![]() |
|
balíček Flexi 7zdravímbalíček Flexi 7 při objednání ma 7 programu již v nabídce.Když si budu chtít přehodit programy které chci já tak mám 1 přehození v měsíci zdarma a když si přehodím všechny najednou tak 150kč navíc? |
selzu
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
RE: balíček Flexi 7Cena je za přehození libovolného počtu programů v rámci jedné změny.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: balíček Flexi 7je to blbost tento balíček platit za ty prachy.Pokud nebude záje tak ho musí slevnit.Já bych zato dal max 100kč |
dal1
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 134 |
![]() |
|
RE: balíček Flexi 7Pro nabídku HD programů - mimo kabelovku - nic lepšího na trhu není. A to Skylink zrovna nemusím. Jinak zájem asi bude, když ten balík šel cenově nahoru.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: balíček Flexi 7Flexi 7 bylo do konce října v akci,proto bylo levnější,než dnes.Jinak od příštího roku by měly jít všechny balíčky cenově nahoru..viz.jejich web |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
RE: balíček Flexi 7Nic o zvýšení od příštího roku tam nevidím...Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: balíček Flexi 7Zvýšit cenu placených programů si nemohou dovolit, protože už při současných cenách jim plno abonentů odchází k freesatu. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 943 |
![]() |
|
RE: balíček Flexi 7nastavil jsem si hned napoprvé sedm programů podle svého, zaplatil kartou a za chvíli naběhly ty, které jsem si objednal a ne ty, které tam mají uvedené ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
dal1A jaký je rozdíl mezi 7 programy, které jsem schopen a ochoten sledovat oproti 50ti, které jenom přepínám, nic z nich nemám, jen ušmudlanej palec, ale hlavně vycházejí cenově za jeden program lépe, než oněch 7? Jde tu o priority mladý muži. Ne každý je Fantozzi.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
to meduzkaMaš pravdu. Stáhl jsem si plugin sledování přepínání programu a nestačil sem se divit...sleduji 7-10 programu. :)Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
![]() |