![]() |
|
Stiahnutie DVBviewer proProsím poradte mi, kto má zakúpený tento SW, ako sa prihlásit do members sectiom, aby som stiahol ten ich program. Nechcem žiadne cracky, mám to zaplatené a mám od nich login dáta a už 2 dni sa tam nemôžem prihlásiť. Asi mi niečo uniklo :(( Môj e-mail: limcek@azet.sk DíkuClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV
|
limcek
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
RE: Stiahnutie DVBviewer prohttps://www.dvbviewer.tv/members/» If you use IE 8/9, it is buggy: If you use copy and paste please use CTRL+V to paste the data. » Der IE 8/9 hat einen Fehler: Bei Kopieren und Einfügen die Daten bitte mit STRG+V einfügen. Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
@pavslaSkúšam asi všetky prehliadače okrem IE, ale nič nepomáha. Neviem, ale login má mať tvar e-mailovej adresy a heslo kód s pomlčkama? Už som normálne z toho zblbol, alebo mi poraďte kde by som mohol stiahnuť najnovšiu verziu s tým, že si ju zaregistrujem na seba, ak to je samozrejme možné, čo sa mi ale nazdá, lebo ten nemčúr (autor programu) si to dosť poistil celú tu jeho licenciu na tento SW.uClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV
|
limcek
![]() |
|
RE: Stiahnutie DVBviewer prologin je mailova adresa, heslo je ve tvaru XXXX-XXXX-XXXX-XXXX (velka pismena s pomlckami)ted jsem zkusi svuj a prihlaseni jim chodi Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
![]() |
|
RE: Stiahnutie DVBviewer prozde je napoveda pro login do members area, ve ktere je ke stazeni nejenom DVBviewerhttp://www.dvbviewer.tv/forum/topic/42222-how-to-get-new-credentials/ zaroven je zde popsan zpusob aktivace programu Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
![]() |
|
@pavslaDik za rady, už to všetko ide, bolo treba pridať stranku dvbviewer.tv medzi dôverihodné stránky v IE. DíkuClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV
|
limcek
![]() |
|
![]() |