![]() |
|
Erox HD, Eroxx HD a Eroxxx ??Mam predplatene tieto programy a nejdu mi neviete mi poradit je tam nejaka decka poistka ? preco nejdu vsetko ostatne idedakujem / mam to v module IRDEDO SMIT / |
intel
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 368 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: Erox HD, Eroxx HD a Eroxxx ??treba nemas hd prijmac. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: Erox HD, Eroxx HD a Eroxxx ??kamarát si to taky zřídil dneska MIXBOX PROMO za 7 kč asi SMS má modul Mascon SW 1.20 jde mu kromě těch 3 Eroxů všechno včetně balíčků A DALŠÍCH EROTICKÝCH PROGRMŮ Penthaouse , Spice , ATD OK. Psalo mu to samo na programech Eroxů že to chce 4 místný kod ,Tak zadal 0000 a napsalo mu to , že má čekat 2 min a nic .Po několika minutách to zkusil znovu 0000 a měl už čekat 6 min a zase nic . ted mu to už nenabídne kod , ale tabulku na těch EROXŮ že Smartkart maturyti rating blocker . Prosím ptá se co udělal špatně, Přístroj má si 1 rok . Zdali se bloknula karta nebo , modul , zdali pomúže zavolat na Skylink a odblokovat to nějak , zdali má správný vůbec kod 0000 . Děkuji |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 494 |
![]() |
|
RE: Erox HD, Eroxx HD a Eroxxx ??tak jsem zkusil taky to promo přes SMS,ale ty eroxy mám bloklý, taky to chtělo pin,ten nevím a v modulu nastaveno 6+ a nejde mi to změnit.... :crying: |
trondik
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
RE: Erox HD, Eroxx HD a Eroxxx ??Soused dával 0000 a když se ptal na Skylinku tak mu to potvrdili taky . Když něco zvořeš zavoláš na linku Skylinku a oni ti to napravý a dají do původního stavu , není problém a můžeš ladit znovu . |
amater3389
![]() |
|
RE: Erox HD, Eroxx HD a Eroxxx ??dej 0000 rovnou v modulu nečekej na tabulku až ti to samo nabídne ZADAT PIN při přepnutí na programy Erox jako sousedovy pak bylo pozdě dávat 0000 .Musel volat A OBNOVIT SISTÉM a jasně mu řekli rovnou se dostat do modulu dát 0000 pak ti to pustí dál a dát 18+ ted mu to funguje OK |
amater3389
![]() |
|
RE: Erox HD, Eroxx HD a Eroxxx ??mě to píše něco ve smyslu že jsem překročil limit,je to v AN,tak nevím jak to dát do výrobního nastavení nebo co stím? |
trondik
![]() |
|
RE: Erox HD, Eroxx HD a Eroxxx ??tak jsem dal reset pinu přes správu karet na webu a pak zadal 0000 a už to ide R^ |
trondik
![]() |
|
RE: Erox HD, Eroxx HD a Eroxxx ??ale boužel ten pin tam musím dávat pokaždé když to přepnu,co stím? |
trondik
![]() |
|
se nestačím divitDnes zde diskutují samí "Honimíři" - a Ferko má BANánové prázdniny :-( |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
trondiktrondiktak přece povedlo - prosím tě ten pin 0000 dáváš do tabulky po každém přepnutí na Erox HD ? Stačí to zadat na modulu 0000 a 18+ . podívej se znovu do modulu zdali tam ty hodnoty máš v paměti hlavně 18+ a ne jen 18 to je špatně . |
amater3389
![]() |
|
RE: Erox HD, Eroxx HD a Eroxxx ??Díky, už se mi to podařilo nastavit i v tom modulu,tak že kod už zadavat pokaždé nemusím.... R^ |
trondik
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |