![]() |
|
Skylink odstavka CMSZo stranky skylinku:Z dôvodu pravidelnej údržby zákazníckeho systému (CMS), od piatku 2.11. (od 19:00) do soboty 3.11. (do 07:00) nebude možné uskutočniť úkony týkajúce sa správy kariet zákazníka (registrácie kariet, aktivácie platených služieb, refresh karty atd. Dufam, ze napriek tomu sa najde blb co zalozi temu o tom ako to nefunguje....... :(( Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 67 | |
![]() |
|
tak asi jenpřes mail,pravidla to nedovolují,i když nechápu pokud jde o výměnu,nebo irdeto skylink,tak nehrozí krádež R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Skylink odstavka CMSNo,ale vážne,naozaj nám to tak vypisuje,aspoň mne ano a je je jedno či dám cz,alebo sk.Doteraz,myslím do včera,všetko chodilo ok.Dnes je tam tá hláška-dočasne mimo prevádzku,alebo po Vašom mimo provoz.Zaujimalo by ma,či to ide niekomu z partnerov,registrovaných na Slovensku.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Skylink odstavka CMSNeviem,čo si mám o tom myslieť,že niekomu to ide a niekomu nie.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
teď jsemdal refresh a správu zákazníka,číslo ti nebudu psát,někdo by se zlobil1001 - CT1, CT2, CT4, CTHD 30.10.2012 bez omezení 1002 - Prima family, Prima family HD, PrimaCOOL, PrimaLOVE, Barrandov, Nova, NovaHD, NovaCinema, Fanda, RetroMusic 30.10.2012 bez omezení 1003 - STV1, STV2, Slovak sport 30.10.2012 bez omezení 1004 - Markiza HD, Markiza, Doma, Dajto 30.10.2012 bez omezení 1005 - JOJ, JOJPlus 30.10.2012 bez omezení R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink odstavka CMSTak mne sa ukáže iba toto a ďalej ani prd:http://www.skylink.sk/pre-partnerov-14.html?lang=skPredstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
letas...neboj aj jemu, machruje tu so zákazníckym servisom :laughing: ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
a zkoušeljsi pro ne-partnéry,mě jede normálně i .sk,cz partnerská jede OK R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink odstavka CMSvšechno šlape jak hodinky :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
letaspokud něco potřebuješ zařídit,hoď mail,a já ti to provedu přes můj web R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink odstavka CMSDík,zatiaľ nič súrne,ale každý deň zvyčajne niečo cez web robím,tak dúfam,že zajtra to bude ok.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: Skylink odstavka CMSŠlape,ako hodinky,ale,ako som písal,zatiaľ to nepotvrdil žiaden partner Skylinku zo Slovenska.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
možnájsi na slovensku sám R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
ako teda?šlape, alebo nešlape? Lebo mne nie.www.skylink.sk v spodnej časti na ľavej strane, pre partnerov "Stránka dočasne mimo prevádzku". To isté bolo aj včera. Keď to skúsim cez .cz, to isté...nebavím sa teraz o aktivačnom webe, ten chodí. |
galadriel
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: ako teda?U mně to samé. Jestli něco dělám špatně nevím, ale od nahození nového webu aktivační web není dostupný. Mám tu hromadu aktivací a nic nejde. Rv |
nendez
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
RE: Skylink odstavka CMSJe to čudné,niekomu ide,alebo si robia kozy.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
letasmyslím, že tie kozy sú reálnejšie....služby aktivovať ide, zápisy a servisný web nejde. |
galadriel
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: Skylink odstavka CMSA co tu bude od 19:00 ...... ;P :zombie: :scared:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
tak v tutochvíli mě taky nejde,už tomu věřím,že to někomu včera nešlo,asi se v tom hrabou R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink odstavka CMSJá si ale dělal včera (nevhodné slovo), já nejsem ničí partner a už vůbec né skylinku :))) :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
tak se to povedloprávě teď partnerský web OK,co bude za chvíli netuším,jedu něco dělat R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink odstavka CMSKoukám, že Péťa dnes trpí nespavostí nebo dělá u protinožců.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Skylink odstavka CMSNJ už je to ok.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: Skylink odstavka CMSToť este 2 hodiny........ :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
Tomik535jsem rád,že má někdo zájem o můj zdravý spánek,popravdě moc toho nenaspím,je moc práce,začal jsem v 10 a před chvilkou jsem přišel,jen jsem přes oběd registroval pár karet,tak jsem chtěl informovat kamarády a přátele zde o stavu věci R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink odstavka CMSTo jsi moc hodný.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 67 | |
![]() |
|
![]() |