![]() |
|
HBO HD UPCTak jsem zakoupil HD BOX 9105+ jednak i na doporučení a zkušenosti pár jedincu z tohot fora a v bláhové naději že možná uvidím tento pořad bez mžikového dost častého rozpadu obrazu.Naladil jsem pustil program a jsem tam,kde předtím se dvěma Vantage.Tak jsem vzal telefon a dost ostře jsem se domohl rozhovoru s technikem a ne s paní co to zvedla.Přiznal že o této zhruba přes měsíc přetrvávající závadě obrazu vědí a byla předána kamsi na nějakou centrálu k vyřešení.Jako zase ta koupě nebyla až tak šlápnutí vedle přístroj je poměrně obrazově kvalitní a uživatelsky dost přívětivý.Vantage pujde na chalupu a budu nějaký čas čekat a potom jim dám asi sbohem i přes poměrně výhodnou cenu programové nabídky kterou přijímám.Takže ti kdo uvedenou závadu v obrazu nemají tak asi vlastní zázračné přístroje. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
juzekAno máš pravdu,ale až po dreamboxu co jsem zkoušel i E2 a sharingem jeden z nejlepších,a maká ok, :8)nejsou problémy s nahráváním,maká vše ok. :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
ProsatTy se do mě nemontuj Ty amatere!!!Radší se věnuj svým drogám!!!A už jsem zase mírně naštvaný,kašlu na Vás,nebo bych zase k vůli takovým embrium skončil na citronu,čau jdu koukat na co budu chtět v celém světě!!! :))) :))) :)))hlavně na fotbaly. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: HBO HD UPCUž to zas začíná, chlapi klid a mokrej hadr na palici. :))) R^ :))) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
prosatmají chybu jo , ale na Dreamoch to jede O.K. A to je fajn...Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
@heryteda jsem velký fanda fotbalu,ale nějak nevím na který bych se dnes v celém světě chtěl podívat a litoval že nemužu. ;) |
hobo
![]() |
|
RE: HBO HD UPCHery, ty máš přístup na internet jenom v pátek ?? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
RE: HBO HD UPCaa, je patek a krabičák bezpečak čunek o5 v akci ..hele a cten kamioňák, ten od hotovejch, to je bratranek že jo ? :laughing: |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: HBO HD UPCHBO HD na Dm 800 a DM 8000, Optibox Koala, Aligator naprosto v pohode rovněž Humax UD-Fox HD. I Tv Panasonic s CI Mascom Irdeto.Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: HBO HD UPC@juzekCo myslis tim programemna mazani u 9105+ a 7119? |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
DobřeAle to je tedy zralé na seznam zařízení něco jako UPC HBO HD ready?A to bych to ještě všechno vyjmenované musel vidět třeba celý film abych tomu skutečně uvěřil.Tady jsem dostal třeba doporučení na ten HD BOX a výsledek nula.Mimochodem ten seznam by nebyl vubec ale vubec dlouhý.Seznam přístoju kde se uvedená vada obrazu projevuje by byl asi hodně dlouhý. ;) |
hobo
![]() |
|
RE:HBO HD UPCNějaký chytrolín někde napsal,že chyba vzniká mezi kartou a CAM modulem! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
Chybaje někde uplně jinde a záleží jenom na schopnostech ji odstranit.Tohle mít Skylink tak ho předplatitelé sežerou zaživa. ;) |
hobo
![]() |
|
wenkZatím nebyl pro tyto modely vytvořen HDBClean,starý na tyto modely nepomůže, jelikož používají větší paměť. Takže se ti může stát že ti z ničeho nic sekne na botu nebo loadu po zapnutí a jsi v háji zeleném. Neuděláš nic u starších mázneš a jedeš dál.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: HBO HD UPC@juzek. Uz je davno na svete. I program na upravu bootcode do puvodniho stavu (napr. po spatnem nahrani starsich E2 na USB). |
wenk
![]() |
|
wenkTak to tvoje dávno bych chtěl vidět!!! před 14 dní jsem to řešil z dovozcem! Nebavíme se o 9105 ale o 9105plus!Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
![]() |
|
RE: HBO HD UPCTak to moje DAVNO k***a znamena, ze davno. Presneji od 13.10. Ze to jeste neni na webu, je teda zarazejici. A pridam Ti 3 vykricniky, kdyz je rad pouzivas!!! |
wenk
![]() |
|
RE: HBO HD UPCTak sem s tímAž nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
![]() |
|
@hoboTohle mít Skylink tak ho předplatitelé sežerou zaživa. ;)Registrován: 01/2007, Autor: uživatel hobo No Skylink ma zas neco jineho na sežrání.Mazanice u některých SD programu. Každý mě neco, nevybereš si. Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
![]() |
|
Juzekpočej do zítra , ještě nějaký test a pustí se to venChuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
lubos3necwenk ho má dávno :laughing:Tak snad ho poskytne Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
![]() |
|
@MagicialJistě těch SD mazanic je u Skylinku dostatek,ale UPC jim v tomto také docela obstojně konkuruje. ;) Ale to člověk tak nějak v našich končinách i očekává,že třeba ze 40-50 SD bude většina dost bídných.Ale za tu skoro stejnou cenu bych očekával že jeden jediný program v HD z celého balíku Max Pak tedy pouze 7 programu bude mít aspon odpovídající kvalitu příjmu bez ohledu na použitý přijímač.A tomu bužel tak snad ještě nebylo asi nikdy dokonce ani na jejich pronajmutých přijímačích.A to je hodně špatná vizitka že ano? |
hobo
![]() |
|
magickaje magicialova mazanica v magickom oku SD, ktore je osobne subjektivne...uplne staci pozriet len HD stanice a ziadneho magika nato netreba. vsak pane utaranej magiciale...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@bohus31Když se s hobom bavíme,ty se uklidni a "šuchaj nožičkami". Neviš vubec o čem je řeč...a plat si to svoje flexi7.Ty "trapoško" :razz:Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
![]() |
|
napriektomu ze preferujem share, si zaplatim co chcem a kedy chcem pane magiku, na rozdiel od vas pretoze mne je jedno o aku platformu ide...magiku a s tymi nozickami pomalsie, zas urazas???...neskôr pochopis.ty sa magiku s niekym bavis? pretoze len neustale trepes ako taradlo. Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
to bohus31Tvé vyhrášky su hodne tvého nicku. Ja se bavim, ale ne s tebu co nevi ani muj nick.Později pochopiš... :8)Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
![]() |