Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

HBO HD UPC

Tak jsem zakoupil HD BOX 9105+ jednak i na doporučení a zkušenosti pár jedincu z tohot fora a v bláhové naději že možná uvidím tento pořad bez mžikového dost častého rozpadu obrazu.Naladil jsem pustil program a jsem tam,kde předtím se dvěma Vantage.Tak jsem vzal telefon a dost ostře jsem se domohl rozhovoru s technikem a ne s paní co to zvedla.Přiznal že o této zhruba přes měsíc přetrvávající závadě obrazu vědí a byla předána kamsi na nějakou centrálu k vyřešení.Jako zase ta koupě nebyla až tak šlápnutí vedle přístroj je poměrně obrazově kvalitní a uživatelsky dost přívětivý.Vantage pujde na chalupu a budu nějaký čas čekat a potom jim dám asi sbohem i přes poměrně výhodnou cenu programové nabídky kterou přijímám.Takže ti kdo uvedenou závadu v obrazu nemají tak asi vlastní zázračné přístroje. ;)

hobo
Registrace: 1/2007
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HBO HD UPC

To je u UPC normalni, vzdyt doted nevyresili ani ty dropouty ve zvuku (+ zelene pruhy v obraze) na Cool a AXN SciFi... ;P

Lucifer
Registrace: 1/2006

Další závada je na Nova HD ve zvuku, kde při silnějším mluvení je velké zkreslení a pazvuky / takové prskání/. Na Nově SD to nedělá. Je to běs ty HD programy Na Freesatu. Jinak to Hbo HD se mi taky čím dál tím více mžikově rozpadá. Měli by slevnit HD nabídku , když mají takové problémy. Jinde jdou HD programy standartně zadarmo. Holt v Česku se musí vydělávat za každou cenu.

hifik
Registrace: 7/2007

Taky

je třeba si připomenout,že asi díky těmto neustálým problémum tohoto jejich TP a programu z něj vysílaných ho dávají za 100Kč tedy pokud se člověk ozve. ;)Ostatní přebírané programy z jiných TP mají naopak velmi dobrou kvalitu obrazu např.ESPN AMERICA HD přímo vynikající a absolutně bez poruch.

hobo

@hobo

Dreambox 800 SE a 7020HD.... HBO v pohodě na UPC.Obě vlastním,čili žádné , jedna pani povídala. R^

Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon

Magicial
Registrace: 11/2011

Musel

bych to vidět jinak asi neuvěřím že film na HBO HD nemá jediný rozpad obrazu. ;) Takže HD BOX to taky neumí a ted tedy mám koupit Dreambox?A když to oni už přiznají tak to je co říci ne?

hobo

@hobo

Ten rozpad obrazu mají od té doby,co přešli na thor,mají problém v kodéru,který zatím neodstranili.

Prosat
Registrace: 8/2005

Ja som tam najprv pisal mail,odpoved ze to priebezne monitoruju.tak som im zavolal tiez si to priznali ale najprv som musel byt na nejakeho pana strasne vulgarny

arpino1
Registrace: 8/2012

@Prosat

Máš naprostou pravdu.Mám to hned jak tento program byl spuštěn z thoru.Jenom se to ruzně mění a nejdříve to byly přejíždějící pruhy přes obraz vždy doprovázené pazvukem ve formě silného vrčení ve zvuku.Jenom si nějak nevzpomínám kdy to vlastně běželo korektně bez nějaké závady obrazu nebo zvuku.Momentálně je to tedy obraz. ;)

hobo

@Magicial

přijímáš to na jejich CW nebo ICE kartu.....nebo? ;)

hobo

Ja to mam na tom ich hd pvr boxe to je asi nagravision.a ten super box,maju stastie ze uz asi rok mi ho neuctuju iba hd balik

arpino1
Registrace: 8/2012

@hobo

Na ICE aj sh..... a změnil jsem image na Merlin OE 2.0 ten nejnovější a vše O.K. Sem tam blbne zvuk, ale to je mimo mně.

Magicial

Ja mam HBO HD naladěnou z Thora, neboť v Skylinku je obraz nic, moc...Teď sleduji "Láska a jiné kratochvíle" a vše O.K.

Magicial

RE:HBO UPC

U mě ten samý problém.Během filmu se obraz několikrát rozpadne.Karta CW,ještě původní.Ještě jsem koupil jiný CAM,ale nepomohlo!Přijímač Topfield 7700HSCI.Z Astry 19,2 jinak německé FTA programy SUPER!

zeze
Registrace: 5/2011

Vubec

nic nekupuj je to zbytečný.Závada je u nich.

hobo

Je jasné že závada je u nich...Na IP boxu to samé.Prostě někteří Dream to zvláda.I na konkurenčním webu o tom psali,že na Dreamu to jede.

Magicial

Jasně

to je ale uplně jiný level a kvuli tomuto si ho nikdo nikdy nepořídí a hlavně nepořizoval. ;)

hobo

arpino1

No tak to bylo asi světové prvenství pokud by si učtovali pronájem za jejich box a programy na něm mají tyto problémy. :laughing:

hobo

chlapci klídek

Obyčejná dragon karta a dreambox 800HD se a takové problémy co zde publikujete nejsou,každý sám musí svoje věci řešit,tady Vám nikdo nepomůže zde jsou jen lidi na baterky,včetně adminů,a navíc troubelů!!!!!!! :8) :laughing: R^

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

@hery

jako musíš to brát tak,že drtivá většina lidí nebude kupovat dreambox a BDC a já nevím co pokud chtějí občas kouknout na tv sport,film nějaký dokument nebo seriál.Tak si pořídí třeba Skylink nebo UPC nebo i to DIGI.Ti nebudou ve tvém světě. ;)

hobo

Vždyť to říkam.Dream je Dream... R^ :) Raději dam o kačku víc a mam stroj.

Magicial

RE:HBO HD UPC

Pro Heryho!Ty se chováš jako (nevhodné slovo)!Kvůli tobě budeme do nekonečna měnit přijímače!Nazdar!

zeze
Registrace: 5/2011

Když nejsou na mém světě tak,co pořád chtějí??????ať jsou rádi tedy že jim něco jede!!!! A neotravuji svět!! :))) :laughing:

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

zeze

A Ty patříš mezi ně také,koukej na to co máš a buď rád co Ti jede,víc nechtěj ,navíc asi stejně nemáš!!! :))) :)))

hery

hobo

9105+ bude dobrý až bude pro něj program pro mazaní tak jak je pro hd boxy s menší pamětí. Do té doby je to nedotažený box

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

@hery

Raději se věnuj chlastu a neser se do něčeho,čemu nerozumíš!Problém mají v kodéru a ten ty nevyřešíš,ani nevíš,co je příčina rozpadu obrazu,Brouku Pytlíku!

Prosat
Registrace: 8/2005
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra