Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

AUTO MOTOR-SPORT HD

Chtěl jsem jen upozornit na chybnou informaci na stránce Skylinku.Pro ty,kteří mají zájem o vše kolem motocyklů,ať si tento program neobjednávají.Dívám se na tento program často a ještě jsem tam motorku neviděl.Skylink chybně uvádí ve svých informacích již název programu a sice: Auto moto-sport HD.Nevím,jestli to je záměr,nebo chyba z nepozornosti.ALEXCZ

ALEXCZ
Registrace: 6/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: AUTO MOTOR-SPORT HD

ja tento program sice nesledujem, cize neviem ci tam su motorky. ale program sa identifikuje ako auto motor sport hd a aj v logu ma dokonca auto motor sport channel hd, cize tato informacia ja urcite uvedena v poriadku

quick123
Registrace: 12/2008

inak logo maju spravne na skylinku, len popis im akosi na tej novej stranke viazne

quick123
Registrace: 12/2008

Alex, teraz neviem či si robíš srandu alebo si len z dlhej chvíly založil vlákno, ale ak niekdo napíše "Pro ty,kteří mají zájem o vše kolem motocyklů,ať si tento program neobjednávají" a ty napíšeš že doteraz si tam žiadnu motorku nevidel tak je to asi v poriadku, alebo ????? ;) :laughing:

Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.

johndoug
Registrace: 12/2006

V prípade, že si narážal len na ten názov auto-moto sport a žiadne "moto" sa tam neukazujú, treba hladat príčinu u súdruhou v NDR resp.Rakúsku /neviem presne odkial je tá stanica/ prečo sa tak volá a skylink je v tom nevinne,či ???

Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.

johndoug
Registrace: 12/2006

A zrovna včera tam byl samostatný díl o motorkách :) ... rád sleduji v němčině.

Longines
Registrace: 3/2012

Skylik slíbíl , , že to bude nabíhat do českého jazyka , že by zase klamali ?

amater3389
Registrace: 7/2012

amater3389

A napsali od kdy?
Pokud takovou informaci (ne slib) dali, tak leda na základě příslibu od provozovatele této stanice, že on tak učiní. Skylink asi těžko bude dodělávat lokalizaci jekékoliv stanice. Takže jaké klamání?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

amater3389

Kde v tomto článku vidíš slib Skylinku?
https://www.parabola.cz/zpravicky/17696/auto-moto-sport-hd-chysta-lokalizaci-do-cestiny/

joscer

nehraje si se slovíčky,Skylink uvedl informací,že se česká mutace chystá a tak bych čekal,že se stane.

sigur
Registrace: 5/2010

sigur

Ale i já čekám, že se tak stane. Ale psát kvůli tomu, že to ještě není (když dokonce nebyl vyřčen žádný termín), o Skylinku stylem "že by zase klamali?" je prostě jasný pokus o plivání na Skylink.
A klidně mě teď všichni označte za agetna SL.

joscer

AUTO MOTOR-SPORT HD

Škoda,že mně někteří špatně pochopili...šlo o to že v logu je správně napsáno Auto motor-sport HD a Skylink napsal nesprávně: Auto moto-sport HD čili je tam rozdíl ve slovech "motor" a "moto".ALEX

ALEXCZ
Registrace: 6/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra