karta aktivována do 10 dní. Jak již z výše uvedeného vyplývá, kromě registrace karty bude pro její funkčnost nutné uhradit aktivační a servisní poplatek, což je možné například u prodejce, který díky tomuto kroku může získat provizi. Nové balení karty by mělo mít také jasně vyznačenou nutnost hradit poplatky. Při zahájení prodeje karet X skončí prodej stávajících karet. :lookaround: :))) |
VYDRA004
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 729 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81 | |
![]() |
|
RE: Skylink plánuje uvést na trh novou satelit...jo, jo.... máme tu servisní poplatek, přibude aktivační poplatek, pak by ještě mohli zavést třeba poplatek na provoz Glisníkovo sekretářky, poplatek na toaletní papír pro Glisníka, taky třeba cestovní poplatek, když chudák musí dojíždět do práce takovou dálku, pak tu ještě chybí poplatek na energie toho jejich sídla a t.d...... :))) :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Skylink plánuje uvést na trh novou satelit...navrhujem este zaviest poplatok zo servisneho poplatku..joscer isto rad zaplati.. :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
eemilA co třeba reakci na můj příspěvek v 31.10.2012, 11:18.23, tu nechystáš?Mohl jsi být se svojí odpovědí první. Už jsem se na takovou věc ptal několika lidí tady a odpovědi jsem se nikdy nedočkal. Tak hurá do toho!!! Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
tulenBereš na to něco?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
jjasneee joscerkojj joscerove kvapky : :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
joscerale tam aspoň za ty reklamy neplatíš přes 300 stovky ročně já vím nejsou to žádný prachy ale i tak dřív bylo UPC že když sis nezaplatil tak ani na tu novu posra... ses nepodíval a u cs linku a skylinku to bylo grátis a teď je to naopak stejnak je kravina že programy pro čechy řídí někdo z Lucemburska kam ty čechy spejou a čechy samotný řídí zas někdo z bruselu tak kde jsme :fuming: |
sgr97
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
joscerodpověď byla v tom, že to pro zákazníka nic nepřinese, takže ta jejich nová karta s rozdělením ceny do několika položek je úplně k hofnu :lookaround: :dead:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Skylink plánuje uvést na trh novou satelit...toto je dealerské fórum , alebo nejaký špeciálny pokec o vyplakávaní ?vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Skylink plánuje uvést na trh novou satelit...nevidím duvod proč bych si ji měl pořídit :-)Openbox S2 mini HD+,Amiko mini combo
|
Digi tv
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 284 |
![]() |
|
RE: Skylink plánuje uvést na trh novou satelit...Chlapi,ze vas to bavi sa natahovat :))) Som z casti presvedceny o tom,ze dost velka cast z aktivacneho poplatku (ak nie cela) bude pre predajcu a ten ostatok si necha Skylink. O tom sa diskutovalo uz mnohokrat,ze internetove ceny robia kamennym obchodom problem. A kedze uhradit aktivacny poplatok mozu len ti, co maju aktivacny web,tak asi Skylink caka,ze vsetci budu koli tomu chciet dat tu kauciu minimalne 200 eur, co vyzaduje Skylink. A urcite tu proviziu nebude Skylink uhradzat vo forme financii,ale kreditu na predplatenie balickov. Cize opet predajca bude nuteny predat cim viac PAY TV, aby sa ku nemu dostali realne peniaze. R^ |
dodiak
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
to bohus31uz je len otazka ktory predajca bude spokojny? predajca kategorie C, alebo B, či A?podla mna vsetky kroky smeruju ku kanibalizmu teda k sebapozieraniu skylinku...toto robia spolocnosti pred ukoncenim cinnosti... sa telit? ano, krava sa musi telit! Registrován: 10/2009, Autor: uživatel bohus31 Bereš na to něco? Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
RE: Skylink plánuje uvést na trh novou satelit...Ake nove karty skylink? Predaju este par kariet a ko. Predaj sa zastavi! Kto bude chciet zakladne programy sa bude snazit vystacit s dvbt zdarma,kto chce väcsiu ponuku,tak uz ju ma a nasi tmavsi spoluobcania uz prestali po zavedeni serpo migrovat k skylinku. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
sgr97Máš pravdu, tam se neplatí 3 stovky ročně, tam se platí rovnou pětikilo. A to se vyplatí.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
eemil 14:32.42Ale, ale. Takže ani TY mi nepřipomeneš v čem jsem v jakém příspěvku ohajoval Skylink? Už tolik diskutujících za půl roku mě z toho "obvinilo" a když jsem chtěl konkrétní příklad té obhajoby, tak nic.A v tebe jsem vkládal poslední naděje, že něco hodíš do placu a tys zklamal. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Skylink plánuje uvést na trh novou satelit...Bez dôkazov sa pripojim aj ja-nechce sa mi hladat. Joscer, vela krat si obhajoval skylink-vychadzalo mi z toho,ze pre nich pracujes,pripadne dostavas zaplatene za propagandu.Ale nechajme toho,toto rozoberat nema zmysel. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
KasrNechce se ti hledat, protože bys nenašel. Jo, jak rádi byste něco vyštrachali, ale nejde to tak máte jen takové obecné KECY.Ale v jednom máš pravdu. Rozebírat to nemá cenu. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Skylink plánuje uvést na trh novou satelit...Mas pravdu, ani mne nikto neodpovedal na moju otazku.... ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
liquerea jaká je tvoje otázka? Jestli není tak blbá jako toho joscera, tak ti na ni odpovím. :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
joscerty se dej na politiku, politici taky nechcou přiznat že třeba kradou a všechno chtějí dokazovat. :lookaround: :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
liquereTo myslíš ten seznam, do kterého jsi chtěl přispět ode mne?Ale já jsem ti přeci odpověděl. Napsal jsem, že jsem nic neočekával, tak nejsem zklamán, že se nic neděje. To ti nestačilo? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
eemilVelmi, velmi slabé.Jestli sis nevšimnul, tak já od tebe chci něco, co zajisté existuje. Jestli někoho nějak obhajuji, tak jsem to sakra musel někde napsat nebo ne? Jsi k smíchu. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Skylink plánuje uvést na trh novou satelit...Jj ten zoznam som myslel .........To ale nebola otazka, co si ocakaval, ale co oni urobili pre zakaznika? Ked si neutralny pozorovatel, preco prekrucas moju otazku ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquere"Nic se neděje" jsem napsal. Co z toho tedy můžu dát do seznamu?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Skylink plánuje uvést na trh novou satelit...No ved nemas co, lebo nic neurobili.... :))) :)))Nejdes na vychod, teraz je vsetko upchate,vychodnare tiahnu... Asi by si zostal niekde v zapche..... Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
joscer 31.10.2012, 13:22.16To je tak složité zkrátka pochopit, že ty peníze byly SPOTŘEBOVANÉ .....co bolo spotrebované, no Nič Towercomu za vysielanie nikto nič neplaťí ??? teda TV si to plaťia sami. V DVB-T dostane pekne zaplaťené, takže nejaké SAT ho vobec nezabyje a naviše predplaťené to mal aj tak. Jednoducho niekto vymislel, jak z toho vyťažiť legálnym sposobom dalšie peniaze, teda predať značku a za značku sa plaťí, tu ide iba o marketingovy ťah, ani by ma neprekvapilo, keby za tym nebola zasa J and T žE :))) :))) :))) vpodstate zlučili za z TT potom sa predali M77 no možno sa predávali sami sebe. :laughing: :laughing: :laughing: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81 | |
![]() |
|
![]() |