Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Stiahnutie DVBviewer pro

Prosím poradte mi, kto má zakúpený tento SW, ako sa prihlásit do members sectiom, aby som stiahol ten ich program. Nechcem žiadne cracky, mám to zaplatené a mám od nich login dáta a už 2 dni sa tam nemôžem prihlásiť. Asi mi niečo uniklo :(( Môj e-mail: limcek@azet.sk Dík

uClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV

limcek
Registrace: 6/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Stiahnutie DVBviewer pro

https://www.dvbviewer.tv/members/
» If you use IE 8/9, it is buggy: If you use copy and paste please use CTRL+V to paste the data.
» Der IE 8/9 hat einen Fehler: Bei Kopieren und Einfügen die Daten bitte mit STRG+V einfügen.

Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC

pavsla
Registrace: 6/2006

@pavsla

Skúšam asi všetky prehliadače okrem IE, ale nič nepomáha. Neviem, ale login má mať tvar e-mailovej adresy a heslo kód s pomlčkama? Už som normálne z toho zblbol, alebo mi poraďte kde by som mohol stiahnuť najnovšiu verziu s tým, že si ju zaregistrujem na seba, ak to je samozrejme možné, čo sa mi ale nazdá, lebo ten nemčúr (autor programu) si to dosť poistil celú tu jeho licenciu na tento SW.

uClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV

limcek

login je mailova adresa, heslo je ve tvaru XXXX-XXXX-XXXX-XXXX (velka pismena s pomlckami)
ted jsem zkusi svuj a prihlaseni jim chodi

pavsla

zde je napoveda pro login do members area, ve ktere je ke stazeni nejenom DVBviewer
http://www.dvbviewer.tv/forum/topic/42222-how-to-get-new-credentials/
zaroven je zde popsan zpusob aktivace programu

pavsla

@pavsla

Dik za rady, už to všetko ide, bolo treba pridať stranku dvbviewer.tv medzi dôverihodné stránky v IE. Dík

limcek

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra