Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

HBO HD UPC

Tak jsem zakoupil HD BOX 9105+ jednak i na doporučení a zkušenosti pár jedincu z tohot fora a v bláhové naději že možná uvidím tento pořad bez mžikového dost častého rozpadu obrazu.Naladil jsem pustil program a jsem tam,kde předtím se dvěma Vantage.Tak jsem vzal telefon a dost ostře jsem se domohl rozhovoru s technikem a ne s paní co to zvedla.Přiznal že o této zhruba přes měsíc přetrvávající závadě obrazu vědí a byla předána kamsi na nějakou centrálu k vyřešení.Jako zase ta koupě nebyla až tak šlápnutí vedle přístroj je poměrně obrazově kvalitní a uživatelsky dost přívětivý.Vantage pujde na chalupu a budu nějaký čas čekat a potom jim dám asi sbohem i přes poměrně výhodnou cenu programové nabídky kterou přijímám.Takže ti kdo uvedenou závadu v obrazu nemají tak asi vlastní zázračné přístroje. ;)

hobo
Registrace: 1/2007
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52
Odpověď v diskusním vlákně

: HBO HD UPC

Vlastnímpřijimač Topfield SBI 2050 a v něm karta freesat medium, vše běží jak má a bez nějakých problémů, parabola T90. Všechny HD programy běží bez nejmenších problémů. Tak mě napadlo, co parabola nechce doladit HD potřebuje víc než SD

Clint
Registrace: 1/2011
Odpověď v diskusním vlákně

Nemluvíš

pravdu ani náhodou.Bud se na ten program nedíváš pravidelně nebo tady oblbuješ všechny ostatní.Ten tvuj přijímač rozhodně nepatří mezi ty které by to zvládaly.Jeden program nezvládá dalších 7 ze stejného TP? Rv

hobo
Registrace: 1/2007
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra