![]() |
|
Změny v BBC - pomocAhoj satelitní fandové, mám velký trabl, se kterým bych potřeboval poradit. Dlouhou dobu sleduji na satelitu BBC/SD/HD - např.olympiáda. Ještě před pár dny mi na číselně označených kanálech svítily obrazovky BBC red button a přijímal jsem i paket rádií BBC. Mimo olympiádu jsem měl k dispozici vždy pouze SD kanály. Teď je ovšem všude tma a ticho. Přeladění transpoderu nepomohlo. Kde by mohla být chyba? Že by signál z 1N byl o tolik slabší? Nevím, co s tím. Můj TechniSat HD-8 SX neumožňuje zadávat QPSK - pouze DVB-S nebo S2, ale tím to asi nebude. Poradí mi někdo? Parabola Fuba 85, lokalita východ Moravy. Díky!!! ;) |
fmsurfer
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
RE: Změny v BBC - pomocMam stejnou potíž. Na novejch parametrech mam tmu. Stejná parabola. Takže...asi je fakt slabej signál. |
Corgi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
RE: Změny v BBC - pomocAno britský svazek na A1N je ohodně slabší potřeboval bys aspoň tak 120cm možná více a 28,2E rozhodně jako středovou.Astra 1N se brzo přemístí na pozici 19,2E a nahradí jí astra 2F a podle předběžných informací to bude téměř bez šance údajně tak na 180cm.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
RE: Změny v BBC - pomocpsal jsem to tu už dřív - hned po změně parametrů došlo na východě Moravy k dramatickému poklesu kvality signálu u TP s BBC. Pro srovnání kvality signálu: Channel4-HD (71%), BBC1-HD (35%). Parabola 125cm EmmeEsse, konvertor IBU. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
to pf09++Všem díky, pokud tomu dobře rozumím, tak je to o hodně horší a po dokončení migrace BBC na nové pozice to bude ještě horší, než teď?? Japa to, že BBC pokrývají kompletně Polsko (CYFRA)? Tam jsou přece oblasti ještě východněji, ne? Asi mi hrábne - to bylo to nejlepší, co se dalo na satu sledovat - bez reklam a 3,14-ovin, bez kterých se neobejde zas... skylink. Aaaach joooo... Já to ale moc chci řešit - dvoumetrovka nepadá z estetických důvodů do úvahy. Divný je, že ostatní programy na 28,2 celkem jedou. Neexistuje na to ňákej fígl??? Zkusím zatím přeladit na Badr, ale tam to asi bude samej terorista...haha. Díky předem za všechny tipy! :dead: |
fmsurfer
![]() |
|
RE: Změny v BBC - pomocsnad u nas ten prijem BBC nebude o tolik horsi,aspon doufam,myslim,ze budeme muset pridat tak 20-30cm na nasich talirich,mozna jsem optimista:-)http://www.ulozisko.sk/obrazky/546282/A2F-N.jpgpro porovnani Astra 1N http://www.ses.com/4628614/astra-1n a nova Astra 2F http://www.ses.com/4628845/astra-2f |
bbcman
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 477 |
![]() |
|
RE: Změny v BBC - pomocbbcman_: to přidání dalších centimetrů na talířkách mi nebožka neschválí :-)fmsurfer: Badr4 je OK, pokud ti nevadí arabský titulky. DubaiOne, MBC2, MBC4 na filmy a seriály dobrý. Kdo rád dostihy, fotbal z Asie a Bundesligu (live), pokud mu stačí v SD, ale zato výběr jak ze SkyDE (DubaiSports-fta) - pak doporučuju. Něco Anglicky i na Kuvajtech a to vše na talířku kolem 90cm. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: Změny v BBC - pomocJenom nevím k čemu Vám chlapci bude velký hrnec když transp. 11,954/H byl odpojen. Taky jsem narazil na stejný problém a proto už jsem z 28E pryč. RvCryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Změny v BBC - pomocPřesně tak, ten BBCi transpondér byl celý odpojen, ale jeden program měl být podle bbc.co.uk zachován, ale kam ho dali, zatím není známo. |
charlie4
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 90 |
![]() |
|
charlie4mam pocit,ze by to mohl byt kanal zobrazující se 6390 na frekvenci 10773H.Momentalne je tam live stream z prirody |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
RE: Změny v BBC - pomocJo přesně tak.Funguje to.Druhý trenink F1 je tady. |
vranamode
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
Díky všem + to vranamode - dotázekJeště jednou díky všem; jsem rád, že nejsem sám, koho to mrzí, já jsem valil i rádia BBC - z internetu to není ono; věčná škoda; třeba se dočkáme v budoucnu i pozitivnějších změn. Předpokládám, že se nejedná o HD stream BBC? Ale nejsem si jistý,zda se budu na 28,2 vracet kvůli jednomu kanálu, když F1 závodní víkendy jsou dostupné i na RTL (škoda, že není dostupná angl.mutace). Ta němčina a jejich nacionalismus, to je hrozná kombinace. Ještě prosím ohledně toho Badr(u). Jaký TP je bezkonkurenčně nejvhodnější pro přesné nasměrování družice v případě východu republiky (Zlínský kraj)? Děkuji všem a přeju do dalších dnů ostrý (HD) obraz a dobrý (dolby d) zvuk.. ;) |
fmsurfer
![]() |
|
![]() |