Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Mascom 2000 HDCI

Zdravím, chci se zeptat, u rodičů je mascom 2000 a poslední dobou se sám kompletně smaže, dnes jsem to opět naladil a dnes večer opět komletní nastavení a naladění smazáno. Máte někdo zkušenost.... s tímto strojem :(

pavel.34
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

pavel.34

jo tohle je u těhle šunek častej jev, prej je to způsobený vypnutím natvrdo ze sítě. Nejlepší bude si po naladění udělat zálohu settingu na flešku :))) :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

RE: Mascom 2000 HDCI

Mascom 2000 HDCI je nedostatečné označení - jsou tři typy.
Osobně mám zkušenost s MC2000CR HDCI USB a s tímhle problémem jsem se nesetkal. Nicméně vím, že se to stávalo. Řešil to orig. sw od mascomu. Pro úplnost:
MC2000CR HDCI USB (ID8020016012)
MC2000CR HDCI MKII (ID8020013012)
MC2000CR HDCI(ID5020013012)- to je ten co máš?
Zkontroluj si, jestli máš aktuální sw na stránce Mascomu. Můžeš taky napsat přímo na info@mascom.cz , z vlastní zkušenosti vím, že odpoví.
Doporučení od eemila je v pořádku, setting se určitě vyplatí.

ketiv666
Registrace: 4/2012

@eemil

původně jsem na tu "šunku" nechtěl reagovat, ale nějak se mi to rozleželo. Proč Mascom označuješ za uzeninu?
Chápu, že existují lepší značky,popř. stb, ale i mnohem mnohem horší. Osobně jsem se dostal k Mascomu na doporučení prodejce. Byl jsem skeptik, ale nabídnul mi odzkoušení a možnost výměny za jiný. Původně jsem měl Technisat a když šel do prodeje Technistar SIR, chtěl jsem se Mascoma zbavit. Pořídil jsem Technistar a nakonec šel z baráku on, mascom zůstává. Jako skeptik jsem se i o výrobky Mascom zajímal, pokud pominu televize, nenašel jsem nic zásadního, co by mě nějak přesvědčilo, že je o moc horší, než jiné zavedené značky. Toliko můj osobní náhled. Moje osobní zkušenost se značkou Mascom je více než dobrá (teda, s moduly a třema typy stb), ale chápu, že jiní můžou mít zkušenosti značně odlišné,proto se ptám....díky za odpověď

ketiv666

@eemil

Pokud by všichni prodejci a výrobci reagovali tak ochotně jako pan Ludvíček (distributor Mascom) tak by diskuse byla o mnoho chudší na příspěvky. Pod pojmem šunka.....mnoho jiných přijímačů.

lopuchov
Registrace: 6/2012

ketiv666

třeba zrovna pro tento problém, kterej se tu už vícekrát řešil a kterej se mi když jsem tu 2000 vlastnil taky nejednou stal. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil

@eemil

Rozumím, sám vím, že se rst přístroje stávalo a zřejmě stává, já tu zkušenost nemám. A taky oba víme, že byl vydán opravný sw a nevíme, zda zakladatel tohodle vlákna má sw aktuální. Upřímně, který el. výrobek se dnes dává do prodeje vyladěný? Není to z mé strany obhajoba,pouze konstatování a mě se to také nelíbí. Sorry a bez urážky, Tvá odpověď v mých očích neobhájila šunku, ačkoliv jsem masovej typ:-)

ketiv666

No, šunka to je.

HiFiOK

souhlasím,ale moc drahá,na to co umí-neumí R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Je to Mascom 2000 HDIUSB, pokoušel jsem se dát nový hw , ale nahlásilo mě to že to nejde nainstalovat - chyba. Všechno jsem dělal přesně podle návodu na mascom.cz

pavel.34
Registrace: 3/2006

@pavel.34

Tak to se mi taky ještě nestalo:-)
Napadá mne jen jedno, předpokládám, že si sw nahrával přes usb. Nevím co máš za OS v PC,budu předpokládat windows, flash by měla být naformátována nejlépe v mascomu a při odpojení flash z PC musíš použít funkci "bezpečně odebrat hardware". To, že tam nahráváš sw jiného mascomu2000 nepředpokládám, ale pro jistotu, aktuální je 1.03.2A

ketiv666

@pierrepetr

Děkuji za vyčerpávající odpověď R^ :)

ketiv666

dones to

prodejci,ať ti to rozchodí,ten shrábnul prachy R^ :laughing: R^

pierrepetr

ketiv666

nevím za co mě děkuješ,na nic ses mě neptal R^ :laughing: R^

pierrepetr

@pierrepetr

jsem se sek, no, bernard byl dneska dobře navařenej :laughing:
Koneckonců se zeptám teď - proč šunka? (a ty díky ber jako mou budoucí odpověď) R^ :)

ketiv666

ketiv666

bernard taky piju,ten sváteční je super,šunka,protože to nic vyjímečného neumí,za ty prachy jsou lepší ,prostě je to trabant,někdy jede a nic víc,to je moc málo za ty prachy R^ :laughing: R^

pierrepetr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra